Streptococi si materii fecale in apa plata ...
Raspunsuri - Pagina 2
Lali spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui capcaunul Beau apa plata si de la robinet. Dar daca un reporter preia o informatie punctuala si o dezvolta intr-o stire bomba, nu fug in bucatarie sa arunc bidonul de apa plata pe fereastra sau sa-l golesc in wc. Cata vreme nu s-au facut publice numele firmelor de imbuteliere care au avut probleme, stirea este PROASTA. O alarma falsa. |
Stirea e proasta sigur.
Falsa numai daca reporterii au pus cativa oameni sa se dea de la DSV si sa dea declaratii. Nu cred ca se obosesc intr-atat.
http://ziarero.antena3.ro/1301215281-Apa_plata_cu_materii_fecale_la_Bra
http://www.brasov2u.ro/apa-plata-contaminata-viedo/
kiki31 spune:
Capcaunule stirea este cat se poate de adevarata tocmai am vazut un interviu cu presedintele DSP Brasov iar acesta a confirmat stirea si a spus ca a dispus retragerea de pe piata a loturilor cu probleme specificand ca vor face controale pentru a verifica daca s-au retras loturile cu probleme.Dar de ce nu spun si marcile de apa cu probleme,sa stim sa nu mai cumparam,de ce sunt aparati producatorii si nu clientii?
desprecopii spune:
Protectia Consumatorului ar trebui imediat sa informeze ce marca de apa este aceea. Ma intreb de ce nu o fac de urgenta. Mai ales ca e o stire care pune in pericol sanatatea populatiei/
Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook
lisssa_ana spune:
am vazut si eu stirea acum la Prima, dar tot nu au anuntat numele firmele

incredibil
Mama de Ana si
25+
Fashion
blackgirl0 spune:
Nici la stirile locale nu au anuntat marcile, ci doar ca este defect de imbuteliere! Si nu este vb de niste magazine, ci de hypermarketuri si supermarketuri. Ghici ciuperca care-s, ca avem o multime! 
sirimie spune:
Ei spun ca izvoarele din Brasov sunt si ele infestate. Ce apa plata se imbuteliaza in Brasov? Si au spus si ca au dispus retragerea loturilor infestate.
capcaunul spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui GTKarisma Capcaunule, e treaba ta ca nu arunci apa plata pe care o ai in bucatarie...esti liber sa mai bei un pahar cu fecale si streptococi sau chiar mai multe pana afli numele apei. |
Pana una alta, fecalele sunt deocamdata in mass media, nu in apa plata pe care o consum.
Repet, stirea este proasta. Din toate punctele de vedere:
- DSP Brasov este iresponsabila pentru ca arunca date incomplete pe piata;
- mass media este incompetenta pentru ca face din tantar armasar in goana dupa senzational;
Daca fecalele plutesc in bidoanele din Brasov, de ce nu s-a sigilat si consficat IMEDIAT orice bidon suspect din municipiul Brasov? Sau este inca o actiune din seria ne facem planul de raportari pentru primele de Paste?
blackgirl0 spune:
Simona, eu asa am inteles ca pe langa controalele legate de apa plata imbuteliata, au controlat si izvoarele naturale. O multime de oameni cu bidoane se duc la izvoare pe motiv de "apa buna, proaspata si sanatoasa" si mai nou si cu puteri "vindecatoare"
.
In fine, eu sper ca s-a facut ce s-a declarat si anume retragerea loturilor de apa plata cu probleme. Legat de izvoare, vor pune anunturi/afise in zona! Asta da masura! ![]()
kiki31 spune:
Totusi ar trebui sa spuna despre ce marci este vorba pentru ca ,chiar daca au retras de la vanzare loturile cu probleme,sunt sigura ca exista multa lume care a cumparat apa din marcile respective,apa care va fi consumata deci problema este rezolvata pe jumatate.Ca la noi la nimeni,atata lipsa de respect fata de cumparatori nu stiu unde mai exista.
Pico spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui capcaunul
Pana una alta, fecalele sunt deocamdata in mass media, nu in apa plata pe care o consum. Repet, stirea este proasta. Din toate punctele de vedere: - DSP Brasov este iresponsabila pentru ca arunca date incomplete pe piata; - mass media este incompetenta pentru ca face din tantar armasar in goana dupa senzational; Daca fecalele plutesc in bidoanele din Brasov, de ce nu s-a sigilat si consficat IMEDIAT orice bidon suspect din municipiul Brasov? Sau este inca o actiune din seria ne facem planul de raportari pentru primele de Paste? |
Capcaunule,suntem pe aceeasi lungime de unda!
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003), Maria Carolina( 26.11.2005),Ana Iasmine(06.10.2007)si
(DPN 8.05.2011)