Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-27

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

buna ziua tuturor!

nu am mai intrat de multisor. intai si intai voiam sa spun ca Neli-Ra a primit tricicleta, trotineta si carutul de jucarie de la noi cu bine, inca de prin toamna.

in al doilea rand, fetita mea si cu mine am vrea sa donam jucarii pentru Paste unor copii nevoiasi.
mai are loc vreo actiune? daca da, astept un PM.

multumesc pt atentie!
o saptamana frumoasa tuturor

AMR 12 kg

The mediocre teacher tells.The good teacher explains.The superior teacher demonstrates.The great teacher inspires

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliaelena spune:

Buna fetelor,in primul rand o rugaminte la Daniela sau Laura sa ma treaca si pe mine pe lista de pe prima pagina cu hainute fetita 2 ani iar in al doilea rand o intrebare la toate fetele : Nu s-ar gasi cate ceva de primavara-vara pentru Giulia mea de imbracat sau incaltat? Merge la gradi si se murdareste ca purcelusul si nu prea are multe de schimb. Giulia nu este prea voinica ,are 15 kg si93cm iar la piciorus poarta 24 sau mai sigur talpita goala are 15cm.Scuze de indrazneala dar m-am gandit ca nu am la cine apela!

irina , mami de Vlad-Andrei si de Giulia-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Pentru copiii din Glodeanu strang eu hainute si jucarii, a venit coletul de la alex_andra, urmeaza sa-l ridic azi de la Posta, il astept si pe cel de la diannaalex.

Mai trebuie sa primesc doua coletoaie de la Marina, din Cluj (le-a preluat fratele meu) si de la mama mea.

giuliaelena, daca vrei sa trimiti acele hainute pentru Glodeanu, eu le preiau, si te am in vedere pentru Giulia.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

NOU - colectia de martie!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Neli_ra spune:

Salutare,
Am reusit sa scap putin si sa mai vin si pe la voi,dar nu va fi o sedere prea lunga.Noi suntem binisor,ne refacem usor,usor,Iarina mananca mult si e cuminte,laptic am pentru ea si sper ca va fi si in continuare,cezariana mea inca doare,dar ma refac si vor trece si durerile astea curand,Anastasia e gingasa cu surioara ei,ii e drag de ea,atat cat poate si stie ea sa se manifeste la 1 an si 8 luni,cat va face peste 10 zile,iar in rest e liniste,sper sa fie asa si pe viitor.
Ziki,multumim mult pentru confirmare si din partea ta,eu deja am scris aici pe forum despre ce ne-ai trimis dupa ce le-am primit,stabilisem de la sfarsitul toamnei aici pe forum ca le vei da Anastasiei,dar le-a luat prin ianuarie de la tine cineva de aici din oras pt mine,multumim enorm inca o data , chiar se joaca Anastasia cu ele,ii plac foarte mult.
Gata pauza,Iarina s-a trezit si cere papa iar,merg sa o hranesc,va pup, intru cand mai scap iar.Pa,o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ziki spune:

Citat:
citat din mesajul lui Neli_ra

Salutare,
Am reusit sa scap putin si sa mai vin si pe la voi,dar nu va fi o sedere prea lunga.Noi suntem binisor,ne refacem usor,usor,Iarina mananca mult si e cuminte,laptic am pentru ea si sper ca va fi si in continuare,cezariana mea inca doare,dar ma refac si vor trece si durerile astea curand,Anastasia e gingasa cu surioara ei,ii e drag de ea,atat cat poate si stie ea sa se manifeste la 1 an si 8 luni,cat va face peste 10 zile,iar in rest e liniste,sper sa fie asa si pe viitor.
Ziki,multumim mult pentru confirmare si din partea ta,eu deja am scris aici pe forum despre ce ne-ai trimis dupa ce le-am primit,stabilisem de la sfarsitul toamnei aici pe forum ca le vei da Anastasiei,dar le-a luat prin ianuarie de la tine cineva de aici din oras pt mine,multumim enorm inca o data , chiar se joaca Anastasia cu ele,ii plac foarte mult.
Gata pauza,Iarina s-a trezit si cere papa iar,merg sa o hranesc,va pup, intru cand mai scap iar.Pa,o zi buna tuturor!

e clar, am pierdut notiunea timpului
nu am mai citit din urma, n-am stiut ca ai scris si tu.
ma bucur ff mult ca ii plac, si sper s-o tina ocupata sa te poti concentra si pe Iarina cat se joaca ea...

in legatura cu jucariile, am hotarat ca le trimitem la Copiii din Glodeanu, dar raman deschisa pe viitor la ajutat acolo unde e nevoie.
o seara frumoasa si numai bine tuturor

Copilului mic da-i radacini, celui mare– aripi sa zboare

sanziana de pestisori flavia [19.03.2006] si felix [26.02.2011]

Mergi la inceput

URGENT!

M-am "intalnit" pe Picasa cu o mamica ocupata, din Bucuresti, zona Dristor. Doreste sa doneze niste hainute.

Se ofera cineva din Bucuresti sa preia hainutele de la ea si sa le trimita la mine?

E urgent pentru ca, daca nu le preia nimeni pana vineri, asa, le va duce la o biserica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Fetelor felicitari pt ceea ce faceti
Am propus si eu un caz,nu am primit nimic nici macar refuzul ca nu ne incadram in conditiile cerute de voi.
Problemele s-au rezolvat pe moment,copii au primit o sacosa mare,imensa cu multe haine pt baietel si fetita.

Acum avem alta problema ,mamica este graviduta in 4 luni,nici vorba de intrerupere ,chiar daca nu au cu ce il v-a creste e hotarata sa duca sarcina pana la capat,chiar daca e foarte mica 40kg 1,50 h si 35 ani
fetita ei are 11 ani
baiatul are 7 ani ,105 cm si 16 kg,v-a incepe scoala in sept.adresa lor am trimis-o la cele doua fete care se ocupa de topic

inca nu au nevoie de nimic,dar daca vom avea nevoie de ceva va rog din suflet sa-i ajutati

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Cum s-a trezit mamica graviduta in 4 luni!
nu mai folosea contraceptie de doi ani nici nu se mai ferea,calendarul nu-l mai calcula,gandind ea ca nu mai ramane ca nu mai e fertila......apoi trezindu-se fara menstra s-a gandit ca a intrat la menopauza si a stat asa 1 luna doua trei,pana i s-a facut rau,am pus-o sa-si ia test si ...pozitiv,ea spune ca dr .vede sarcina de 4 luni,eu nu stiu ce sa zic,cred ca nu spune adevarul pt ca-si doreste mult copilul si nu vrea sa faca intrerupere la presiunile din partea familiei si a sotului
va tin la curent cu evolutia

Nikol ANTONIA MARIA(06 MAI 2010)
DAVID(15 MAI 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Nikol, te rog nu te supara, uneori se mai "ratacesc" mesajele chiar si private. Imi poti trimite datele din nou si detalii, te rog frumos?

----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914

O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !

PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11

Mergi la inceput

Laura, uite:

salut fetelor,felicitari pt ceea ce faceti e minunat ca aveti timp sa organizati si sa ajutati persoane pe care nu le cunoasteti

vreau sa introduc si eu doi copii si o mamica care au nevoie de toate cele ,nu au acces la internet,sunt rude ,locuiesc la tara ,iar acum cu criza nu le mai pot ajuta cum ii ajutam inainte,poate ii considerati potriviti sa se incadreze in cerintele acestui subiect
Alexandra are 10 ani 130 h si 25 kg,merge la scoala in clasa a treia
Andrei are 6 ani 8 luni,probabil o sa mearga si el la scoala la anu,nu stiu sigur are 105 cm si 16 kg,cat baiatul meu de 4,5 ani,este foarte scund ,am fost cu el la endocrinologie la sp Parhon Bucuresti pt investigatii cu doua luni in urma ,a primit multe analize…..,avea giardia oxiuri si anemie mare
Iar mama lor are 40 kg si 150 inaltime
la picior poarta 35 copii nu stiu o sa ma interesez,fata parca 33,34,iar baiatul 28,29

au primit acum de sarbatori cate ceva de la o mamica de gemene de la flori de liliac,de mos Nicolae,au hainute noi pt serbare erau foarte multumiti

Alexandra ar avea nevoie de cizme ,eu i-am lasat 30 ron sa-si gaseasca ceva la s.h. sau ceva f ieftin si cred ca si geaca de iarna

Andrei e cat baiatul meu si mai primeste de la el cand are mai multe

mama nu lucreaza iar tatal a intrat in somaj de curand

ei ar avea nevoie de multe in general, va voi anunta la inceputul scolii cand vor avea nevoie de caiete si hainute e mai greu,
si eventual daca mai aflu cate ceva va scriu

astept confirmarea daca ne primiti si ce date ar trebuii sa va mai dau ca sa prindeti incredere ca nu suntem impostorii

poze cu cei doi si cadourile primite de la mos Nicolae gasiti aici la mine in album,caut si trimit imediat

http://entertainment.webshots.com/photo/2529907410106599133isERzK

nu stiu daca puteti intra pe pagina sau daca putem intra doar noi cele care stiu parola

Mergi la inceput