Liliac mai iunie 2010-LMA Eka,Iusti,Sabina!!! (56)
Raspunsuri - Pagina 11
aleesicoo spune:
Buna!
ce fac fetele? au iesit cu floricelele la plimbarica?
eu am trimis-o pe Karina cu tatii la plimbare sa ma mai recreez si eu
incep "operatiunea" epilare sau mai bine spus "defrisarea"
oanarus spune:
Salutare!
Dienuta, si noi mai patim uneori asa la somn.Se ridica de patut in picioare,eu il iau,il pun jos, el iar se ridica,si tot asa pana incepe sa urle si o tine asa vreo 15 min,apoi cumva cumva reusesc sa-l potolesc si sa-l fac sa stea culcat,il mangai ,ii cant,etc.Cateodata adoarme dupa vreo 15-20 min, cateodata sta cu ochii deschisi si cate o ora,asa linistit.Noroc ca episoade din astea are doar de vreo 2 ori pe sapt.Noi am fost afara, ca e soare si e frumos,nu stiu cat de nocive sunt la noi radiatiile.
Ioana,poti sa-i dai dimineata fructele cu branzica, cu cereale sau cu biscuite.Sau sa i le dai ca si gustare si sa-i dai altceva dimineata.
noi avem de exemplu programul de masa asa: 7-7:30 lapte(120 ml)
9:30-10,fructe cu biscuite(mar,banana,para, si 2 biscuiti)sau paine cu branzica sau paine cu unt.la 13:30 -14: supica de legume cu carne si felul 2 etc,la somnicul de amiaza mai bea 150 ml lapte , doarme vreo 3 ore,deci la 17: un iaurtel natural(nu-i dau iaurt cu fructe din comert),sau branzica amestecata cu fructe.Seara pe la 20-20:30 cereale cu lapte,fideluta cu lapte,orez cu lapte, depinde de zi, si la culcare 210 ml de lapte.Cu cantitatile nici eu nu ma agit, nici n-am masurat vreodata, cateodata mamanca mai mult cateodata mai putin, depinde de dispozitie.Nici nu ma agit, nici nu-l fortez,nici nu-i pun supa in biberon daca nu vrea s-o manace.Cat manaca cu lingurita ,atata manaca.
Vivela,multumim de link!
Theo, cu mare intarziere!
Artu,sanatate multa!
oanarus spune:
Am vazut si eu fete frumoase de tatiana,alessicosi nana,si corinasmile.
Felicitari lui Sebi pt primi pasi!
Alessico ,spor la "defrisat"
mamanati spune:
Buna,
ALE, Noi n-am iesit la plimbarica, desi e frumos afara. Pitica mea a adormit in casa
De vreo cateva zile bubulina mea exerseaza statul in picioruse de una singura. Si sta asa cam 10-15 sec. Cred ca sunt pe-aproape si primii pasi!
Vivela, super fine site-ul! Iata de ce tineam sa-i dau macese fetelor.
Tare mi-ar placea sa duc si eu fetele la piscina, dar cred ca gasesc un local potrivit in oras, pentru BB cel putin. Dar pe Camita o duc de 3 ori pe saptamana la dansuri, si ii place foarte mult... deocamdata.
Fug, ca se trezeste bubulina
mamanati spune:
Ne-am si trezit.
Si Seby de Cris a inceput sa mearga! Felicitari pui!
Stiu ca si Sabina de Artu tot merge! Am vazut filmuletul, Artu, dar n-am mai apucat sa scriu, foarte dragut!
Mai sunt bebei care incep sa paseasca singurei?
aleesicoo spune:
ehee cam gata cu "defrisarea"
constat ca sunt unii bebei care au mai multe mese dekt bubulina mea
suntem un topic cu copii mancaciosi, Doamne ajuta sa o tinem tot asa!
aleesicoo spune:
Woww!! Dar papa nu se incurca, dragul de el!
sunt prea indiscreta daca te intreb cate kg are?
Citat: |
citat din mesajul lui oanarus Salutare! Dienuta, si noi mai patim uneori asa la somn.Se ridica de patut in picioare,eu il iau,il pun jos, el iar se ridica,si tot asa pana incepe sa urle si o tine asa vreo 15 min,apoi cumva cumva reusesc sa-l potolesc si sa-l fac sa stea culcat,il mangai ,ii cant,etc.Cateodata adoarme dupa vreo 15-20 min, cateodata sta cu ochii deschisi si cate o ora,asa linistit.Noroc ca episoade din astea are doar de vreo 2 ori pe sapt.Noi am fost afara, ca e soare si e frumos,nu stiu cat de nocive sunt la noi radiatiile. Ioana,poti sa-i dai dimineata fructele cu branzica, cu cereale sau cu biscuite.Sau sa i le dai ca si gustare si sa-i dai altceva dimineata. noi avem de exemplu programul de masa asa: 7-7:30 lapte(120 ml) 9:30-10,fructe cu biscuite(mar,banana,para, si 2 biscuiti)sau paine cu branzica sau paine cu unt.la 13:30 -14: supica de legume cu carne si felul 2 etc,la somnicul de amiaza mai bea 150 ml lapte , doarme vreo 3 ore,deci la 17: un iaurtel natural(nu-i dau iaurt cu fructe din comert),sau branzica amestecata cu fructe.Seara pe la 20-20:30 cereale cu lapte,fideluta cu lapte,orez cu lapte, depinde de zi, si la culcare 210 ml de lapte.Cu cantitatile nici eu nu ma agit, nici n-am masurat vreodata, cateodata mamanca mai mult cateodata mai putin, depinde de dispozitie.Nici nu ma agit, nici nu-l fortez,nici nu-i pun supa in biberon daca nu vrea s-o manace.Cat manaca cu lingurita ,atata manaca. Vivela,multumim de link! Theo, cu mare intarziere! Artu,sanatate multa! Mami de Mihai Alexandru(22.05.2010) www.eticker.co.za/tickers/quw7q3r7o93fq3wr.png " target="_blank">Asa creste Mihai "There is nothing called impossible,because impossible itself says I M POSSIBLE" |
maribell spune:
salutare gagici.....
am 2 MARI RUGAMINTI LA VOI:
1* CINE MA POATE AJUTA SA CAUT UN PATUT-LEAGAN PE SITE-URILE UNGURESTI??? http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=20619 asta e leaganul si tipa mi-a spus ca la cumparat din ungaria.il vreau rau pt bebika din burtik...pup dulce rau pe cine ma poate ajuta
2* vreau sa cumpar homeopate, dar nu din cele de la boiron...le am, vreau alte remedii pe care nu le gasesc la farmaciile obisnuite.daca este cineva dispus din bucuresti sa-mi cumpere si mie si luna viitoare cand vin in buc ne intalnim si i le platesc....va-si fi recunoscatoare...
MARIA SUPER FERICITA cu ANDREEA ANTONIA 06.06.2010
si......BOMBA cu 23 s+
GALERIA ZAMBETELOR
FLORICELE DE LILIAC CRACIUNOASE
PUPICI TUTUROR