Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-27
Raspunsuri - Pagina 9
gabby2011 spune:
multumesc mult celor care s au oferit sa ma ajute sa l ajut la randul meu cat de cat pe acest copilas nevinovat pt ca el e principalul, lapte Vitalact ar avea nevoie daca poate cineva sa doneze ratia lunara de la stat, cereale nu cred ca i da inca dar o sa inceapa probabil in curand cu cele de la 4 luni(azi face 4 luni).carut stiu ca le a dat cineva, pt ca il culcau in el cand era nou nascut,patut ar avea nevoie sa nu cada din pat de acum incolo dar tb sa ajung eu duminica sau de Pasti sa vad daca e loc de pus un patut acolo in baraca.cum a spus si Nicole acum are hainute de la mine,la vara o sa i tb pt ca el deja are acum aproape 7 kg, al meu la 1 an are 9,5 si nu o sa i mai vina ce am eu de vara din primele luni.in rest incercam sa le gasim o gazda, sa nu i prinda vara acolo ca banuiesc ca va fi infernal,au nev de un frigider ca fac de mancare in fiecare zi,si cand a fost cald nu tinea si dupa ce sa stau prost cu banii mai arunca si mancare,o masina mica de spalat manuala cum ii zice care nu se conecteaza la retea.asta le caut eu momentan ca sa i mai usurez viata copilei aleia.si in rest consumabile de bebe.......stiu ca toti ne descurcam greu cu banii,ca doar traim in R, orice ajutor conteaza pt altii mai mult decat pt noi, de aceea am indraznit sa va cer ajutor, fam mea face ce poate pt ei dar nu suficient cat sa i scoata din saracie, sa le suplineasca lipsurile de zi cu zi,pt ca nu sunt alte posibilitati..asta e ....de aceea va multumesc din suflet pt ajutor.
gabby2011 spune:
multumesc anca16.dar daca laptele nu e Vitalact da l la altcineva,pt ca ei ii dau din asta de la stat gratis(5 cutii) si pe urma mai cumpara inca 6 cutii minim pe luna,am inteles ca e vreo 13 ron cutia,ca daca ii schimba laptele pe urma nu si permit sa cumpere altul mai scump.legat de adresa mea, eu i am dat o lui Nicole da pt ca eu stau cu chirie si apartin de alt oficiu postal aici care e aproape(celalalt tb sa merg 4 statii de masina si e mai greu cu baiatu dupa mine)o sa o rog sa dea un oficiu post restant ca adresa, asta de langa mine ca sa mi fie si mie mai la indemana sa ma duc la posta.multumesc pt intelegere si pt tot.va tin la curent.o zi frumoasa!
Selene_Bunny spune:
Nici eu nu recomand schimbarea laptelui, pentru ca pot aparea probleme grave si chinuitoare.
lacrima30, trimite mail userilor danielac si LauraNicole, in care sa le expui situatia ta, sa dai datele lui bebe (prenume, data nasterii, inaltime, greutate, cati cm are la piciorus) si sa lasi o adresa de contact (postala, pentru pachete, si un nr. de tel.). Astfel vei fi trecuta pe lista de solicitanti de ajutor si vei putea primi ajutor. La acest topic au mai fost si fraude, de asta s-a introdus acest regulament. Ultima incercare chiar ieri, alaltaieri.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Selene_Bunny spune:
Hainute de bebe baietel 1-2 ani: baietelul lui arwen92 sau chiar baietelul prezentat de gabby.
gabby2011, ceva jucarioare i-ar prinde bine? Am si un biberon nou, dar nu e cu tetina de-aia tesita, ci de-aia rotunda, silicon, pare-mi-se.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
gabby2011 spune:
Selene nu stiu cate jucarii are,2 de zornait i am dat eu luna trecuta,acum am vreo 3 de dentitie, i am dat 4 biberoane de la primii pasi folosite dar sterilizate pt ca al meu depasise gramajul da nu stiu cum or mai arata daca intelegi ce spun dupa utilizarea de acolo.ma duc dum sau weekend ul viitor si inspectez eu totul,ca eu nu am fost pana acum,decat sotul, si el ca barbat.........multumesc pt implicare
anca16 spune:
Gaby, sa-i lasi te rog Laurei adresa lor, eu deja am cumparat azi cate ceva de care oricum se vor folosi - gel pt baie, servetele umede,cereale pt 4 luni si mai astept sa ajunga laptele (din pacat Vitalact nu e in farmacii in arad asa ca l-am comandat pe net)..ceva jucarele pun si eu ca alea oriucum sunt bune, ca bebe se plictiseste
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
LauraNicole spune:
Anca, ai e-mail.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
anca16 spune:
Laura: multumesc
Gaby: nuu, laptele e Vitalact!
Am sa revin cu un mesaj cand definitivez pachetul.
Weekend placut tuturor!
Mamica de Razvan (24.05.2010)
www.sos-animale.ro" target="_blank">adopta un catelus
poti ajuta si tu
Nu exista un loc mai bun decat AICI. Cand notiunea ta despre ACOLO a devenit un AICI vei obtine imediat un alt ACOLO care, din nou, va arata mai bine decat AICI.
danaionela spune:
Buna
Numele meu este Dana si sunt mamica a doua fetite gemene de 5 anisori.
Facind curatenie prin dulapurile lor am gasit mai multe hainutze in stare buna si chiar foarte buna, pe care ele nu le mai folosesc. Incaltamintea este marimea 22,23 sau 24, iar hainutzele sunt pentru 3-4 ani.
Va multumesc