Aspirante optimiste(661) Felicitari Walkiria!!!
Raspunsuri - Pagina 15
corina_s spune:
da mada..pe unele chiar le consideram noi semne de gravideala![]()
nu cred sa fie vreo luna in care sa nu analizezi ceva
http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png
elenusht spune:
Fetelor, ajutati-ma si pe mine! Mi-a venit rezultatul de la progesteron. a iesit 2.53. este facut in ziua 21 si valorile de referinta sunt:
-faza foliculara: 0.6-4.7
-faza ovulatorie: 2.4-9.4
-faza luteala: 5.3-86
-menopauza: 0.3-2.5
Eu am 2,53
Eu ma stiu cu o ovulatie mai tarzie si acum vad ca am dureri de ovare. Ar fi bine, oare sa-l repet in ziua 25, sa spunem?Nu stiu deloc cum sa interpretez aceasta valoare. eu de obicei am un ciclu de 31 de zile.
voi ce spuneti?
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corina_s dupa lore, cine se mai testeaza? ![]() http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png |
eu peste vreo 25 de zile

ma plictisesc pana atunci...
de fapt nu ma plictisesc...ca fac analize pana vomit

am un nou hobby!!!

sa fac analize
Ela82 spune:
| citat din mesajul lui elena.togan Fetelor, ajutati-ma si pe mine! Mi-a venit rezultatul de la progesteron. a iesit 2.53. este facut in ziua 21 si valorile de referinta sunt: -faza foliculara: 0.6-4.7 -faza ovulatorie: 2.4-9.4 -faza luteala: 5.3-86 -menopauza: 0.3-2.5 Eu am 2,53 Eu ma stiu cu o ovulatie mai tarzie si acum vad ca am dureri de ovare. Ar fi bine, oare sa-l repet in ziua 25, sa spunem?Nu stiu deloc cum sa interpretez aceasta valoare. eu de obicei am un ciclu de 31 de zile. voi ce spuneti? Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva! vreau sa fiu !!! |
Elena, astazi am primit si eu rezultatul la analiza progesteronului.
Mie mi-a iesit valoarea progesteronului 25,99, iar la valoarea de referinta era mentioanata in faza luteala val de 1,5-20.
Deci mie mi-a iesit mai mare.
Nu stiu ce sa zic...
Poate esti in perioada ovulatiei.
Nu ai facut teste de ovulatie, sa stii sigur?
Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand
elenusht spune:
nu am facut....ca imi propusesem ca luna asta sa nu fac niciun test de ovulatie! Pot sa ma iau numai dupa durerile de ovare si sagetile pe care le simt ca acum as fi la ovulatie. Dar oare e ok sa fie atat de tarziu ovulatia? Nu devine faza luteala prea scurta?Are timp un bebe sa se prinda acolo?
Cu speranta si rabdare toate se pot rezolva!
vreau sa fiu
!!!
Mihaelafalt spune:
| citat din mesajul lui corina_s dupa lore, cine se mai testeaza? ![]() http://lt1f.lilypie.com/VVeap2.png |
Dupa lorena sigur urmeaza ela cu testul pozitiv ca ei ia iesit si progesteronul marit deja.
Ela82 spune:
Corina 
, eu cu rabdarea stau bine luna asta.
Nu mai stau ca pe ace ca pana acum si asta pentru ca testele de ovulatie mi-au iesit negative in perioada in care de obicei ovulez si parca m-am cam impacat cu ideea ca nu am ovulat luna asta.
Valoarea crescuta a progesteronului m-a facut insa iarasi sa visez, dar nu asa de mult ca inainte...
In perioada asta sunt si ceva mai ocupata si poate de asta nu ma mai gandesc tot timpul la testat.

Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand