Pentru copii-hainute,lapte, cosmetice, etc.-27
Raspunsuri - Pagina 16
Neli_ra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Neli sa le purtati cu placere,cand am vazut gecuta alba la voi m-am gandit direct deci ii era dedicata din start anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!! Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
Hristos a inviat !
Anca,tarziu am realizat ca nu amintisem de gecuta alba si de bentita-fularas primite in coletul de la tine,am imbracat-o deja,sunt superbe,de-ai sti ce frumos ii sta,parca-i un fulgusor de nea,hi,hi,hai sa ma laud cu prichindica mea superba!
Laura,Mamagiuluiei,multam tare de tot,raman pe pozitii,no worries,iarba rea nu piere(cum se zice),fiti pe pace,nu pic eu asa usor,numai ca am pierdut enorm calciu si m-am anemiat mai mult de la oboseala si problemele prenatale de sanatate din perioada de dinaintea nasterii,motiv pt care fac alergii iar,sau cel putin asa se manifesta,dar ,nu-i bai,manc calciu si fier pe paine cat sa suplinesc consumul zilnic cu alaptatul plus toate celelalte !
Acum mi-ar mai trebui 5 perechi de maini si 10 perechi de roti,daca picioare nu se poate,sunt super ocupata am 1067874346890975 de treburi de facut si n-am timp,de aceea ma crizez,cred ca imi cumpar cateva role de banda adeziva ,o lipesc pe Iarina de mine sa stea conectata la tzitzi non-stop,dar sa-mi fac si treburile in acelasi timp,ca altfel nu stiu cum o scot la capat...glumeam,desigur !
Gata,plec la ea,s-a sfarsit dramul meu de pauza,va pup pe toate,bye !
nushulica spune:
neli daca crezi ca te-ar ajuta un sling cu inele reglabil sa cari bebelina dupa tine iti trimit eu ca nu il mai folosesc
Mami si 2 printi iubiti: DAVID(24 sept 2008) si STEFAN(24 sept 2010)
lacrimi30 spune:
Buna LauraNicole,HRISTOS A INVIAT! TE ROG SA-MI DAI SI MIE PE MEIL SAU PM O ADRESA CU CINE ARE NEVOIE DE HAINUTE DE BAIAT DE LA 1-2 ANI DEOARECE EU NU STIU CINE SI CUM ARE NEVOIE DE AJUTOR.sCUZE DACA NU PREA STIU UNDE SA SCRIU.mULTUMESC.
giuliaelena spune:
Buna dimineata la toate fetele,Laura eu scrisesem de camasi de scoala pentru al meu Vlad.Cand si daca se poate ca acum o scoatem la capat cu ce avem pana la vacanta.Mai greu cu Giulia ca a tras-o cineva de cap dintr-o data.
Cel tarziu maine pun pachet de jucarii pentru copiii de la centru de care se ocupa Stela.
Laura sau Daniela ,va rog o indrumare spre o fetita de 2 ani ca am lucrusoare multisoare.
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui giuliaelena Buna dimineata la toate fetele,Laura eu scrisesem de camasi de scoala pentru al meu Vlad.Cand si daca se poate ca acum o scoatem la capat cu ce avem pana la vacanta.Mai greu cu Giulia ca a tras-o cineva de cap dintr-o data.Cel tarziu maine pun pachet de jucarii pentru copiii de la centru de care se ocupa Stela. Laura sau Daniela ,va rog o indrumare spre o fetita de 2 ani ca am lucrusoare multisoare. irina , mami de Vlad-Andrei (07-09-2003) si de Giulia-Elena(20-12-2007) |
Bey, asa si cu Alexa mea. Zici ca i-am pus apa la talpi ca asa s-a intaltat in ultimii doi ani de m-a speriat. La 12 ani imi venea pana la barbie si acum, la 14, este cu 3 sferturi de cap mai inalta decat mine. De la 145cm a ajuns cam la 167 cel putin.
----------------------------------------------
Povestile Alexei: http://forum.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=148914
O palma nu inseamna educatie!O palma inseamna ABUZ emotional si fizic asupra copilului !ZERO TOLERANTA PENTRU CEI/CELE CARE-SI LOVESC COPILUL FIZIC SAU PSIHIC !
PUTETI AJUTA CU O JUCARIE,O HAINUTA,UN BANUT AICI:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152788&whichpage=11
Selene_Bunny spune:
Stela Popescu, printre copiii de la acel centru sunt si nou-nascuti? Daca da, am un mic pachetel, cu cateva hainute, aleze si un biberon.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
mari_paun spune:
Hristos a inviat!
va doresc numai bine si sa faceti in continuare bine asa cum o faceti de atata vreme
neli_ra sanatate multa si...somn la fete ca sa te odihmesti si tu
Neli_ra spune:
Nushulica,multam tare de tot,ma tot gandesc la propunerea ta,cred ca voi incerca slingul de la tine,ma gandesc ca m-ar ajuta mult,azi-noapte am dormit doar de la 3 la 7,sunt chioara de somn,bineinteles cu intreruperi de alaptat,dar pana la 3 deloc, a plans si s-a chinuit rau cea mica de la colici,macar cu purtatul in brate sa o scot la capat cumva,asa ca,te las sa hotarasti tu cum vei face.
Mari,multumesc mult,sper si imi doresc enorm sa prind si eu putina odihna cat de curand,am ramas in urma cu somnul foarte tare,ce rau e sa nu ai pe nimeni sa te ajute sa iti ia copiii macar o zi-doua sa te mai odihnesti putin,mi-e groaza si mai rau,la noapte plecam la Timisoara la controlul de 6 saptamani sa vedem cum stau treburile cu mine dupa nastere,daca totul decurge normal sau sunt probleme.
Plec la baita acum , epilat etc,apoi sper sa dorm putin ca la noapte cine stie cum o fi,va pup,ceao,noapte buna!
IndyGo spune:
Buna, constat ca am hainute si papucei atat pentru fetite pana la 5 ani cat si pentru baietei pana la 3 ani, unele dintre ele fiind chiar noi sau aproape noi - primite cand nu ne mai erau bune. Va rog ajutatati-ma sa le donez unor copilashi care au nevoie de ele si pentru care ar face diferenta. As dona si cateva jucarioare o data cu ele. Multumesc.