Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (72)
Raspunsuri - Pagina 5

Ca_Mila spune:
Buna fetele
Viotimis imi pare rau ca ti-a iesit trombofilie, dar bine macar ca ai gasit cauza problemei tale si din cate stiu eu cu tratament se rezolva; in schimb te pot ajuta cu BRAUL MAICII DOMNULUI. Eu mai am unul de rezerva, am gasit odata la o biserica si am luat mai multe, m-am gandit ca poate gasesc eu cui sa le dau pe parcurs, si eu am unul pe care-l port, mi l-a adus sotul meu de pe muntele Athos. Asa ca vb. cum ne intalnim sa ti-l dau, cu ocazia asta ne si cunoastem .
Luni 04 Aprilie 2011 - lansarea portalului crestin ortodox Catehetica.ro care va avea ca motto: Viata si moartea mea depind de ceilalti, caci, daca l-am cāstigat pe aproapele meu, L-am cāstigat pe Dumnezeu... Sf.Antonie Cel Mare
Portalul Catehetica.ro va avea un continut foarte amplu si foarte vast, este rodul unei munci sustinute de luni de zile si speram sa; īncānte cititorii si doritorii de portii duhovnicesti zilnice. Avānd īn vedere complexitatea lui, acesta va fi mai interactiv, va contine mai multe categorii si va oferi posibilitatea afirmarii oricarui crestin ortodox bun la condei.

laurraa spune:
pinuta, iertare, dar cand am vrut sa-i urez lui pogonici ma gandeam si la tine ce mai faci si cum te imparti intre bebe si servici
pogonici, inca o data sa-ti traiasca nepotica si finuta
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii

pinuta spune:
laurraa e din ce in ce mai greu
, mai ales ca aseara a fost operat si sotul meu de apendicita
. El era tot sprijinul meu, dar speram sa se faca bine cu ajutorul lui Dumnezeu si ne va fi mai usor. Astazi sunt la servici in formula largita
...cu tot cu Rares, cu carut, biberoane, pampersi,jucarii...tot tacamul. N-am gasit pe nimeni disponibil care sa stea cu el
, asa ca vom incerca sa ne descurcam.
Pogonici daca vii sa-ti vezi nepotica/finuta treci pe la noi.
tuturor!
Am o comoara: Rares- Nectarie!
http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

BEBELINDA spune:
Buna , viitoare burtici !Si eu si sotul meu dorim sa ne alaturam familiilor care se roaga pentru a dobandi minuni cu sufletele .Numele noastre sunt MARIANA si EUGEN -IOAN .Va rugam sa ne treceti si pe noi pe lista .

pogonici1977 spune:
ooo pinutna ....ce ma bucuram...faceam 10 min pana la voi...dar ii da drumul lui sora si bb abia luni dim..ptr sora are probl cu varicele si fc tratam...deci mergem la ei samb viitoare..sanatate sotului tau....uff e nasp op ..am fc si eu acu 11 ani..
nuti dai seama ce trista era , ba chiar
de suparare ca treb sa mai stea in spital.....si eu eram supi...dar mia trecut

pinuta spune:
Nu-i nimic pogo, data viitoare. Oricum ramane stabilit...la vara concurs de carucioare
.
Sotul, deja se simte mai bine. Nu il doare deloc op., in schimb il doare f.f.f. tare stomacul. Astazi supa strecurata si iaurt, poate maine o sa poata manca ceva, daca isi reia tranzitul.Oricum s-a ridicat din pat si a mers cativa pasi...mai mult de gura mea, ca lui ii este frica...of!!!...barbatii astia sunt niste copii mari,se tem de injectii, nu suporta durerea si se plang din orice fleac
. Are noroc ca il iubesc si de aia il rasfat atata
.Imi pare rau ca n-a reusit sa se impartaseasca
. Eu am fost dimineata cu bebe si ne-am impartasit amandoi
.
Va !
Am o comoara: Rares- Nectarie!
http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

cami_antonia spune:
fetele buna
va multumesc pt urarile de nastere usoara
sa ne ajute Dumnezeu
suntem tot in formula de 2 in 1
vad ca petra vrea sa mai stea la caldurica neaparat
eu tot mi-as dori sa nasc maine duminica
termenul este luni - 4 aprilie
vom vedea cum randuieste Dumnezeu
tre sa am rabdare desi acu pe ultimas suta e cel mai greu de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si
39+ PETRA ADRIANA
AMR MAX 2 ZILE PANA O VOM CUNOASTE PE PETRA ADRIANA

ankcta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia fetele buna va multumesc pt urarile de nastere usoara sa ne ajute Dumnezeu suntem tot in formula de 2 in 1 vad ca petra vrea sa mai stea la caldurica neaparat eu tot mi-as dori sa nasc maine duminica termenul este luni - 4 aprilie vom vedea cum randuieste Dumnezeu tre sa am rabdare desi acu pe ultimas suta e cel mai greu ![]() ![]() AMR MAX 2 ZILE PANA O VOM CUNOASTE PE PETRA ADRIANA |
Pai noi am inceput galeria

Ancuta , in curand

Ca_Mila spune:
cami_antonia nastere usoara si abia astept sa ne povestesti cum a fost si s-o vedem pe PETRA ADRIANA
Am o intrebare poate ma puteti indruma. Sambata am facut coliva si am pregatit cele necesare pt. parastas. Acolo am pomenit toti mortii din familia sotului. Pe cei din familia mea nu i-am pomenit din cauza ca au fost catolici, si eu am fost catolica, dar m-am botezat acum 1 an la ortodocsi. Am vrut sa-l intreb pe parintele duhovnic ce pot sa fac pt. bunicii mei, dar el este ff ocupat acum in timpul postului, asa ca poate ma indrumati voi fetele. va si va doresc o duminica placuta