Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(52)
Raspunsuri - Pagina 7
cameluska spune:
Buna fetelor,
Am intrat doar sa va intreb daca ii dati bors lui bebe? Am inteles ca de la 6 luni se poate pune in ciorbita. Il preparati acasa, sau cumparati? Nu am folosit niciodata, habar am ce gust are, sau cum s e prepara.
Office, mai putin si ajungi la pizza .
Noapte buna.
Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010]
pop_adelina spune:
office, te-ai intors si nu ne impartasesti cum a fost pe meleaguri straine?
camelusk, nu suport borsul, asa ca nu-i voi da nici lui Darius!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
Mari-Mariuk spune:
Buna dimineata!
Cafeaua e gata, doar voi sa veniti...
Vlad a dormit excelent, insa acum e marait si isi suge buzita inferioara, il supara gingia.
Aseara am facut o supa de pui, azi am in program o tocanita de cartofi cu carne de porc si orez cu lapte.
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
Poze Vlad
eveline spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cameluska Buna fetelor, Am intrat doar sa va intreb daca ii dati bors lui bebe? Am inteles ca de la 6 luni se poate pune in ciorbita. Il preparati acasa, sau cumparati? Nu am folosit niciodata, habar am ce gust are, sau cum s e prepara. Office, mai putin si ajungi la pizza . Noapte buna. Mamica fericita de Ioana Adelina [10.09.2010] |
Buna dimineata!
Noi suntem devoratori de bors, rar mancam supe. Zici ca se poate da de la 6 luni? Nu mai retin nici picata cu ceara cand i-am dat Biei, insa atata tin minte ca din momentul in care i-am dat a mancat cu mare drag si pofta ciorba. Regleaza foarte bine tranzitul intestinal.
Probabil vei cumpara daca vrei sa folosesti e dificil sa-l prepari in casa, iti trebuie tarate, huste.... Sau daca ai pe cineva de incredere sa-ti aduca. La mine facea bunica pana n-a mai putut saraca... Daca vei lua din comert sa citesti cu atentie eticheta sa scrie ca e natural, din apa huste si tarate. Mai sunt si borsuri acrite cu acid citric, alea nu-s tocmai ok. Yummi...abia astept sa-i dau si lui Darian...
BTW...azi fac un bors cu urzici...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
ancamak spune:
Buna dimineata!
Ne alaturam si noi la cafeluta!
Azi merg sa-mi repet niste analize de sange( prolactina , vechea mea problema) si apoi la mama. Asa ca va doresc o zi frumoasa si plina de surprize placute
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
pop_adelina spune:
neata! ma apucasem sa scriu si aici un mesaj sa va dau cafea si a inceput iar Darius sa planga si credeam ca am dat 'trimite'!
Noroc cu Mari
Anca, ce problema ai cu prolactina? scuze daca ai mai zis, dar nu-mi mai amintesc!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
donna79 spune:
Buna dimineata!
MARI, multumesc pentru cafea, tare buna!
Tudor a papat azi-noapte la 1-2 ore asa ca acum sunt nauca, noroc cu tata care mi-a facut deja cafeaua.
EVELINE, si noi suntem mari mari consumatori de bors, asa ca si Tudor va fi. Nu-i asa greu de facut in casa, la noi face sotul meu si tare bun ii iese...
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
eveline spune:
DONNA - Daca ai sti de cand imi propun sa fac si eu bors. Trebuie sa fac rost de huste (oi gasi eu pe undeva) dar tot nu-s lamurita unde tii oala/putina - sau in ce faci. O tii in casa sau in beci? Am inteles ca trebuie sa stea la caldut si apoi la rece...sau cum? Noi cumparam de 2 ori pe saptamana, nu-i scump da-i mai bun cel facut de manuta ta...
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eveline DONNA - Daca ai sti de cand imi propun sa fac si eu bors. Trebuie sa fac rost de huste (oi gasi eu pe undeva) dar tot nu-s lamurita unde tii oala/putina - sau in ce faci. O tii in casa sau in beci? Am inteles ca trebuie sa stea la caldut si apoi la rece...sau cum? Noi cumparam de 2 ori pe saptamana, nu-i scump da-i mai bun cel facut de manuta ta... mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10) |
EVE, ai PM cu tot ce stiu eu despre asta
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
doina_1984 spune:
Neatza!
Mari, multumim pentru cafea
Eu mi-am facut una si am pus zahar si lapte condensat indulcit si acum zici ca beau ceai.
Si noi am dormit super bine, s-a trezit la 4.30 si apoi la 7.40 imi place programul asta.
Mami lui Matei Mihai 26.10.2010
https://picasaweb.google.com/109290866538691083533/QlYZoC?authkey=Gv1sRgCKrt0LG1l43ntAE#5587531898352948402