Sotul- un copil mare

Sotul- un copil mare | Autor: DeeDee33

Link direct la acest mesaj

m-am hotarat sa cer ajutor in privinta acestei probleme care ma macina ingrozitor de luni de zile, avand in vedere ca nu vorbesc cu nimeni despre asta poate voi, cei cu experienta de viata ma puteti ajuta.

sa incep cu inceputul. atat eu cat si sotul meu avem doar 21 de ani. eu romanca, el american, ne cunoastem de 6 ani si suntem casatoriti de la inceputul lui 2010 si ne iubim enorm de mult. am trecut impreuna prin cateva situatii dificile, ultima data fiind o sarcina pe care nu am putut sa o pastrez.

sotul meu este o fire foarte emotiva. daca ridic putin tonul la el plange imediat, isi cere scuze de nenumarate ori. acum ceva vreme am avut o mica cearta, nicidecum nu am avut intentia sa-l parasesc dar el asa a crezut si a inceput sa-mi spuna ca nu poate trai fara mine, ca daca eu ma despart de el se omoara. l-am calmat si am trecut peste

o situatie foarte jenanta pe care n-am mai zis-o nimanui s-a intamplat recent, mi-a cumva jena dar hai na sunt mai pudica. eram si noi pe treaba intr-o seara, eu n-am orgasm foarte des. de data asta s-a pus pe plans, zicand ca nu-i bun de nimic, ca habar n-are de ce il iubesc. a trebuit sa-l iau in brate sa-l linistesc ca pe un copil mic pana s-a calmat.

nu stiu ce sa ma mai fac cu el. sunt disperata. tot ce vreau este sa gasesc o modalitate sa-l linistesc si sa-l fac sa nu mai fie atat de emotiv. nu suporta psihologii asa ca nu are nici un rost sa incerc sa-l duc la psiholog.

in rest este un tip foarte prietenos. lucreaza, e glumet, este o persoana absolut minunata din celelalte puncte de vedere. inafara relatiei noastre este foarte sigur pe el. eu am fost singura femeie din viata lui

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DeeDee33
eu am fost singura femeie din viata lui


Ete raspunsul!!! Din nefericire pt tine, un barbat pana nu-si face numarul necesar de cuceriri/iubiri/flirturi nu va stii sa se comporte cu o femeie (adica in toate privintele).

Am prea multe experiente in jurul meu ca sa consider ca prima femeie din viata unui barbat este si unica femeie! Depinde de voi cum veti creste ca si cuplu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ei, nah! nu e deloc ce zici tu, fatoneagra sau nu e numai asta...

DeeDee, baietii, in general, sint mai putin maturi decit fetele, asa ca si la maturitate lor le trebuie mai mult timp ca sa fie "pe picioarele lor"; am constatat ca in jur de 25 de ani se poate spune ca au ajuns la un grad multumitor de maturitate

Cit despre emotivitate, la asta nu cred ca poti face ceva, asa este felul lui.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DeeDee33 spune:

chiar din cauza ca am fost prima si singura din viata lui am incercat sa-i dau putina libertate sa vad daca ar avea ganduri necurate :P avand in vedere situatia nu as fi zis nimic dar nici pe departe. om mai fidel n-am cunoscut.

@chatonel: el a crescut singur de cand avea 12 ani. a gatit, a facut curat, a lucrat de la varsta de 15 ani. ma gandeam ca din cauza lipsei totale de atentie si dragoste din partea familiei se teme sa nu fie parasit ceea ce nu e cazul. ii zic de zeci de ori ca n-am de gand sa fac asta da parca vorbesc cu peretii. se calmeaza o zi, dupaia iara bazaie daca are impresia ca is suparata.

poate nu-i normal sa simt asa, dar in unele momente ma simt ca si cand am adoptat un copil

acum o saptamana, vorbeam cu soacra-mea si eram foarte prinse in discutie, iar el sare cu ciocul ca ma-sa ii fura sotia. niciodata nu mi-as fi inchipuit ca va fi jelos pentru asa ceva.

acuma marea mea temere. noi ne dorim foarte mult un copil, amandoi la fel de mult DAR ce va face el in momentul in care el n-o sa mai am timp sa-l rasfat si sa stau cu ochii dupa el 24/7? un copil are nevoie de atentie totala, iar el nu stiu cum o sa reactioneze si daca va fi jelos. acum stiu ca toti barbatii sunt jelosi. ma gandeam sa astept pana anul viitor pentru o noua incercare de bebe, dar daca nu se schimba niciodata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Chatonel, bine spus: n-o fi numai asta!

Dar faptul ca el deja ameninta cu sinuciderea, roman, american, chinez, nici nu conteaza natia, nu-mi suna bine, arata instabilitate psihica! Si la fel faptul ca tu nu ai orgasm prea des. Poate n-o fi el baiatul potrivit, poate inca nu stie tehnica necesara sa satisfaca o femeie (si asta tine de experienta si de numarul de femei care i-au trecut prin pat). Sorry, dar si eu credeam la primul prieten (fiind prima lui femeie) ca asa trebuie: sa am orgasm din cand in cand si asta era chiar frustrant, reducand numarul contactelor fizice chit ca aveam cam 20-21 de ani (varsta voastra ). Ei bine, cu sotul, care a avut ceva cuceriri la viata lui (si nu-i lauda lui, e ceea ce stiu din anturaj), este altfel, complet altfel! Se simte ca este barbat, insa asta iti dai seama doar din propria experienta!

P.S. Nu te imping la amantlac, ci doar la realism, pana nu va fi prea tarziu. Sunteti ingrozitori de tineri si ar fi pacat sa nu traiti la maxim orice experienta!

Off subiect: dar nu sunt neagra, Chatonel, chiar deloc! Doar nickname-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Deedee, pana nu aveti macar 3-5 ani de viata in cuplu, ar fi bine nici sa nu te gandesti sa faci bebe! E legat de rodajul in doi, de rutina, de faptul ca stii pe cine te bazezi (nu-i suficient ca el doar sa declare ca vrea copil, ci sa dovedeasca ca este responsabil, idem si tu etc. etc. etc.). Imi pare rau de sarcina pierduta, insa asta nu-i motiv de bebe. Nu vb ca inca nu sunteti o familie bine sudata (poate experienta voastra spune altceva ), dar vb ta: daca devine gelos pe propriul copil?

Sugestia mea: luati-va un animal si vedeti cum va descurcati cu el. Daca este responsabil cu cainele/pisica/papagalul, sunt sanse mari sa fie si un tatic responabil.

P.S. Scuze de off topic: ce profesii aveti din moment ce la 21 de ani aveti relaxarea asta (ganduri de bebe)? Este o intrebare fara niciun fel de gand ascuns, poate doar o urma de invidie, caci eu mi-am permis acest gand abia dupa 28 de ani cand ma stiam stapana pe viata mea. Poate voi sa fiti altfel...



edit: corectari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

DeeDee, si eu sunt cu prietenul meu de pe cand aveam 18 ani (acum avem 27). La fel reactiona si al meu pe la 18-22 de ani si vazand cum s-a transformat si maturizat acum, as spune ca e doar o faza si trece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna, cam greu sa vezi un barbat de 20 si un pic de ani ca se gandeste serios la un copil (sunt si exceptii da putine).Se stie ca fetele se maturizeaza mai repede .Si infara ca poti fi mama tanara de 21 de ani, nu vad graba asta de a avea un copil, de fapt ai deja unul (sotul tau).Bucurati-va de tinerete si libertate acum, daca tot aveti serviciul vostru (spun asta bazandu-va pe faptul ca spui ca aveti cu ce creste un copil care e un consumator de venituri destul de important) , va puteti permite sa va faceti concedii impreuna(face foarte bine la cuplu), sa calatoriti , pentru ca dupa ce apare un copil altele sunt prioritatile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

DeeDee, un barbat e intotdeauna un copil mai mare. Fiind prima din viata lui...normal ca isi faca griji pt tine.
Sa stii ca sunt perechi care nu au nevoie de a experimenta cu altcineva, va doresc sa fiti si voi una dintre ele.

blackgirl, te contrazic, eu si sotul am avut pe Ana dupa 2 ani de relatie...aveam alta varsta ce-i drept, lucru care cred ca si tu l-ai luat in considerare cand ai afirmat: "Deedee, pana nu aveti macar 3-5 ani de viata in cuplu, ar fi bine nici sa nu te gandesti sa faci bebe! E legat de rodajul in doi, de rutina, de faptul ca stii pe cine te bazezi (nu-i suficient ca el doar sa declare ca vrea copil, ci sa dovedeasca ca este responsabil, idem si tu etc. etc. etc.).".


In legatura cu plansul, DeeDee, cred ca e doar o faza trecatoare. La partea cu intimitatile, ar trebui totusi sa intrebati un specialist, parerea mea, poate el simte ca nu te poate satisface si de aici incep starile de frustrare

numai bine

Mama de Ana si 25+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Off topic: Lissa_anna, ce varsta aveati tu si sotul tau cand ati decis ca vreti copil? Care este o frumusete!



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

blackgirl, evident ca la nick-name-ul tau ma refeream, nu mi-as fi permis sa fac supozitii in ceea ce priveste culoarea pielii tale, ca esti alba ori neagra (desi, care ar fi problema, ca e una, ca e alta?!).

Mergi la inceput