Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (72)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Alina sigur va fi bine operatia mamei tale, ca mari si multe sunt minunile Domnului!

Am o comoara: Rares- Nectarie!

http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui pinuta

Alina sigur va fi bine operatia mamei tale, ca mari si multe sunt minunile Domnului!

Asa e!
Am fost azi la ea s-o vad , desi e slabita si galbena la fata (daca tot ce mananca varsa, de ieri a luat pastile sa nu m verse) o vad puternica.
Doamne Ajuta, sa treaca si peste aceasta operatie (dar nu stiu daca o opereaza Luni, dr nu i-a zis nimic sigur, vom vedea Luni ce-i zice)!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

mierea e ok,daca sursa e ok.sebastian a fost la pun pas de invaginatie. cu latceva nu am reusit pana acum.
botulismul nu apare decat daca mierea respectiva e paseurizata etc, adica cea din magazine.
am vb cu un apicultor, m-am interesat si la personalul de specialitate alarmata de acelasi articol, dar mi s-a spus ca e doar un articol de pe net.
medicamente evit sa ii dau.
evit fructele care nu sunt de sezon, pt ca nu sunt ok. stiu asta din cauza multor alergii pe care le am. alergologii chiar atrag atentia sa nu manaci fructele respective de cat atunci cand e sezonul lor.
i-am dat pere si a mancat doar o dat , apoi le-a respins. niciun efect purgativ. prune nu ii dau ca cele de acum sunt , in cel mai bun caz , aduse verzi in tara si coapte fortat.............
primul test pt o leguma/un fruct modificat e testul alterarii:daca nu se strica, putrezeste e modificat, gena alterarii fiind prima modificata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Fata mea a avut probl cu constipatia. Am inecrcat ueli de in, miere, seminte de in macinate, ulei de ricin, tarate inmuiate, sucuri de mere, morcov, portocala, pere cu coaja, mere cu coaja...nici nu mai stiu. A mers cu prune uscate, le-am pus in blender si am pus cate un pic de apa pana a iesit ca un piure si nu se mai simte coaja. Ii dau 4 linguri dimineata si 4 seara (fiica-mea are 4 ani ) -nu ca 4 ar insemna ceva, pur si simplu atata vrea ea sa ia. Acum are scaun in fiecare zi sau max la 2 zile fara dureri.
Asa este cu fructele de sezon...sunt f artificiale...
Multa sanatate.
Alina, bunul Dumnezeu sa o ajute pe mamica ta.

Post binecuvantat in continuare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

buna fetele!

va urez o duminica frumoasa in continuare

histamina, e normala tendinta aceasta spre constipatie, la noi a functionat sucul de morcov crud; miere a luat prima data la 1 an si 3 luni si nici lamaie nu i-am dat pana atunci caci slabeste inimioara data bineinteles in cantitati mari; acum bem fff mult miere cu lamaie, mierea o avem de la un unchi; am evitat si portocala noi

ioanact, multa sanatate mamei tale

ramona, ce sa zic.......groaznic.....

caciantoni, spor la servici

va imbratisez pe toate, fug la printesa

multumim de aprecieri

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ****povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noce spune:

salutare, fetelor!

N-am avut net 2 saptamani ca ne-am mutat si tare mi-ati lipsit!

Alina, s-o insanatoseasca Dumnezeu pe mama ta si pe tine sa te intareasca! Mergem si noi la Sf Maslu in seara asta si o vom pomeni

Felicitari pentru despartirea de suzeta! Am aflat si eu aseara ca in Spania la 3 ani incepe scoala, cu liniute, cifre, o clasa 1 mai usoara si ma gandeam ca mai avem putin sa incheiem capitolul scutece si alaptare. Cu scutecele pare usor, de tzitzi nu stiu cum se va lasa.

Cami, felicitari mamico!
Bine ai venit pe lume, Petra Adriana! Sa fii sanatoasa si buna la suflet!
Unde ai nascut?

Viotimis, Doamne ajuta sa ramai graviduta cu pruncut sanatos anul acesta! Vad ca ti-a raspuns Ca-Mila. Poti sa folosesti si ulei de la Sf Nectarie, e de mare folos!

Bebelinda, bun venit la rugaciune! Cu maicuta Domnului inainte spre fericite!

Pinuta, bravo mamico! Cu forta inainte! Mi-a placut de tine cu bebe la serviciu!

Ramonacopil imi pare tare rau, n-am cuvinte

Pentru constipatie la copii, e foarte bun si natural magiunul de Topoloveni (pentru cine sta in ro). Noi i-am dat prima oara la 4 luni, o singura lingurita, cu succes si apoi l-am mai folosit cand a fost nevoie.

Miere nu i-am dat nici eu pana la 1 an. Am folosit ca indulcitor curmale, care sunt pline de vitamine si se pastreaza fara conservanti. Oricum incerc sa-i dau cat mai putin dulce ca sa nu se invete cu gustul, de exemplu lapticul (de soia, orez, ovaz, migdale) cu carob i-l dau fara miere, fara nimic.

Apropo de fructe, e varf de sezon la portocale (le vad pe strazi cum cad din pom), bananele se coc acum, iar capsunele cred ca tocmai au iesit ca-s ieftine si dulci. Deci, daca sunt importate din Spania (si probabil la fel e in Italia, Grecia, Turcia) sunt de sezon.

Duminica frumoasa si relaxanta, post usor mai departe si sa se lase cu roade bogate dupa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Noce, gasim solutii si noi ce sa facem?
Alina succes mamei tale pe maine! Este in noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne ajuta!

Multumesc mult ca va rugati pt mama mea!
noce multumesc!
Cred ca acum a fost mom pt renuntarea suzetei.

N-am folosit la fete miere nici zahar..ceaiul le beau neindulcit.

Iata si www.noutati-ortodoxe.ro/calendar-ortodox/sinaxar.php?date=1302408000" target="_blank"> SINAXARUL DE AZI!

pinuta multumesc mult!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

alina, sanatate mamei tale.
iertare, dar am o intrebare:cum ai facut sa accepte suzeta la inceput? Sebastian o arunca ,se incrunta la ea. cand era mic o scuipa imediat din gurita.
nici biberonul nu ii este prieten.dupa 8 luni d enesomn, arat cam zombie, dar ma mentin la stadiul de schelet cu bust.

rugati-va si pt sebastian,ca mi-a facut a treia reactie alergica ieri.
multam fain.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Livsy spune:

Alina, sanatate multa mamei tale! Sper ca ne vei aduce vesti mai bune in curand!

Histamina, ne rugam si pentru Sebastian! Ce inseamna ca a facut reactie alergica, adica ai descoperit ca e alergic la trei chestii diferite?

Salut pe toata lumea cu mult drag, va doresc post binecuvantat in continuare si multa, multa sanatate si bucurie in suflete!

Georgia, te astept sa ne intrebi, sunt sigura ca fetele vor gasi multe lucruri de folos cand iti vor raspunde. Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa iti daruiasca multa bucurie!

Mergi la inceput