Rugaciune colectiva pt. a dobandi prunci buni (72)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ce veste trista mai ramona..offfffffff doamne de ce ce????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

buna dimineata tuturor
imi pare rau ramona sa aud asa o veste trista

din nefericire , imi pun din ce in ce mai des intrebarea ..de ce trimite Dumnezeu copii acolo unde nu sunt doriti , sau unde sunt abuzati , batuti si chinuiti...sincer , nu inteleg

iar daca dincolo de lectia pe care o invata un om matur din incercarile de zi cu zi ,exista o izbavire prin crucea pe care o duce ,lectia pe care o invata un copil din chinurile batailor si a altor minunatii , pur si simplu nu o pricep ...sper din suflet sa fie o forma de izbavire a lumii asteia ,ceva ce ne aduce noua tuturor un strop de liniste…sper ca suferinta lor sa aiba un rost dincolo de intelegerea mea

poate nu este momentul , fiind in post (pe care nu l-am tinut-candva dupa post voi incerca sa-mi lamuresc un mare semn de intrebare, punand aici o intrebare ) , sa ma intreb atat de apasat de ce … sper doar ca toate lucrurile din lumea asta sa aiba un rost al lor , pe care eu nu-l inteleg

ramona , mergi la un medic si rezolva problemuta cu uterul septat(parca asta era nu?), astfel incat sa ajunga si in familii ce isi doresc , sufletelele acestea minunate si nevinovate

va doresc tuturor tot ce va doriti voi

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

pinuta , sa-ti ajute Maica Domnului sa se rezolve cu bine problema de astazi.

caciantoni, ce bine ca postezi din nou sinaxarul si acatiste . cum mai e la serviciu? tot agitatie?

georgia,draguta, , sper si eu sa ai dreptate referitor la mantuirea noastra prin suferintele altor suflete, desi suna atat de egoist.

ioanact , cum mai sunteti? sanatate si bucurie in suflet.

sandaa, multumesc pentru cea mai buna si folositoare urare, cel putin pt mine "Tuturor mamicutelor multa rabdare cu puiutii lor. Bunul Dumnezeu sa va ajute." iti doresc din tot sufletul sa ai si tu nevoie de aceasta rabdare.

va imbratisez cu mare drag

Mara, mami de fluturas Irina

Cu Dumnezeu in gand

"Unde este Dumnezeu, acolo este tot binele. Unde nu este Dumnezeu, acolo toate sunt rele."
Sfantul Dimitrie al Rostovului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Doamne Ajuta!

Ramona imi pare rau de tot pt acel prunc pe care verisoara ta l-a avortat.
MaraAnisia multumim de intrebare!
Suntem bine chiar si Justina, ieri dupa amiaza si azi dimineata a mancat, probabil i-a iesit dintele nr 8 (se vede pe gingie dintele).
Ieri am fost cu Ioana la stomatolog , pt ca avea pete negre pe dinti si masele. (credeam ca sunt carii, dar e tartru)
A fost prima vizita, nici nu ma stepptam sa stea.
I-a curatat dintii si maselele, si cu ocazia asta am hotarat (si ea) sa renuntam la suzeta (desi are 3 ani nu vroia sa renunte la suzi ).
Inainte sa plecam la cabinet a aruncat cu mana ei suzi.
Seara la culcare a plans un pic, apoi a adormit.
Dimineata si-a dat pampersul jos si a facut pipi pe ea..cand m-am dus la ea in camera a intrebat de suzi, si tot ea mi-a raspuns:" A aruncat-o Ioana".
Sa vedem la pranz cum va dormi fara ea.
Ma scuzati ca am fost .
O zi buna!

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ca_Mila spune:

Doamne ajuta fetele, va

Ramona imi pare rau pt. verisoara ta ca a luat acesta hotarare

Pinuta, Doamne ajuta sa fie bine astazi, te asteptam cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

ce dulce e Ioana cu suzi a ei....

pinuta..te astept sami scrii PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caciantoni spune:

Mara - multumesc de intrebare....cu ajutorul lui Dumnezeu sunt bine.....la serv e agitatie, dar mai putina....sau asa simt eu ca se apropie concediul....mai am pe 12 si 18 aprilie 2 termene in instanta si apoi gata.....din 19 sunt in concediu....teroretic eram in concediu din 18, dar pentru ca aveam termen am hotarat sa merg la tribunal si sa imi recuperez ziua de concediu alta data...... si pentru tine si pentru Irinuca.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Citat:
citat din mesajul lui pogonici1977

ce dulce e Ioana cu suzi a ei....

pinuta..te astept sami scrii PM

cea mai fericita mami de printesa
http://davf.daisypath.com/O2Kmp3.png
http://lpmf.lilypie.com/glMep2.png

Merci!
S-a consolat. A intrebat inainte s-o culc de pranz de suzi, iar eu i-am raspuns: "ca a aruncat-o. Ca-i strica dintii. N-am fost la dna dr?" Iar ea a zis: "Da!"
Uff, am scapat si de suzi, mai avem pampersul de noapte si ziua cand doarme. Bine ca Justinei nu i-am dat suzi, nici n-a fost nevoie.

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
Blogul fetelor!
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

miere ii dau ca laxativ. a fost la un pas de invaginatie acum o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pinuta spune:

Fetelor va mutumesc din inima...MaraAnisia, Ca-Mila, Livsy,Alina,Pogo...daca am uitat pe cineva. Forta rugaciunii face minuni!
Alina multumesc pentru gogosi...excelente. il dau eu!
Livsy. sa incerci gogosile ca sunt supeeeeer!
Pogo ai PM.
ramonacopil...e cumplit...sunt fara cuvinte...oricum sunt de prisos....

Am o comoara: Rares- Nectarie!

http://lb1m.lilypie.com/XoYHp2.png
http://davm.daisypath.com/zC3pp2.png

Mergi la inceput