Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(52)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

La multi ani si de la noi!!
Eu tocmai am terminat supa / a iesit ca un piure...sper sa ii placa ca e prima zi cu dovlecel si pastarnac, radacina de patrujel nu am gasit toata lumea ii zicea ca are pastarnac cand intrebam
Maria doarme si astept sa se trezeasca sa ii dau fructele si apoi sa iesim putin afara...pare frigut.
Se plimba cineva prin IOR?
Eveline, poate prima oara nu era reglat bine cantarul...azi cat are daca il cantaresti?
Nici Maria nu se intoarce de pe spate pe burta, doar de pe burta pe spate se intoarce, ce nu statea ea pe burta inainte, acum nu mai e chip deloc sa o conving..o ademenesc cu jucarii dar degeaba..
O sa fac si eu un album de poze...
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

neata si de la noi!
la multi ani Maia Stefania! Sa cresti mare si frumoasa!
yo n-am dormit bine azi noapte asa ca sunt zombie.
o zi frumoasa pt fiecare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns just_me31 spune:

EVELINE si domnisoara D intra in categoria fraierici , bine a meae prea preocupata sa se ridice ( capul si picioarele , ca la abdomene) ca sa faca si altceva . Ah, scuze , mai face ceva ISI ROADE DEGETELE SI BALESTEEEEEE

https://picasaweb.google.com/105220478688509068791?authkey=Gv1sRgCLjfi4i_qJTWOw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

NEATA

Multumim de cafeluta Mari

LA MULTE LUNITE SARBATORITEI DE AZI
Eveline dar de ce nu il mai cantaresti inca odata cand ii faci baita sa fie gol pusca (sau asa era si nu am inteles eu bine) despre intoarceri las ca o sa recupereze el ai sa vezi cat de repede o sa faca si el intoarcerile
Noi am dormit ceva mai bine azi noapte si muculeti parca is pe terminate

Voi cate zile ati dat panadol cand au fost raciti? am auzit ca numai 4 zile ie bine sa le dai adevarat?

gasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maimu spune:

proba...am pus poze..sa vedem ce iese...

poze
Maria 1 oct 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Pai inainte de baita-l cantaresc, ca numai atunci il prind gol pusca.
Am sa vad si diseara ca tare-s curioasa..daca e intr-adevar asa, inseamna ca a luat super bine pt luna asta.

MAIMU - Link-ul duce catre albumul nostru comun, dar nu vad pozicile tale...

mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Eveline da ce te tot stresezi draga cu cantarul ala??? eu o cantaresc pe Maia la o juna jumate-doua !! De aia nici nu mi-am luat cantar,ca as fi cantarit-o de 5 ori pe zi !! ce tare ai fost cu :placinta"
Felicitam si noi pe D-soara MAIA-STEFANIA!!! sa cresti mare si sanatoasa !!!
apropo de "placinte " Maia nu a facut kk de ieri si i-am bagat un supozitor. A facut .......ce mai? parfum..

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Fetelooor, am un soricel in casa, dar are doar un coltisor de dintisor trebuie sa iasa bine primul, apoi si al doilea...si tot asa...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

felicitari Vladut! sa musti tare tot ce prinzi
maimu n-a iesit ..nu-i bun linkul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mari-Mariuk

Fetelooor, am un soricel in casa, dar are doar un coltisor de dintisor trebuie sa iasa bine primul, apoi si al doilea...si tot asa...

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

Poze Vlad

Felicitari, Vladut!
Mari, prima data, de oboseala, chiar am crezut ca ai un soricel adevarat in casa.
Eu asta noapte am facut noapte alba...Adelina s-a foit intruna, a marait, n-a dormit, a tocait la san, cum pierdea sanul incepea sa maraie...si asta din cauza gingiilor care-o deranjeaza. Dimineata plangea numa' cum o lasam din brate si nu reusea sa doarma, avea 37 cu 9 si i-am dat 2 ml de nurofen, dupa care s-a mai linistit. Acum vad ca iar incepe sa se agite.

Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Lucrusoare la bazar umanitar

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput