Puiuti de Sept-Oct 2011 (29)
Raspunsuri - Pagina 6
camady spune:
Neata fetelor.
Am dat in cealalta patima.De la constipatie, de aseara am niste crampe si o diarie(scuzati
).Ce ma fac? Ce ma sfatuiti sa beau, sa mananc.Azi o sa plec si inspre cta ca maine dim. sa fiu la dr. si mie imi e asa rau.
16+si mami de Razvan 7 anisori
andr@ spune:
camady incearca sa mananci niste orez; stiu ca ajuta 
SFINTE NECTARIE AJUTA-NE PE NOI TOATE
16+ 
seidana spune:
Camady sau mananca uscaturi(paine prajita, biscuiti) , orez fiert...
17+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
rocaille spune:
Buna dimineata!
Camady, sa speram ca nu ai facut o toxiinfectie alimentara. Parerea mea ca nu e bine sa papam ceva ce nu stim in ceconditii a fost gatit, mai ales in perioada asta delicata.
In fine, diareea nu e buna, ca duce la deshidratare si face rau fatului, deci trebe multe lichide. Apoi orez fiert, simplu, branza proaspata cu paine prajita... din astea ... Daca persista, neparat la doctor. Sanatate!
marryan spune:
buna dimineata si de la noi
Fetelor voi tot visati cosmaruri noaptea, ca eu nu mai stiu ce sa fac, ma trezesc visele timpite si numai pot dormi pina dimineata

apoi toata ziua sunt fr obosita
a mai patit asa ceva? Ce ajuta in aceste cazuri ca apa calduta cu miere am incercat deja....
Camady e corect ce zic fetele, trebuie multe lichide sa bei si tot odata sa papi cartof copt, sau orez fert sau pinica prajita(uscata).

o zi frumoasa!
Cea mai fericita mami
17 + cu 
Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final
camady spune:
am vb cu dr. Mi-a zis ca daca continuu asa sa iau antibiotic.
Mai astept ca mi-e frica.
16+si mami de Razvan 7 anisori
seidana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camady am vb cu dr. Mi-a zis ca daca continuu asa sa iau antibiotic. Mai astept ca mi-e frica. 16+si mami de Razvan 7 anisori |
Camady eu stiu ca la copii mici, cand le merge burtica li-i se da apa in care a fiert orezul, cica strange burta.. acum cred ca tu stii mai bine desprea asta.. eventual incearca asa sau mananci orez mai apos..
Sper sa fie bine , sa treaca repede fara antibiotice
17+ .. DD ajuta-ne sa avem
sanatos !
rocaille spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camady am vb cu dr. Mi-a zis ca daca continuu asa sa iau antibiotic. Mai astept ca mi-e frica. 16+si mami de Razvan 7 anisori |
Cred ca medicul s-a gandit ca daca nu trece, e toxiinfectie si atunci s-ar putea chiar sa trebuiasca sa iei antibiotic. Nu e chiar un capat de tara, sunt antibiotice care merg la sarcina. Incearca cu regim alimentar si daca nu trece... e mai rau sa stai cu bacteria si sa ajungi la alte complicatii.
Lali_mete spune:
Buna dimineata !
Ce faceti ? Mai,e o ceata la constanta
!
Camady vad ca fetele au spus deja ce stiam si eu cu diareea,uscaturi,branzica,orez. Maie ste ceaiul de menta care ajuta. Oare o fi ceva trecator de la ceva ce nu a cazut bine la stomac,sau e mai grav? Ai grija ca nu au efect foarte rapid nici una dintre metode,sa nu dai in constipatie tot icercand metode sa opresti diareea.
Va pupic,si azi am o gramadoaie de treaba

.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
17+ speram la o minune roz
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
ancaroro spune:
Neatza burtici.
Camady, pentru burtica dulceata de afine. E remediu instant.
Paine prajita, cascaval, orez, banane, o gura de coniac (pacat ca noi nu putem)
12+
Bijuteriile mele