Aspirante optimiste(661) Felicitari Walkiria!!!
Raspunsuri - Pagina 17
Ela82 spune:
Lore, parca spuneai ca maine primesti testele de sarcina si de ovulatie?
Vroiam sa te intreb daca ai comandat teste in functie de solicitarile noastre sau ai luat mai multe, fara sa tii cont de numarul de teste solicitat de noi.
Te intreb asta pentru ca daca tot mi-a iesit progesteronul mare, ma gandea sa merg pe miercuri sa fac o analiza beta hcg.
E vreo problema daca o sa iti confirm miercuri daca vreau sau nu testele?
Daca insa ai comandat testele in functie de cate am cerut noi, o sa le iau oricum, nu vreau sa iti fac probleme asa aiurea.

Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand 
sarah199065 spune:
fetele,care ziceati ca aveti nevoie de un vecin serios la farmerama?ma ofer voluntara!

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu
!
http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png
cora79 spune:
Walkiria,cu inarziere iti transmit si eu FEKLICITARI SI SARCINA USOARA pana la 9 luni

Salutari pentru toate fetele dragi,nou venite sau cu state vechi in bransa aspirantelor
,asteptam venirea berzelor
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
lorena_86 spune:
greseala, e tot negativ
gata, e sigur, nu sunt
sunt doar cu capu` de mi-am indus toate simptomele astea
eu una nu mai cred si nici nu ma mai pastrezasa tare ca sigur iesea daca era ceva
ultimul contact l-am avut in pe 14 martie, adica acum doua saptamani
fetelor, iertati-ma ca v-am stresat atat....si degeaba
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Katy82 spune:
Buna fetele! Eu am racit rau.Lore imi pare rau ca a iesit negativ. Poate totusi e bebe acolo dar nu se arata inca. Eu ma bag in pat ca nu ma simt bine deloc.
Ne dorim mult un
. Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!
elenusht spune:
Lore o sa fii gravida intr-un final! Multa rabdare si capul sus!
corina_s eu speram ca am avut ovulatia deja, dar dupa rezultatul iesit la progesteron deduc ca sunt in faza ovulatorie! Eu am zis ca nu ma mai testez niciodata decat dupa ce-mi intarzie menstra...
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
mirunita1983 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Monique77
eu peste vreo 25 de zile ![]() ![]() ![]() ![]() ma plictisesc pana atunci... de fapt nu ma plictisesc...ca fac analize pana vomit ![]() ![]() ![]() am un nou hobby!!! ![]() sa fac analize |

te inteleg perfect si eu am avut acelasi hobby in decembrie pina mi sa acrit de am zis ca cel putin un an nu mai vreau sa aud de medici si analize dar lasa ca trece
si vine bebe
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 greseala, e tot negativ gata, e sigur, nu sunt sunt doar cu capu` de mi-am indus toate simptomele astea eu una nu mai cred si nici nu ma mai pastrezasa tare ca sigur iesea daca era ceva ultimul contact l-am avut in pe 14 martie, adica acum doua saptamani fetelor, iertati-ma ca v-am stresat atat....si degeaba ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
Lore, eu tot mai cred
hai sa mai asteptam vreo 2 zile...
ce zici?

si daca n-o fi, esti cu noi aici, nu plecam nicaieri
madabout2003 spune:
Lorena nu cred ca ai stresat pe nimeni... Cred ca toate suntem aici pentru ca e unul din putinele locuri in care putem sa ne exprimam toate sperantele, simptomele, parerile...
Unde in alta parte poti sa vbb 24h/24h, 7zile din 7 despre dorinta ta de bb fara sa ti se zica ce esti un pic cu capu'..
Toate suntem in aceasi situatie, luna trecuta mi'am "fabricat" simptom cu simptom si eram sigura ca e bb...
Oricum repeta testul maine dimineata cu prima urina. Tu ne'ai spus ca la celelalte sarcini s'a pozitivat la 2-3 zile dupa data la care trebuia sa vina rusi...
MADA mamica de www.comboost.com/Gallery/GalleryDisplay.aspx?r=7359578&ab=1&n=0" target="_blank">Emily 07/08/07
mirunita1983 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Walkiria,cu inarziere iti transmit si eu FEKLICITARI SI SARCINA USOARA pana la 9 luni ![]() ![]() ![]() Salutari pentru toate fetele dragi,nou venite sau cu state vechi in bransa aspirantelor ![]() ,asteptam venirea berzelor![]() "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
tu cum mai esti nu te-am vazut de mult