Streptococi si materii fecale in apa plata ...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Tara asta-i bombardata in continuu cu "stiri de senzatie", aruncate pe toate canalele media de "jurnalisti" care mai de care mai prosti, mai inculti, mai lingai. Practic nu mai exista informatie ci doar zgomot, mult zgomot. Foarte mult zgomot pentru nimic.

Niste sticle ale nustiu carei firme in nu stiu ce magazin au fost nespalate -> stire: apa plata este infestata in Romania

Un reactor are ceva scurgeri in Japonia -> stire: norul radioactiv vine peste noi

Un tsunami loveste in Pacific -> stire: comuna Voluntari se pregateste de tsunami

Niste romani s-au bulucit pentru niste sticle de ulei -> stire: populatia infometata ia cu asalt magazinele

Un studiu arata ca gainile crescute in ferme sunt cu cateva procente mai stresate decat suratele lor din curte -> stire: ouale marcate cu 3 sunt toxice

Nasa anunta ca un miniasteroid va trece la cateva sute de mii de km de pamant -> stire: vine sfarsitul lumii
...

-----
Apa plata este foarte sanatoasa. Dar consumata in fata televizorului la buletinele de stiri poate produce dureri de cap si diaree.

tu vb serios sau e gluma,asta cu tzunami in Voluntari...nu de alta,dar macar sa stim sa fujiiimmmm cat vedem cu ochii,intr-un varf de munte sa nu ne ajunga valu'
Cat despre apa plata,eu numai zic nimic,decand am vazut ca apa Calipso se extrage si imbuteliaza in Voluntari,unde e o panza freatica de tot kktul,si sunt o mie de probleme cu apa din puturi,fie ele si de mega mari adancimi.Iar o alta firma,extrage si imbuteliaza apa plata pe un camp in comuna Petrichioaia,unde cred ca de zeci de ani s-a practicat agricultura,si nu prea cred ca s-a neutralizat terenul......Noi folosim Bucovina sau Izvorul alb,inclusiv la gatit.Ne-am luat si filtru pt robinet,dar iaca,de luni bune inca nu am reusit sa il montam .cred ca in we il mobilizez pe al meu berbat sa il puna in functiune si sa vad cum o fi apa "productie proprie"

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

https://picasaweb.google.com/gluminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex@Sara spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

De maine veti privi cu mai multa atentie capacele.

PS. In studiul citat in articol se dau nume si cifre. Si culori.
daa,,e trecuta si Calipso la ape bune.....ma indoiesc,si inca tare ,ca apa asta e buna.Deci,numai pt ca au trecut Calipso la test,eu mi-am pierdut increderea in acest studiu.Parerea mea proprie si prsonala

Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009

https://picasaweb.google.com/gluminita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

daca firmele ce imbuteliaza apa plata nu au fost anuntate, izvoarele din BV care sunt infestate au fost anuntate, eu am retinut ca este vb de unul din Racadau si doua de la Pietrele lui Solomon...din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alex@Sara
tu vb serios sau e gluma,asta cu tzunami in Voluntari...nu de alta,dar macar sa stim sa fujiiimmmm cat vedem cu ochii,intr-un varf de munte sa nu ne ajunga valu'

Te-am prins!
Ai chiulit de la www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=2434" target="_blank">exercitiu.

PS. Din ce spui tu, tsunamiul vine imbuteliat de Calipso.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Se pare ca apa infestata s-a gasit la supermarketurile Kaufland si se numeste „San Terra Aqua” .

Sursa : http://www.viata-libera.ro/articol-Scandalul_apei_plate_infestate_2.html

Cami si Luca-Ionut (25.09.2006)

A easy way to make some money

Viata e plina de fumusete. Observ-o. Observa albinele, copiii, fetele zambitoare. Miroase ploaia si simte vantul. Traieste-ti viata la intregul ei potential, si lupta pentru visele tale. – Ashlay Smith

"When God was giving out talent, He gave all of it to Michael Jackson." Babyface

Mergi la inceput