Praline belgiene 51
Raspunsuri - Pagina 21
miri_mik spune:
Fetelor, aveti o sansa grozava ca ma cunoasteti si ma vedeti din timp in timp. asa n-a avut inca niciuna ocazia sa-mi vada coltii de otel pe care-i scot rar din buzunar, dar pe care i-am clantanit azi o juma d eora injurand fara sir, fara cap si fara coada, intr-un delir si-o frenezie vecina cu transa de hashis!
scurt , foarte scurt: imi urasc (azi cel putin) originile romanesti si incapacitatea unor lucratori in administratie de a elibera un document d eimportanta vitala pt mine, si de rutina pt ei!
macar daca-s in belgia, si-s gramada, nu trebe s ama simt vinovata pt ei. sunt talambi si asta e. nu port tara unei origini discutabile si nici a unui neprofesionalism si incompetente care frizeaza absurdul!!!!
am cerut -pacatele mele- programa analitica d ela facultate. si ce primesc? 30 de pagini cu blah blah, descriere d ematerii car enu le-am studiat, materii pe ani, incurcate, lipsa... cum, doamne iarta-ma, sa trimit un document oficial eliberat de facultate ca fiind programa pe baza careia am capatat diploma si foaia matricola, care nu coincide cu foaia matricola, care e pe jumatate (nimic d emateriile d elilmba romana) si nici urma, dar nici urma de metodologia predarii....
mor icnet de ciuda si neputinta, de frustrare si ce mai vreti... si injur in continuare inca vreo juma d eora....
total pe langa:
Cleo, bine-ai venit, scriitura vesela:)
fetelor, fu scurt azi, dar foarte placut!!!!!! Muuuuuuuah!
Bepii spune:
Fetelor, am deschis un nou cont de "praline belgiene (52)"
Am preluat eu aceasta misiune.
Va pup si revin pe celalalt capitol, as fi vrut sa scriu ceva acum dar am am ceva f urgent de facut acum.
Va puuuup xxx