AntiStres

AntiStres | Autor: andreeutza80

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor trec printr-o perioada de stres nu voi intra in amanunte si am nevoie sa imi ziceti un anumit tip de medicament cu efect imediat si efect puternic.Stiu ca o sa ziceti ca nus bune dar asa ceva dar chiar am nevoie in aceasta perioada iar apoi voi renunta imediat la ele dupa aceasta .Vreau doar sa imi ziceti medicamentu "cheie" pentru stres va multumesc.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

pana iti raspunde cineva de ceva medicament cu efect imediatit eu iti dau remediile mele antistres:

suplimente de Magneziu -de preferat varianta efervescent sau praf de dizolvat in apa, se absoarbe mai bine. sau in combinatie cu Calciu.

iarasi bananele au un bun efect antistres sau ceaiul de musetel.

ai grija de tine!
e foarte important sa dormi suficient.
eu in perioade de stres nasol, nu pot sa dorm si de aici toate belelele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

andreeutza80...incearca cu Sdatiff PC si ceaiuri antistres pe baza de lavandanu lasa sa si puna ghearele stresul pe tine ca e fff pacatos...si stiu ce zic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeutza80 spune:

Multumesc foarte mult si pentru celelante sfaturi,mai astept in continoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Sedatiff PC sau Emocalm, pe mine m-au ajutat f mult

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna, eu cand sunt fff stresata iau Extraveral. Pe mine ma ajuta mult si am inteles ca e pe baza de plante deci nu ar trebui sa-ti faca rau.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Magne B6. Extraveralul se da la liber? Stiam ca e pe reteta speciala. Mama mea mai lua in trecut.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

BazarGeneral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eu nu stiu sa se dea pe reteta. Mie mi le-a luat maica-mea din tara, am vreo 3-4 cutii acasa.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput