Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-27
Raspunsuri - Pagina 6
mamidedarius spune:
Sunteti fenomenale. In primul rand chiar nu am avut timp sa dau mai multe detalii, cine vroia sa ma ajute imi cerea detalii si le dadean. In al doilea rand, cat timp am stat la o matusa, puiul meu a papat in scaunelul de masa al verisorului meu, si a fost foarte ok. Ma gandeam ca sunt mamici care nu mai au nevoie de unul. Nu mai are rost. Nu poti sa deschizi deloc gura ca esti achitat. Chiar imi cer scuze ca am indraznit. Numai bine!
ancadragoman spune:
nu stiu de ce dar tonul mi se pare foarte cunoscut
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman nu stiu de ce dar tonul mi se pare foarte cunoscut anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
asta am vrut si eu sa zic anca plus ca zice "cum deschizi gura esti achitat"pardon?! dar de unde stii tu asta daca esti nou venita pe site???
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
mamidedarius spune:
mi-am dat seama din raspunsurile voastre, si in plus nu v-am obligat, am incercat. Cine doreste dovezi ma poate vedea la web. lA REVEDERE.
nushulica spune:
citat din mesajul lui mamidedarius mi-am dat seama din raspunsurile voastre, si in plus nu v-am obligat, am incercat. Cine doreste dovezi ma poate vedea la web. lA REVEDERE. |
asa,si daca te vedem la web asta ce inseamna??ne poti demonstra "la web" ca tu chiar ai nevoie de lucrurile astea pt copil?
si parca ziceai ca nu ai acces la net,dar acum vad ca raspunzi imediat si mai ai si timp de web
mamidedarius spune:
Normal ca am timp, pt ca stau cu verisorul meu cat este mama lui la munca. Obiectii? Hideti...va rog, la revedere ca nu are rost. Sunteti foarte milostive, vad...Daca numai pt. un mesaj faceti atata valva. Intai cercetati, si apoi comentati
nushulica spune:
citat din mesajul lui mamidedarius Normal ca am timp, pt ca stau cu verisorul meu cat este mama lui la munca. Obiectii? Hideti...va rog, la revedere ca nu are rost. Sunteti foarte milostive, vad...Daca numai pt. un mesaj faceti atata valva. Intai cercetati, si apoi comentati |
cu limbajul asta si cu modul aasta de adresare sigur nu vei primi nimic pe site-ul asta,asa ca mai bine ti-ai stergge contul,eventual faci unul nou si mai incerci o data
p.s. pe unde o fi laura nicole ca tare imi place cum le pune la punct
mamidedarius spune:
N-ati reusit inca sa-mi stergeti contul? Ca abea nu mai am cu cine ma certa. Eu zic sa nu o mai faceti pe doamnele care ajuta, ca se vede defapt!
Lorikay spune:
Cred ca ar trebui sa iti descarci frustrarile in alta parte.
"Doamnele" de aici chiar ajuta. Daca ti-ai folosi timpul pe care "chiar il ai" sa citesti din urma ai vedea ca sunt femei care nu au nici ele foarte multi bani dar, din putinul lor dau celor care nu au deloc, alearga de la serviciu la posta sa puna si sa ridice colete.
Nici nu stiu de ce m-am apucat sa dau explicatii, dar tremur de nervi de cand am citit ultimele tale 2 postari.