FIV in Ungaria 128

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

sabina cum e la tine?..... sa inteleg ca esti in plin tratament de stimulare

anchusa

Mergi la inceput

tonirro eu deja mi-am laut seringi si ace menopur si cetrotide mi-au mai ramas din toamna(de la IA), am numarat cate fiole mai am ca sa stiu ce mai cumpar dupa ce PK imi va da tratamentul

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

pai nu e cine stie ce. "clocesc"
am foliculi, nu f multi..., din ce am inteles de dimensiuni apropiate dar cei de pe ovarul stang sunt mai inceti...ce-i drept eu nu stiu sa fi ovulat vreodata cu ovarul stang....
injectiile nu dor, mi le fac singura (sotul s-ar baga dar nu mai are loc:)). nu imi simt ovarele. uit sa beau apa:(
eu sunt increzatoare desi ma ingrijoreaza nr de foliculi. nu stiu cate ovocite voi avea in total...
PK face puncticele pe hartie si imi zice ca e bine. eu in schimb nu stiu chiar ce sa cred. mi se par putine zile de stimulare, ma gandesc ca nu vor fi mature ovocitele...eh
si ma enerveaza 3 cosuri. apropos ati facut cosuri in timpul tratamentului??????

a si asta mai voiam sa spun. cu AMH ala. eu am 1,34 si ce folos? am si alte probleme si in felul asta nu chiar dau vina pe AMH.

Mergi la inceput

sabina eu zic ca-s bine daca-s de dimensiuni apropiate.
de numar ce sa zic,eu cred ca nici prea multi nu-i bine,mai bine putini si buni.Important e sa obtii ovocite de calitate si embrioni lipciosi,sa se lase cu 1 sau 2

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

:)
PK spune ca-s apropiati...
dar in acelasi timp spune ca cei de pe stangul sunt mai mici:)
vom vedea
asta e sa fie de calitate. asta e cel mai important

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

anchusa sa dea DD sa fie bine la toata lumea .am vazut ca pana la urma te-ai hotarat pt budapesta.pot sa te intreb ce te-a determinat sa faci alegerea asta? sunt mai multe reusite acolo?

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana.iordachi spune:

Multumesc ancusha pentru intampinarea caduroasa si pentru raspuns. As vrea sa va mai intreb un lucru...asistenta Noemi care stie limba romana de la Budapesta poate fi gasita zilnic la clinica? Serviciile ei de traducere sunt contra cost? Mai e cineva care merge in perioada 23-25 mai la Budapesta?
Weekend placut tuturor si multi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luisianadsd

anchusa sa dea DD sa fie bine la toata lumea .am vazut ca pana la urma te-ai hotarat pt budapesta.pot sa te intreb ce te-a determinat sa faci alegerea asta? sunt mai multe reusite acolo?

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

sti ca nu-mi raspundea Zadori la mail...si-am zis ca ce ma costa sa arunc un mail si la P.Kovacs - oricum FIV-ul e loterie (bine... ca ma informasem inainte despre ambii medici si-mi suradea buna organizare de la Budapesta-eu nefiind genul insistent si bagacios)
aaa...si-mi place muuuult Budapesta

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luisianadsd spune:

SABINA scuze acum am citit mesajul tau;'nereusit' inseamna ca am ramas insarcinata dar mi-a venit ciclul si eu nu mi-am facut bhcg crezand ca nu am reusit si nici nu am mai urmat tratamentul cu utrogestan.la o luna am depistat sarcina dar ea migrase si se fixase bine in cervix si a trebuit sa mi-o chiureteze.dar in momentul cand eu am sunat la clinica MNL sa spun ca mi-a venit CM ei nu s-au deranjat sa-mi zica ca trebuie sa fac bhcg si mi-au zis ca nu am reusit.eu i-am crezut siiiiiiiiii de asta e "NEREUSIT"
iti tin pumnii si tie si fetelor care sunt in focuri si ALINUCAI si sa dea DD sa avem si noi

dana
1extrauterina
1 fiv "nereusit"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unacri spune:

Dragoste, eu sunt in BUdapesta deja de azi, 8 aprilie si plec de aici pe 20 aprilie. Cum facem sa dam una de alta? :)

Mergi la inceput