FIV in Ungaria 128

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luck spune:

tonirro
la sfarsitul saptamanii termin AC , apoi astept sa-mi vina CM sa vad daca am scapat ....daca totul e ok o sa incep la CM din mai , nu cred ca o sa ne intalnim , din pacate.
Ma bucur ca ai inceput sa-ti pui gandurile in ordine.
Iti cumperi seringi de insulina pt menopur?
Bafta multa !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flory_ana spune:

Fetelor totul este ok pina in prezent...incerc sa imi omor timpul cit mai mult pt. ca inca nu am inceput munca. Mi-e parca un pic teama sa fac prea mult efort ca sa nu se intimple ceva ce as putea regreta mai tirziu. Totusi sunt ca o femeie casnica, fac mincare, spal, calc, fac curat, ma plimb...orice numai sa nu ma mai gindesc...
Timpul asta s-a dilatat parca, zilele nu mai vor sa treaca odata...miine am o saptamina de la ET.
Astazi mi-am facut programare pt. testul Beta, pe miercuri sapt. viitoare, nu stiu daca e prea devreme, dar aici nu te primesc fara programare la orice!!! . Oricum parca m-am simtit mai bine dupa ce am facut-o, pt. ca asa cum imi ziceam aseara ma simt recunoscatoare ca am ajuns si pina aici..., iar ce va fi de acum incolo vreau sa cred ca va fi de bine...incerc sa imi pastrez optimismul...
In rest, incerc sa nu caut semne, dar crampele sunt tot prezente, ma mai inteapa ovarele din cind in cind, si parca sunt mai somnoroasa ca de obicei...si ziceam ca nu caut semne!!!!

Voi vad ca nu stati degeaba si va analizati la greu!
Tonirro e normal sa ai emotii, dar vei vedea ca vei ajunge cu bine in Budapesta, iar injectiile in burtica iti vor parea floare la ureche...eu as mai trece prin asa ceva numai sa stiu ca este bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana.iordachi spune:

Buna seara tuturor. Sunt o noua aspiranta la titlul de mamica si ma bucur foarte mult ca am dat peste acest forum unde putem gasi informatii utile si sustinere. Va citesc mesajele de vreo cateva luni dar abia acum am indraznit sa intru si eu in randul vostru, vb aia...mai bine mai tarziu decat niciodata...
Sa va spun pe scurt povestea mea: in anul 2010 am pierdut 3 sarcini, primele doua la 5 si respectiv 6 saptamani finalizate cu avort spontan fara chiuretaj, iar a 3a la 9 sapt si 5 zile, sarcina oprita in evolutie, finalizata cu chiuretaj pe 29 decembrie 2010. Dupa primele doua sarcini am inceput investigatiile si am descoperit in urma cariotipului ca sunt purtatoarea unei translocatii cromozomiale reciproce intre cromozomii 11 si 3. In momentul depistarii translocatiei medicul genetician ne-a spus ca avem sanse sa avem un copil sanatos si pe cale naturala, dar dupa cea de-a 3 a sarcina oprita in evolutie ne-am decis sa facem FIV cu diagnostic genetic preimplantator (PGD)...si uite asa pe 24 mai am stabilit o intalnire cu dr. Peter Kovacs, intrucat in Romania nu se poate face la ora actuala acest diagnostic inainte de embriotransfer.
Din pacate cunostintele mele in acest domeniu nu sunt foarte vaste de aceea voi apela la ajutorul vostru si va multumesc anticipat pentru ajutor.
Daca vreuna dintre voi se confrunta cu o problema similara o rog sa imi spuna si mie ca sa aflu mai multe detalii.
Sper ca nu v-am plictisit cu un mesaj atat de lung si tin pumnii tuturor gravidutelor si tuturor celor care sunt in curs de a afla rezultatele la HCG.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2004 spune:

Martinel nu am disparut nici eu nici amaratul de chist dar m-am mobilizat sipe langa contraceptive am inceput de cateva zile reflexoterapie zilnic si un tratament naturist cu mladite de zmeur, gel aloe vera, un ceai tot de la forever si sper sa ma scap de chist si pe 22.04 sa primesc si eu tratamentul pt fiv si daca da D-zeu o sa se lase si cu BB nr 2 daca nu o sa fie asa o sa ma multumesc cu printesa mea pt care nu imi ajung zilele sa ii multumesc lui D-zeu ca a facut posibil sa o am. O sa merg in Ungaria cu sufletul deschis si daca nu o sa incep tratamentul nu o sa ma supar, o sa petrec un Paste de neuitat impreuna cu Gyongyi si Doru si o sa inchei acest capitol din viata mea. Iti doresc tie si celorlalte fete sa nu renuntati pana nu reusiti sa aveti copilasii mult doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Neata fetelor!Va rog, spuneti-mi si mie, pe durata AC ati avut intepaturi in zona ovarelor? De cand am inceput sa le iau, numai asta simt, si dureri de cap. Nu vreau sa-l deranjez pe dr. PK intrebandu-l daca e normal, va intreb pe voi intai. Mi-e teama ca am inceput cu stangul pentru ca eu nu aveam probleme de ovulatie. Ma dureau putin ovarele in perioada ovulatiei si atat. luck habar n-am ce seringi trebuie sa-mi cumpar, am vazut intr-un clip ca acul era foarte scurt si cred ca din acelea am sa iau pentru ca nu stiu cat de adanc trebuie infipte .Va doresc un week-end minunat tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anchusa spune:

tonirro se pare ca la tine se manifesta efectele secundare ale AC
daca nu poti tolera durerea poti sa iei no- spa pt ovare si mai poti lua un antiinflamator.

La seringi: cumpara seringi de 2ml(au ac de 0,6)si acul acela il folosesti sa dizolvi menopurul.Poti cumpara separat ace pentru seringi de insulina(sunt de 0,45 x 16mm)cu care vei face injectia in burtica.
Daca nu au in farmacie da o comanda sa iti aduca(iti faci un calcul cate ace iti trebuie).Nu-s scumpe - 0.20lei acul.
Cand pleci la Budapesta?

anchusa

Mergi la inceput

ana.iordachi bine ai venit!

din ce am citit pe aici,cred ca bombi te poate ajuta cu informatii despre PGD

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

buna fetelor
Tonirro sory pentru probleme, nu stiu ce sati zic, eventual ar fi bine sa scrii oricum lui Kovac, sau sa te vada un medic la tine la echo, sa te linistesti, poate ca toates simptome psiho-somatice.
in ziua 15 apr. cine e la clinica ? atuncea am programare pt. echo inainte de administrare inj.Merional
5abina tu cand tre sa fii acolo?
unacrii parca e acolo
anchusa tu numai o zii stai?
numa bine, sper sa ma intalnesc cu cineva pe acolo, sau daca va trebuie ceva de adus, pot sa va ajut
weekend fine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dragoste777

anchusa tu numai o zii stai?

Da...pe 13 am prima consultatie la PK , pe 14 plec acasa.
si eu cred ca unacri e in perioada aceea acolo

anchusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

O pacat ca pleci acasa, poate ma antalnesc cu unacri
calatorie placuta si start cat mai curand si pentru tine eu sper ca o sami aproba

Mergi la inceput