PRIETENE FARA TITLU (77)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Ceau dragelor
eu sunt azi si maine la farmacie, deci am timp de plistiseala.
La noi nimic nou sub soare. La servici am avut destul de mutl de lucru, am ajuns tot tarziu acasa. Si acasa la fel tot ult de lucru dar acolo nu am mai avut chef seara sa ma mai apuc de ceva. Ca urmare dormitorul imi e lin de rufe care asteapta sa fie sortate, puse la loc sau calcate inca din tura din vacanta.
Aici e o vreme minunata. De 1 mai am fost la padure si am facut grill, am stat pana seara tarziu acolo. Din pacate saptamana asta nu putem face nimic impreuna. Sambata eu lucrez, duminica lucreaza Heinz si de noapte si dupa masa. El planuieste o iesire la padure maine cu copii, si eu duminica hai hui pe undeva....... eu prefer cred lacul.

trebuie sa-i laud pe copii. Aseara ne-am mai dus pentru ultima data la marriage course. Am lasat copii singuri. La 7 am imbracat fetele in pijama am plecat le-am zis sa se spele pe dinti si in jumatate de ora ma intorc sa-i bag in pat. I-am gasit pe toti 3 in pat, fetele aprope adormite si pe David binenteles citind. Le-am promis un premiu asta seara. Daria s-a trezit de dimineata, cica "unde e premiul?".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Hello lume? Care lume ?
ANA-MARIA de ce nu mai zici nimic? Diana chiar m-a intrebat zilele trecute de Clara,voia si poze cu ea ...
MIRA asaaa ai copii mari deja! Ce premiu le-ai dat?
La noi nu-i prea grozava vremea,cam racoare cand intra soarele in nori si cand bate vantul si zilele astea a cam batut.
Noi am fost si azi la gradina,azi a plantat taica-meu si rasaduri rosii,ardei,gogosari si vinete,plus niste dovlecei.O sa mai semanam si niste varza mai incolo,apoi castraveti,ca am pus putini si la fel o sa mai pun ridichi si salata ca de-astea as manca non stop. Pe urma sa vad,ce idei imi mai vin,desi am cam umplut deja zona - un sfert de gradina fiind alocata gazonului.
Pe urma trec la plantat si ceva flori multicolore in curte ,trebuie sa caut ceva soi care se impaca cu umbra,ca in asa zona le-am facut loc.
Mai avem pe-acolo ceva urme de capsuni si zmeura,mai demult ieseau din belsug,dar in ultimii ani cam putine.Cred ca trebuie mesterit ceva la ele,soacra-mea se pricepea ... ma gandeam sa ma documentez si in privinta asta,eventual sa mai completez cu ceva arbusti de gen.Mure si ce-o mai fi.Si bische avem ... stiti ce-s alea?
Deci mare gradinareasa,ce mai ca tot aveam eu in plan demult asa ceva,dar mereu am fost contra cronometru cu timpul.Acum sunt evident in urma cu hartogaraia,dar naiba sa le ia,le dau eu gata si pe-alea: cand ploua afara si nu-i de mers la gradina .

BRANDUSA si tu cu fondurile pentru agricultura , ai?
DANIELA am inteles din drop ca si tie ti-a rasarit productia agricola Mai baga si tu un raport ceva.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Tot eu calare pe PC,ca nu prea-i de scos nasul afara.
Pe noi ne-a cam atins racoarea si vantul de ieri la Gradiste,ca Tudor a facut un pic de febra azi-noapte,zicea "AM BUBA MAMI" si cand l-am intrebat unde, a zis ca "LA GAT". Diana a dormit la mami care mi-a zis ca si ea are nasul usor infundat.In plus si pe mine parca ma zgarie un pic pe gat.Acum pare ok Tudor,dar tot i-am mai dat acum niste panadol.

Ma distrez la culme cu el.Mai nou Dianei nu-i zice doar DAANA ci si SOLA DAANA sau simplu ... SOLA (= sora desigur ) Zici ca-i de la pocaiti ca la ei se mai obisnuieste apelarea cu sora Y si fratele X. Daca-l iei pe sus la schimbat de pampers ,cum nu-i place operatiunea striga de zor "LASA-MAAA !!! , iar acum a inceput si cu "MAMII NU POT ! MAMI !!!" cand nu-i iese ceva.

Am uitat sa va zic ca ieri in Gradiste am gasit in timp ce faceam ordine langa un cotet,un arici imens si l-a dus Ghita cu lopata in fundul gradinii in iarba.Diana era disperata ca ii pleaca ariciul Normal ca a tulit-o el la un moment dat,dar oricum sunt prin zona,ca de demult isi faceau veacul pe-acolo arici.

Tudor e in continuare pasionat de gatit,dimineata cum se da jos din pat e direct la oale si vine cu ele de le pune pe noptiera sau la mine la nas - ca eu as mai lenevi in pat ,dar pot de el? Ca turuie intruna ,acum a progresat nu face doar cafaua,laptele si supa, ci si "OUALE" si mai stiu eu ce.Apropo mor de ras ca la el pluralul de la cai e CAIILE in loc de caii.
Acum l-a apucat numaratul,"una doua tlei" (si chiar avea in mana 3 bucati ) stie si de "patlu" si cinci,eu sunt ramasa cam afis ca Diana habar nu avea de muuulte din cate stie asta mic.Dar cum ziceam ea il invata si ea il invata multe chestii de care mie nu mi-ar fi trecut prin cap sa ii amintesc inca, pentru ca il consider prea mic.Dar se pare ca ne inselam amarnic subestimandu-i !!!
Merg sa ii citesc ceva si pe urma il culcam.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Ceau fetelor ,
Moni ce vrei sa spun ? Chiar nu am nimic interesant . Va citesc cu drag mereu (cand am timp), dar intre scoala , lucru si casa , nu am nimic nou.
Acum sunt la scoala , avem 2 ore la calculator la o materie, eu mi-am terminat ce aveam de facut in 10 min si stau si bantui toate site-urile si ma pun la zii cu presa. Caci de acasa ... nici o sansa .
Cu anul asta scolar sunt pe ultima suta de metrii , mai am pana pe 3 iunie, bine ca ceea ce a mai ramas e presarat cu cate 2 examene pe saptamana . Dupa aceea, din iunie incep practica in farmacie ., toata luna iunie si iulie. In august (daca mai apuc ) fac si eu vacanta, de fapt pana prin 20 septembrie , sumt fericita pe 17 sept cu o nunta la care suntem si nasi , asa ca mi-e data toata luna septembrie peste cap .
Clara bine, ma rog ultimele 3 zile cu o stare subfebrila si cu ceva tuse , o sa mearga azi la pediatra sa vada cum e. dar in general bine, sambata si duminica e coada dup amine, la fiecare 3 min aud ¨¨mama¨¨ de imi vine sa imi iau campii .
Cam atat despre noi , v-am pupat pe toate fara exceptie Mira, Bee, Daniela, Cristina, Ingrid, Denisa

Mergi la inceput

Saluti,am aparut si eu acasa de la Cluj,va dau linkul unde scrisei ce si cum mai in amanunt:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=157784&whichpage=17
ANAMARIA ma bucur ca sunteti bine,bafta in continuare cu examenele

Am mai primit o veste buna azi: in 31 iulie sosesc prietenele din Italia cu strumfii cu tot si stau pana in 17 august abia astept !!!
In rest, Tudor a mai facut putintica febra si zice tot ca are buba la gat,plus ca e tot cu mainile in gura - or fi si maselele cumva? Aaa si nu prea mananca.Daca mai face si la noapte febra,maine il duc sa il vada si pediatra.Diana a vazut "planul casei" desenat de Daria Deei si a desenat si ea o casa cu incaperile aferente,dar stilul ei.O sa v-o pun cand o termina si de colorat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Minutul 4:28

http://www.youtube.com/watch?v=DJKJ2uVMCXs&feature=related

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Wooops am gresit subiectul,m-a derutat Monica cu raspunsul ei de la Aradence si in graba mare...

Dar daca tot am intrat nepoftita,poftiti si sa ma prezint:Carmen ,mamica de biciclista Melania si teroristul Serban.
La minutul 4:28 apare domnisorica mea( cu o bicicleta mica,are doar 6 ani) cu taticul din dotare la marsul de protest al biciclistilor aradeni.

va doresc o noapte buna tuturor

Carmen cu Melania Ioana(14.01.2005) si Serban Andrei(11.06 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello si de la mine pe fuga,
Moni-tinem pumnii in continuare, sper sa ai parte de rezultate bune.
Vazut copiii cei frumosi si cred si eu ca Tudor e mortal, va
AnaMaria-bafta la examene si mai vrem si noipoze si stiri de la voi.
Ingrid,Daniela si Brindusa-mai scrieti si voi va rog.
Am pus si eu 2 filme,dar se incarca greu,ca as mai avea cu Emma cantand la pian si la voce(nu are decat 3 lectii de voce ca lumea si zic eu ca se descurca)...
www.dropshots.com/alexandreea

Sper sa mai revin maine dupa ce mai rezov din treburi.

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello si de la mine pe fuga,
Moni-tinem pumnii in continuare, sper sa ai parte de rezultate bune.
Vazut copiii cei frumosi si cred si eu ca Tudor e mortal, va
AnaMaria-bafta la examene si mai vrem si noipoze si stiri de la voi.
Ingrid,Daniela si Brindusa-mai scrieti si voi va rog.
Am pus si eu 2 filme,dar se incarca greu,ca as mai avea cu Emma cantand la pian si la voce(nu are decat 3 lectii de voce ca lumea si zic eu ca se descurca)...
www.dropshots.com/alexandreea

Sper sa mai revin maine dupa ce mai rezov din treburi.

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Buna dimineata,mai haideti si pe-aici la o cafea.
DENISA cautam disperata filmele,pe urma abia am depistat ca facusi cont nou de drop.Bravo Emmei!
CARMEN se mai intampla
BRANDUSA nu mai dai niciun semn? Sper ca sunteti bine!

Noi suntem in schimb virusati.Lui Tudor i-a trecut vad (doar ieri a mai facut un piculet de febra),in schimb a apucat-o pe Diana,dimineata a vea 37,8 ,are nasul cam infundat,asa ca am lasat-o acasa azi.Azi bagam totusi o tura la pediatra sa ii vada pe amandoi - eu nu as prea fi mers,dar a insistat maica-mea. Dupa mine e clar ca e viral ca si eu m-am trezit cu nasul un pic infundat azi,plus de vreo doua zile cu un pic de usturime in gat.Cand facea Diana febra mare de necesitat antibiotic,nu lua nimeni de la ea ,nici macar Tudor ... Saptamana trecuta a fost intr-o zi cam racoare+vant cand am fost la socru-meu,atunci cred ca l-a "prins" cel putin pe Tudor ,ca nu voia nicicum sa isi lase gluga in cap.Nu mai zic de Diana ca si ieri si alaltaieri a stat doar in tricou in casa,m-am tot rugat de ea sa-si ia ceva pe ea,dar nu voia neam! Si mie imi era racoare si in bluza cu maneca lunga,asa ca imi luasem si o vesta in spate.
In rest nimic nou,doar ca saptamana viitoare miercuri o sa merg iar la Cluj la ecografie si pe langa axila m-am programat sa se uite si la rinichi,daca tot zicea ala ca nu-s tocmai ok.Am zis ca daca e asa bine cotat ecografistul asta macar sa profit.

Mergi la inceput