Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Abramburika, eu am fost o gravida care si-a dorit doua lucruri, sa nasc natural si sa pot sa alaptez. Dr. m-a avertizat, cu toate ca ea este adepta nasterii naturale, ca este posibil sa ajung la cezariana din multe motive, unul ar fi varsta si muschii sa nu ma ajute in travaliu, faptul ca a fost o sarcina obtinuta prin FIV(vad ca aici majoritatea dr. abordeaza altfel nasterile la sarcinile prin FIV). Din pacate ptr. mine nasterea a fost prin cezariana(zic din pacate ca nu asta mi-am dorit), dar nu a fost deloc traumatizanta nici ptr. mine, nici ptr. bebe. Am avut anestezie rahi si am putut sa ma bucur de el imediat, grele au fost primele 24 ore, apoi din ce in ce mai bine. Cand am ajuns acasa am si uitat ca sunt operata. Cicatricea este putin in parul pubian si abia se mai vede, mai exact capetele se mai zaresc in rest foarte putin vizibil. Am facut cezariana ptr.in noaptea cand am ajuns la spital cu membranele rupte am stat cam 3 ore in sala de travaliu nu ma dilatam iar contractii erau raslete, in schimb pierdeam lichid, pe la 6 dimineata moasa a sunat dr. mea, i-a prezentat situatia, dr. a zis sa pregateasca sala de operatie si sa caute anestezistul de garda ca in 30 min. este si ea la spital. La 7,15 minute era scos piscotel. Una peste alta nu a fost traumatizant iar recuperarea a fost ok, repet chiar daca am nascut intr-un spital de stat, am avut parte de o echipa de oameni minunati. Probabil ca si acum va fi tot ceza, vom vedea, nu-mi mai propun nimic.

mami de Vlad (29.10.2009) si 7+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

paula - pai de aia ma sperie si ideea de cezariana, pt. ca e o operatie care poate avea si complicatii, cum zici. Oricum, deocamdata nu stiu ce vreau, mi-e frica si de una si de alta. Dar vestea buna e ca mai am timp de gandire.

maryela- cum mai esti cu raceala??

albert - esti si tu graviduta cu acte in regula, pe lista adica .

Gata, ma retrag la joaca cu mandra mea.

O seara placuta, fara dureri si greturi la toate burticile!! Pe maine

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca77

Albertje, welkom bij ons. Hoe gaat het met jou?

7+

www.psychosomatics.be

Met mij gaat goed...scufund lucrurile sau m-ai luat dupa cele scrise anterior ,ori dupa nume?Ma ierti dar am stocat cam multe info in ultimele zile ...urmeaza sa le sortez ..

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

abramburika prezenta si eu va citesc si v-am citit intruna,dar ma simt asa de rau fetelor ca greu bag ceva in gura.Am ajuns in asa hal incat mi-e frica sa mananc,orice bag in gura mi-e o greata.Ieri seara il rugam pe sotul meu sa faca ceva..asa greata imi era....de parca putea sa faca el ceva...se uita la mine cu ochii cat cepele..
In rest totul bine de analize tot ce pot sa spun este ca am de facut vre-o 18,da sa le traduc in romaneste nu reusesc..stiu doar ca e vb de rh...atat inteleg.
Felicitari fetelor care ati fost la doctor si ati auzit inimioara la bebe,sa stea acolo la voi in burtica 9 luni!
Maine merg si eu la 4 dupa-amiaza nu mai am rabdare.
la toate burtici!

7+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

albert - asa, asa ... turuie intr-una si Silvia. Da' e mai bine asa si o cred intr-adevar!!

Te trec imediat pe lista.

Da, cred ca da, esti cea mai harnicuta mamica, sa iti traiasca copilasii! Cat priveste "vechimea" (nu-i spus cu rautate), lia are un baiat de 18 ani, asa am inteles eu. Iar ca si nr. de copii, eu sunt la a treia sarcina, dar sunt mami-n cer si pe pamant , cum zicea o mamica de la sb de ingerasi.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

ma indoiesc ca ai putea spune ceva cu rautate .eu oricum ma simt tanara .adica sant am vrut sa zic .
imi pare rau sa aud ca ai avut si experiente negative.imi place ca esti puternica si nu te lasi invinsa usor de greutati.
si mie imi e cam teama de nastere.prima a fost floare la ureche ,inainte sa imi dau seama ce se intampla ,aveam deja copilul pe piept.a doua am avut de tras ...si extrem de mare ...4320 g .prea usor nu a fost.s-a pus dupa ore bune in discutie sa pregateasca sala pt cezariana si atunci cred ca de spaima am declansat nasterea.
mersi ca m-ai trecut pe lista.

azi mi-a trecut ziua cu voi .santeti fantastice !

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Salutare burtici, ce mult ati mai "vorbalit", de sapt trecuta!!!
Eu am avut greturi si dureri de cap in zilele astea in care nu am mai intrat dar bine ca sunt.
INNA imi pare rau sper sa nu fie nevoie sa apelezi la chiuretaj, te inteleg si eu am trecut prin ceva asemanator.
ABRANBURIKA raspund prezent la strigarea catalogului: pai in legatura cu ce ai int, cezariana sau naturala; eu as vrea natural ca asa cred ca e mai bine si simt eu ca as naste usor.Ce cred eu de fapt e urm lucru: trebuie sa fim optimiste si sa gandim pozitiv, eu asta incerc sa fac, ma gandesc ca o sa fie bine, dar sper sa fie natural.Sorela mea a nascut acum 2 ani si ea a plecat de la inceput sa zic asa, cu gandul ca ea nu poate sa nasca natural, si ce sa vezi, asa a fost in sensul ca oricum era prea tarziu pt cezariana si bebe David( ca asa il cheama pe nepotelul meu scump) a fost scos cu forcepsul pt ca ea nu a putu sa impinga, dar bine nici nu prea avem contractii.
Hai sa fim pozitive si totul o sa fie bine(ma pricep la sfaturi pt ca eu de fapt nu prea sunt optimista).Va pup si sa auzim de bine.

Multumesc Doamne pt samburelul meu mic, ajuta-ne in continuare sa crestem mari.

gravi 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Rania sa stii ca pana la urma trece greate, e drept ca ai senzatia ca nu se mai sfarseste. La mine greata nu a trecut pana nu am nascut, dar dupa saptamana 14 deja a fost mai bine. Eu simteam si nevoia sa mananc la pranz gatit, asa ca mergeam cu sotul si mancam, imi statea mancarea pana seara in gat si apoi stateam la baie ceva timp .
Acum stau si astept sa vad cum o fi, momentan am inceput sa am o greata continua dar suportabila.

Eu zic ca e prea devreme sa ne facem probleme cu vom naste, avem cateva luni la dispozitie sa vedem ce ni se recomanda. Si una peste alta conteaza sa fim optimiste ca indiferent de varianta aleasa (de voie sau de nevoie) o sa fie totul bine si noi si bebeii sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

fetelor as bea non stop fresh de portocale cu gref..am baut azi 3 kg de portocale cred
nu afecteaza cu nimic atata vit c nu?

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +7

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

raspund si eu prezent, va citesc dar nu am vesti noi. saptamana viitoare voi fi in saptamana 9 si imi fac programare la doctor abia apoi vad ce analize imi da sa fac.

ma lupt si eu cu greata, sambata m-am simtit un pic obosita si am avut ameteli.

abia astept sa imi creasca burta. :)

7+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

noapte buna si somnic pufos ,fara vise ciudate !pe maine la cafea.

vine bebe

Mergi la inceput