Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (6)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

miereamara ,mersi de sustinere !
apreciez enorm fiecare urare de la voi fetelor .cu toate ca sant noua pe aici ,ma simt bine in compania voastra.multumesc de primire!

miereamara ,la noi in familie se vorbesc 4 limbi in urmatoarea ordine:germana ,engleza,romana ,olandeza .si eu ,ca si tine am incercat sa ii vorbesc fetitei mele (2,5 ani)in romaneste in primul an ,apoi vrand nevrand am trecut la germana.odata cu intrarea la gradinitza am ajuns sa ii vorbim mai toti in germana.evident ca mi-ar fi placut sa fi vorbit si romaneste ,dar de teama suprasolicitarii am renuntat.nici cu primul copil (12,5) stau lucrurile chiar in roz cu lb materna .crescut prin strainataturi (diverse tari)cu diverse bone ,s-a adoptat si a invatat alte limbi mai repede decat pe cea folosita de noi in prima copilarie.acum reuseste sa ma inteleaga ,e capabil sa poarte o discutie ,dar are un vocabular oarecum redus ,tipic unui strain ce invata lb romana ca pe o limba straina.imi e teama ca,cu trecerea anilor cunostintele se vor reduce si mai mult .pana isi va gasi poate marea iubire ,o fata romanca ,nora ideala pt mamasi din dragoste va vorbi mai bine ....

scuzati -mi offtopic-ul!

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Sincer eu cred ca nu va invata:(( Din pacate. Sfatul logopedului a fost bun pt recuperarea limbajului (in engleza) pt ca avea ceva dificultati si la gradi si asta l-a ajutat mult acolo. Dar romana nu cred ca va mai invata, in fara de chestii basics. Si eu care aveam si abecedarul pregatit

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui albertje
.pana isi va gasi poate marea iubire ,o fata romanca ,nora ideala pt mamasi din dragoste va vorbi mai bine ....

Hhahaaaa ... sa nu fii prea acra cu nora-ta, soacro!! Are deja pretentii de nora .

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia79 spune:

albertje, sefa mea stie, dar sunt multe de facut... si acum mi-am revenit!
inna...iti tin pumnii...am trecut si eu prin asa ceva... eu trebuia sa am 12 saptamani si se oprise la 8. Poate la tine nu-i chiar oprit!
In plus referitor la test...sa stii ca ies pozitive si dupa chiuretaj si nu semnifica nimic referitor la starea embrionului!
Adica sunt pozitive si in extrauterine, si-n sarcini fara embrion, si-n sarcini oprite-n evolutie.
Poate da Dumnezeu si nu e cazul la tine!
Trombofilie am si eu...dar la tine ce e de ti-a dat Clexane asa devreme?
Eu am Proteina C sub limita minima!
Tu?

+6
mami de Iustin 09/04/2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inna08

Felicitari Leo,ma bucur din suflet.
La noi lucrurile nu merg deloc bine.Am fost,saptamna trecuta, sa fac ecografie la 5 saptamani si 3 zile si sacul gestational arata de DOAR 4 saptamani si 3 zile si arata asa alungit,adica cam aplatizat.
Deci,se pare ca sarcina s-a oprit din evolutie.
Dr.Uscatescu a zis ca daca se mai poate face ceva sa trec URGENT pe clexan de 0,6(eu faceam de 0,4);eu am trombofilie.
Beta nu l-am refacut de frica,dar testele de urina ies cu cele doua linii perfect rosii(ca in poza),deci ma asteapta sigur un chiuretaj.Frumos,nu?
Am sa mai repet vreo 2 ecografii saptamana asta(adica la 6 saptamani si ceva),dar eu nu cred sa mai fie bine.

Mutatia C677T heterozigot; A1298C-heterozigot
Orice zi este o mica viata - orice desteptare o mica nastere, orice dimineata o mica tinerete.

toate gandurile mele de bine catre o mami ingrijorata.sper sa aibe micutul sufletel fortza sa lupte si sa ii aduca mamei o bucurie.ma rog la DD sa fie bine si sa fie doar o eroare de-a medicului . te-ai gandit sa ceri si o second opinion la un alt cabinet?

vine bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Sincer eu cred ca nu va invata:(( Din pacate. Sfatul logopedului a fost bun pt recuperarea limbajului (in engleza) pt ca avea ceva dificultati si la gradi si asta l-a ajutat mult acolo. Dar romana nu cred ca va mai invata, in fara de chestii basics. Si eu care aveam si abecedarul pregatit

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator and 6+

Listen to your children when they're young, and they'll listen to you when they're old.

sa stii ca si eu cam tot asa vad lucrurile cu baiatul cel mare .mie imi pare regres ,cu toate ca noi abecedarul(si cls a 2a) le-am studiat in ro.
stiti remarca aia de pe vremurile cand eram noi la scoala:Repetitia e mama invataturii? Ei ,daca el nu practica ,cum sa invete?

vine bebe

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
citat din mesajul lui albertje
.pana isi va gasi poate marea iubire ,o fata romanca ,nora ideala pt mamasi din dragoste va vorbi mai bine ....

Hhahaaaa ... sa nu fii prea acra cu nora-ta, soacro!! Are deja pretentii de nora .

nooo ,o sa fiu o soacra buna ,caci imi iubesc mult baiatul si fericirea lui va fi bucuria mea.plus ca vreau eu nora romanca (vrabia malai viseaza)ca sant fete tare bune ,de casa ,iubitoare ,frumoase ,sanatoase .in schimb nici gand de ginere roman .nooo ,exclus !

vine bebe

Mergi la inceput

si acum ma intorc la oile mele ,dupa ce am vorbit numai de limbi straine si nurori.
a venit asistenta si mi-a spus ca analiza de sange a aiesit buna ,ca sant cotele in crestere,ceea ce un semn bun. maine ma va vedea la un control si medicul .

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

albert - bravooo!! Sa fie bine si maine, la control!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

albert - bravooo!! Sa fie bine si maine, la control!!

vine bebe

Mergi la inceput