Bebelusi de Sept-Oct '10 A venit primavara!!(52)
Raspunsuri - Pagina 15
pop_adelina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Adelina, in B unde locuiesti sau ai locuit? Si unde vei lucra cand vei veni? Banuiesc ca vii si cu Darius! il vei da la cresa/gradinita sau ii iei bona? na, ca m-am pus pe intrebat... Da, ne-am plimbat ceva si tare as vrea in weekend sa ajungem si la Viena...daca nu uit pun poze din Bulgaria! Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008 |
office, am stat in 2 ani in 5 locatii in bucuresti! ultima data undeva pe langa eroilor! sper sa-mi gasesc o chirie acceptabila! o sa lucrez tot unde am lucrat, la centrul militar al sect 5! la cresa cred ca il voi da la cea a armatei, m-am interesat si cica e buna, bona nu-mi permit nici daca as sta in cap!
hai ca imi faci ciuda cu atatea plimbareli, asteptam pozele!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
ancamak spune:
Buna dimineata!
Pun si eu de o cafea si ma alatur voua.Vremea asta tare trage la somn
felicitari "soricelule".
Mami Anca cu Andrei Ionut(22.09.2010)
Poze Martie
idalis spune:
buna dimineata si de la noi!
fursecuri? a zis cineva fursecuri? yo prima!!!
noi nu stim ce sa mai facem cu constipatia lui T. Ii dau protectis de vreo 10 zile, ceai de musetel, suc de morcovi crud, suc de portocale, supozitor cu glicerina, nik nu functioneaza. Azi e a patra zi de cand nu a facut deloc.
sa aveti o zi frumoasa!
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mari-Mariuk Vlad s-a ridicat in picioare agatat de patut era in patul mare, si s-a agatat cu o manuta, s-a chinuit putin pana s-a agatat si cu a doua si apoi in picioareeeeeeee. ranjea gingia la tv intr-un mare fel... plus ca a escaladat bariera facuta din pilota+ perna pentru a ajunge la ta-su. Nu am filmat deoarece daca ne miscam vreunul sa luam aparatul, am fi distras atentia micului ,,explorator'' Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010) Poze Vlad |
Wowww! incepe o noua era Felicitari pentru dintisor (ca ieri am uitat cred sa va felicit ) si pentru ridicare!
Si... multumim pentru cafea!
..............................................................................................
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)
Sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare! http://viatacudba.blogspot.com/
Puteti ajuta donand sau cumparand de la Bazarul umanitar
pop_adelina spune:
sa zic si eu neata ca am uitat
Ana, chiar ca doarme mult Maia! dar daca doarme asa tarziu spre seara, in somnu de noapte cand intra? mai vrea sa adoarma?
Fistiq, si Tudor doarme mult, se trezeste la 10, al meu la 7 deci pe la 9-10 iar trebuie sa-l culc!
oramona, asteptam vesti bune de la control!
danny, eu i-am dat din prima mai multe zarzavaturi si, desi am incercat o data si cu apa aia chiara de pe ele, nu i-a placut, o dadea toata afara asa ca am trecut direct la piure din legume!
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
idalis spune:
La multi ani sarbatoritilor Toma Andrei ,Cezara, Mihai Bogdan, Lucas Cristian, Andreas Daniel
Sa cresteti mari si sanatosi!!!
pop_adelina spune:
stiam eu ca am uitat ceva:
LA MULTI ANI Toma Andrei de chichiutza, Cezara de Nerantula, Mihai Bogdan de Viovio, Lucas Cristian de georgescu_oana, Andreas Daniel de Karin25!!!!!
idalis, ii fac galerie lui Tavis sa reuseasca sa se elibereze
HAI TAVIS!!!!!!
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
oramona spune:
Danny, vreau si eu masina de spalat vase. Chiar vorbeam ca ar fi cazul sa cumparam una, clar ar consuma si apa mai putina decat mine
Da, dau eu niste fursecuri cu cioco si nuca si cioco si nuca de cocos.
Lora, cum e Adelina, tot suparacioasa? o pupam cu drag si sa nu-i dea bataie de cap dintisorii.
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#
oramona spune:
Ma alatur si eu Adelinei: HAI TAVIS. Acum ca este incurajat in mod sigur va face o "placinta".
sarbatoritilor de astazi, sa cresteti mari si frumosi
Ramona, mamica fericita de mici comori - Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)
https://picasaweb.google.com/117035164553547422644/ElenaElisaOramona?locked=true#