FIV in Ungaria 128
Raspunsuri - Pagina 6
tonirro spune:
Buna fetelor! La Korall, cand am stat o noapte m-a costat 37 euro. Si era cald, caloriferele erau calde, dar este frigider in camera. Acum am luat o camera single la 28 euro pt 6 nopti si apoi una dubla la 32 euro pt 6 nopti. Mic dejun si parcare incluse. Eu daca sunt singura uit sa mananc asa ca macar micul dejun sa-l am acolo. Sotul face doar spermograma si analizele pt hepatita B si C si testul SIDA. Atat. Daca este totul ok cu el, ma ganedesc.Deci Cybele, cu injectiile ne descurcam noi . Sa nu razi, dar de nascut nu mi-e teama. Rezist la durere. Nici de injectii nu imi este teama, daca nu sunt obligata sa ma uit . Ar trebui inventate niste pistolase cu care sa ma injectez (si altii in situatia mea)...asa ceva cum sunt sedate animalele de la distanta. Poate as gasi curajul sa tintesc si sa apas apoi pe tragaci in timp ce ma uit la o comedie. Naaah! Probabil mi-ar tremura mana asa de tare ca mi-as trage-n gat si nu in burta. Va pup si va doresc o zi frumoasa!
DaniellaSM spune:
din nou eu , si cam cu aceeasi intrebare ,stie cineva o camera in Szeged aproape de clinica si niste preturi informative macar!!
tonirro spune:
Am uitat sa va intreb ceva. Tot despre injectii . Menopur mai exact, ca eu asta voi face. Am de facut 2 fiole/zi. Cum amestec? 1 pulbere cu 1 soluti si apoi iar o pulbere cu a 2-a solutie? Dau "paste" mai jos la ce am gasit pe site la Gynera:" Verificati eticheta flaconului cu medicatia. Asamblare si Preparare (Decapeptyl, Diphereline, Menopur, Bravelle, Pregnyl, Gonapeptyl) A1. Indepartati capacul de metal sau plastic ce protejeaza dopul de cauciuc al flaconului. A2. Dezinfectati dopul flaconului cu un tampon cu alcool A3. Luati seringa si fixati la ea acul mai lung, pentru dizolvare. A4. Deschideti fiola de solvent prin rupere in zona ingustata. A5. Introduceti acul in fiola de solvent si aspirati tot solventul (1 ml) in seringa. A6. Injectati incet solventul in flaconul cu medicatia sub forma de pulbere. A7. Rotiti flaconul intre degete pentru a permite dizolvarea si amestecarea solutiei. A8. Cu acul in interiorul flaconului, intoarceti flaconul invers, tinand seringa in jos si flaconul in sus A9. Incarcati seringa cu amestecul obtinut, tinand varful acului in santul dopului. A10. Scoateti acul si seringa din flaconul de medicatie. Daca aveti de injectat o doza mai mare de o fiola (Menopur, Bravelle) • Injectati continutul seringii (medicatia pulbere amestecata cu solventul) direct in urmatorul flacon de medicatie pulbere. Nu folositi un nou solvent pentru fiolele aditionale. • Rotiti din nou flaconul intre degete pentru a amesteca solutia obtinuta • Incarcati in seringa amestecul obtinut in al doilea flacon • Repetati dizolvarea pana la obtinerea dozei de medicatie prescrisa. • Incarcati amestecul de medicatie din ultimul flacon in seringa. Eu inteleg ca se folosesc 2 sticlute cu pulbere si doar 1 sticluta cu solutie. Asa este?Si inca o intrebare. Menopur se tine in frigider? Toate instructiunile sunt in limba maghiara si nu am reusit sa citesc decat 25 grade .
samira33 spune:
tonirro,poti dizolva maxim 3 prafuri in o doza de ser.
Menopur se tine la maxim 25 grade.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
adc spune:
Tonirro, merge sa dizolvi pana la 3 fiole de pulbere intr-una de ser. Deci ai inteles bine. Eu ii ziceam "cosmarul" cand aveam de dizolvat 3 (noroc ca n-am avut de facut decat de 2 ori chestia asta). O sa radeti de mine dar mie nu mi-e teama de injectare/intepat, ci sa nu scap pe jos sau pe te miri unde serul, acul, solutia, etc. Si de ce mi-a fost frica n-am scapat, o data tot am patit-o.
Menopur, merional nu le-am tinut in frigider.
Edit: Samira, am scris deodata
samira33 spune:
adc,asa e
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
1 FET nereusit
urmeaza FET 2
anchusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valiciuca Sa dea DD sa-ti poarte si noroc mai ales ca ai postat si la 13:13. Succes tuturor! |
haiti! nu vazusem asta....clar e ceva.....
anchusa
cybele spune:
bey, nu ma speriati ca io fix trei prafuri tre sa dizolv !
tot vorbind de tzepuri ma faceti asa curioasa ca mai ca-mi vine sa-mi cumpar un ac de insulina si niscavai ser fiziologic sa fac o proba! sunt sadica, stiu!
Desiderio, pai sigur ne vedem pe 26, vorbim mai aproape de ziua cu pricina cum si ce fel, ca-s uituca!
cybele spune:
Tonirro, ai fost tare dragutza la faza cu pistolul!Daca ar fi varianta asta as adopta-o si eu! Nu putura si oamenii astia sa faca niscavai pastile, sau asta e ca sa fie si mai palpitanta treaba...
Ia uita-te aici la filmuletul oficial. Sunt mai multe filmuletze de altfel, intr-unul arata cum i se face tipei o injectie intramusculara; si ea e asa de fericita, ca zici ca asta e prima faza a preludiului
Edit: taman linkul nu il pusesem:
http://www.ferringfertility.com/medications/trainingguidedownload.asp