Un loc onorabil pe harta lumii
Raspunsuri - Pagina 2
Amina_Marina spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ZIZOU
:)) Vorba aia nu se refera la lungime..... ci la grosime... :)) |
Waleii! pentru prima data auz asa ceva! Mica , groasa si vesela, or fi intrat la apa, saracii, na, radiatii, una alta.. Eu stiam ca ciobanu nostru e tripod, mutant si cind da cu ea in mioare le invineteste o luna.
Asa, am o mare intrebare , pasaricile mioarelor noastre pe ce loc sunt?
desprecopii spune:
amina - daca mai continui sa scrii la acest nivel - contul tau se inchide.
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
hannen spune:
Oare mi-am pierdut eu simtul umorului?Ca nu vad chiar nimic funny pe aici,doar citeva mesaje extrem de vulgare
Whatever happens don`t let go of my hand!
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hannen Oare mi-am pierdut eu simtul umorului?Ca nu vad chiar nimic funny pe aici,doar citeva mesaje extrem de vulgare ************************************ Whatever happens don`t let go of my hand! |
Daca te consoleaza cu ceva, nu esti singura.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
hannen spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Daca te consoleaza cu ceva, nu esti singura. Am marfa la bazar umanitar DC Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005) Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi 'Cos what I feel is the only truth for me |
Ma consoleaza,ma consoleaza!Pai dimineata cind am intrat si am dat cu ochii de monstra de "intelepciune" de mai sus ,mi-a pierit tot cheful si voia buna.Acum sa aflu ca sunt forumisti care se tavalesc pe jos de ris...sunt total nedumerita ,oare ce s-a intimplat cu simtul umorului ?
hannen spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel probabil ca nu ai accesat linkurile Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
chatonel,ai dreptate.in afara de link-ul in jurul caruia s-au iscat discutiile acelea "la nivel inalt" ,n-am deschis altul.Nici ala nu m-a facut sa zimbesc,si nici nu vad motiv de mandrie ca avem cupa XXL la sutien(maoama,ce merit)Daca era vreun test IQ ceva...dar asa.