PRIETENE FARA TITLU (77)
Raspunsuri - Pagina 20
Bee spune:
Moni, sa ne spui si noua de discutie. Plizz, scrie, ca eu citesc si ma intereseaza. Mi-e imposibil sa vb altfel. Nu stau bine deloc nici cu tel-ul, nici cu mess-ul. Asa mai aflu si eu ce si cum. Noi avem in continuare probleme si cu fierul. De asteptat, dat fiind ca-i alimentez cu lapte de la vaca. La RAzvi e la limita, la Tavi e mult sub limita. Asta ca le-am facut analizele cand cu capusa lui Tavi+ infectia urinara a lui Razvi.
Ufff, parol ca nu-s absurda, dar s-au tinut lant de noi si bolile. Tavi a fost bolnav de pe 6 feb, cand am plecat la munte. Nu a avut nici 3 zile ln rand fara muci, tuse, febra sau diaree, din feb! Dezastru. Iar Razvi din aprilie, cu 2 sapt inainte de Paste. Razvi a facut dupa raceli si bronsiolita si febra recurenta, amigdalita aia nenorocita. Cum o fi facut-o sub antibiotic fiind, e un mister. Dar a facut-o ca la carte, sinistra. La o saptamana, inca-mi facea febra si cand am ajuns cu el la boli infectioase, imi spunea doctorita "vai ce gat urat are!!!!" (dupa 6 zile de Augumentin si 5 de Zinnat). Bine ca nu fu totusi scarlatina.
V-am zis ca am Botezat? Un finut si o finuta. A fost frumos, desi cam agitat cu copiii bolnavi dupa mine. Si nu stiu, dar parca nu ma mai pricep la haine. Parca din cate lucruri ma preocupa pe lumea asta, hainele-s pe ultimul loc. Si e aiurea ca nu mai stau in casa si tb sa fiu cel putin decenta, sau macar conforma cu "statutul" Bla, bla-uri. SI la cum arat eu, e cam greu. Adica, tot grasa si "frumoasa". Sunt groaznica, imi place de mine asa, cred ca asta e problema. Eu ma vad ok, ma simt bine, nu-s grea. Am fost la munte si am urcat multumitor, ca-n tinerete. O fi grav? Pur si simplu nu-mi sta capul la asta. Ce bine ar fi sa slabesc si de la sine, dar de unde.
M-am plans azi, cat pentru 100 de ani.
miraklucker spune:
Bee, de ce ma intrebi tu. Fierul se absoarbe cel mai bine in "compania" vitamine C sau acizilor lactici. Ai picaturi de fier? pune-le intr-un pahar de suc de portocale. De fapt si fierul din alimente tot asa se absoarbe cel mai bine. Nu se asociaza in schimb cu prdusele lactate care ii scad absorbtia. Da-i suc de portocale sau kiwi ala masa sau dupa mancare. Am o cutie de multivitamine caramele. Le-am luat pentru tine. O sa-ti iau si o tinctura de Akelai (mosul meu ii zice antibiotic natural) si o cutie de Halibut si ti le pun la posta.
Moni cum a fost? ce zis doctorita? O sa incerc sa-ti mai i-au si tie o cura de care ti-am adus anul trecut. Dar prin august sper sa reusesc sa o trimit. cu posta nu e sigur ca ajung sticlele intregi.
..........noi ne-am intos de pe munte. Binenteles ca ne-a plouat. In rest ok pe aici. Eu am si maine liber. Vad ca mosu nu raspunde la telefon deci a plecat in Italia, prin urmare nu ma duc la servici.
monica70 spune:
Saluti,am scris aici noutatile (tot proaste evident)
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157784&whichpage=21
si revin cand apuc sa va si raspund
SUBIECT NOU: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=164606
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"