Liliac mai iunie 2010-LMA Eka,Iusti,Sabina!!! (56)
Raspunsuri - Pagina 20
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Jocurban spune:
Ruxi, eu am fost precauta si, stand in chirie, iarna trecuta am tinut neaparat sa ne mutam undeva la casa, pentru a ma descurca singura cu copiii, dupa nastere.
Asa ca, la iesitul afara, pregatesc ambele fete si pe una o las in patut sau in camera pe jos (am pus grilaj de protectie la usa camerei, ca sa nu iasa), cu cealalta cobor in curte, scot caruciorul din garaj, o ancorez in el si fug dupa cealalta sus... Apoi mai fac o tura finala pentru a-mi lua geanta si ce bagaje mai am.
Binenteles ca in timpul asta cea dinc asa urla ca din gura de sarpe - vazandu-se singura, apoi cealalta urla in carucior pana cobor cu a doua... si asa fiecare iesire afara incepe cu o mini-drama si urlete ce se aud pe toata strada. Deja ma stiu toti vecinii de cartier.
Ma frustreaza ca ele doua n-au fost deloc asa... Nu plangeau dupa mine, erau relativ independente si se jucau cuminti unde le puneam, mai ales daca-mi auzeau vocea in apropiere... Nu plangeau nici cand ieseam afara si le coboram pe rand... Sper sa fie doar o etapa mai anxioasa si sa scapam de ea candva...
Din bloc, cum spui tu, eu n-as avea curaj sa ies singura... mai ales sa las unul din copii in carucior, singur, in strada... Mai bine cu amandoi odata, in brate, daca poti... Si eventual bagajele in spate... Sau poate ai in vecini pe cineva care te poate ajuta 2 minute la coborat copii?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Madamar/Madamar.jpg)
Madamar spune:
Sa-mi fie rusine!!!
Artu, iertare! Da?
IERTARE!
S-a auzit pina in Canada???
IARTA-MA!!!!!
AM UITAT DE SABINUTA TA, pentru ca nu am verificat si in mintea mea, in ziua aceasta s-au nascut doar gemanutele Eka si IUsti! De la tine am primit vesti mai tirziu, de aici toata confuzia mea!...
SCUUUZE!!!!
Urari speciale si frumoasei Sabina - cu care vrem poze recente, da:)? - floricica ce a mers prima, a testat autodiversificarea prima, si poarta un nume special!
LA MULTI ANI!!!
Dienuta, multumesc pentru urarile de "sanatate" - sper sa fim inspre foarte bine - azi a avut numai un acces de tuse productiva, in urma careia sa ii vina si greata - ca asa am tinut-o in ultimile zile...
Va spun acum, poate alta data uit: pe linga PROSPAN, siropelul pentru tuse, noi am apelat la leacuri babesti: i-am facut o mamaliga pe care i-am tinut-o pe piept cit de calda am considerat ca o suporta pielicica lui, si i-am dat un sirop cam urit mirositor, din ridiche neagra (desi nu ii dau zahar cu alte ocazii, leacul bunicii spunea ca o ridiche se scobeste; in scobitura se pune putin zahar si se lasa pina a doua zi, cind va lasa un sirop - am facut intocmai si starea copilului este ok acum).
Mary, lui
Mateo,
adlemi spune:
La multi ani,Sabina !!!
Iti daruim toate din lume si toata
noastra
Mereu aici,pentru voi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arturicii/arturicii.jpg)
arturicii spune:
Ehei, Adlemi, ce surpriza placuta!!
Adlemi este Prietena mea! Ne stim de pe forum apoi ne-am intalnit in spital, eu insarcinata cu baietii si ea cu baietelul ei superb. De mai bine de 7 ani impartim si bunele si relele din vietile noastre.
Multumim inca o data de urari.
Carla, ai PM (nu astept raspuns )
Noi ne-am sarbatorit frumos printesa, nimic grandios, doar noi si cele cateva persoane dragi din jurul nostru.
Mary, stai linistita
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama
lenabum spune:
pentru ca ieri a fost o zi foarte importanta pentru forumul nostru,trei fete mici au devenit domnisoare,revin cu un mesaj mai elaborat(ieri am fost un pic mai aglomerata si pana aseara nu am deschis)
LA MULTI ANIEkaterina
Iustina
Sabina
sa fiti sanatoase,sa va apere d-zeu de greutati,sa fiti fericite alaturi de parintii vostri si sa le aduceti numai bucurii
iar pentru voi dragi prietene,sa va bucurati de fetele voastre,sa va ajute d-zeu sa fiti langa ele si la bine si la greu pana la 100 de ani,sa fiti bunici si chiar strabunici,
sunteti cele mai bune mame si cele mai bune prietene
SA FITI FERICITE!
lenabum spune:
IAR PENTRU VOI DRAGELEOR AM O CAFEA BUNA RAU
POFTITI,SUNT O GAZDA BUNA DUPA PAREREA MARIEI
DESI A FOST O ZI URATA SI AM STAT IN CASA,IERI AM AVUT DOUA MUSAFIRE SPECIALE,
MARIA SI TONY
SPER SA FI FOST SI PENTRU ELE LA FEL DE SPECIALA ZIUA CUM A FOST SI PENTRU MINE
FETELE S-AU IMPACAT FOARTE BINE,IAR NOI AM PUTUT SA MAI SI BARFIM UN PIC
bubu30 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jocurban Ruxi, eu am fost precauta si, stand in chirie, iarna trecuta am tinut neaparat sa ne mutam undeva la casa, pentru a ma descurca singura cu copiii, dupa nastere. Asa ca, la iesitul afara, pregatesc ambele fete si pe una o las in patut sau in camera pe jos (am pus grilaj de protectie la usa camerei, ca sa nu iasa), cu cealalta cobor in curte, scot caruciorul din garaj, o ancorez in el si fug dupa cealalta sus... Apoi mai fac o tura finala pentru a-mi lua geanta si ce bagaje mai am. Binenteles ca in timpul asta cea dinc asa urla ca din gura de sarpe - vazandu-se singura, apoi cealalta urla in carucior pana cobor cu a doua... ![]() Ma frustreaza ca ele doua n-au fost deloc asa... ![]() ![]() ![]() Din bloc, cum spui tu, eu n-as avea curaj sa ies singura... mai ales sa las unul din copii in carucior, singur, in strada... Mai bine cu amandoi odata, in brate, daca poti... Si eventual bagajele in spate... ![]() Sa fii mama e cea mai frumoasa meserie din lume! Carla, mamica fericita a mazarichilor Natalia-Emilia si Sofia-Maria (25 martie 2010). www.jocurban.ro/injoaca" target="_blank">Blogul mazarichilor |
Exact de asta mi-e groaza, de urlatul in casa al celui de-al doilea pana ajung dupa el si de partea cu lasatul primului copil singur in fata blocului care iese din discutie.
Si eu m-am gandit tot la ajutorul unei vecine (am vreo 2 mai ok) dar parca mi-e jena sa apelez zilnic, plus ca as depinde de programul lor, sa iesim doar cand sunt ele acasa
![](bang.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioanact/Ioanact.jpg)
Ioanact spune:
Buna!
Pt ca dorm fetele (Ioana se pare ca nu va merge la gradinita, deja e tarziu si eu nu o trezesc, decat daca se trezeste singura) am deschis eu capitol nou.
ASTEPTAM PRIMAVARA INTR-UN NOU CAPITOL!
ALINA de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/maribell/maribell.jpg)
maribell spune:
LA MULTI ANI MINUNATI SCUMPA SABINUTA !!!!
SA CRESTI MARE, FERICITA SI NOROCOOASA !!!!
ps: scuze de intarziere
MARIA
SUPER FERICITA
cu
ANDREEA ANTONIA
06.06.2010
si......BOMBA
cu
23 s+
GALERIA ZAMBETELOR FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR