*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (131)*

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ce veste frumoasa draga mamica Wndyctygirl. Sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

draga mamica Bravegirl sa ii fie de bine noul look al cozonacizai.Poze... vrem poze cu noul look al printesei.. si bineinteles si cu totii membrii, daca ai un pic de timp liber.

[

Mergi la inceput

Mamica draga anes povestea ta cu micutul tau m-a impresionat foarte mult. Doamne ce bine ca ati trecut cu bine si ca acum ati intrat pe fagas normal si ca acum mezinul este ok.. si ca papa, care este cel mai imbucarator lucru.
Felicitari si toata stima in fata mamicilor care te-au ajutat din toate punctele si ca au sarit in ajutor.
Multa putere si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

ginye, monicus, va inteleg perfect. Am vrut sa intru luni sa va povestesc cum a fost weekendul meu, dar m-am razgandit, am zis sa nu ma plang de luni dimineata, dar, acum, ca vad ca sunteti mai multe in situatia asta am sa va spun ca in weekend am fost la munte cu David. Am plecat vineri dimineata si ne-am intors duminica seara. Cand am ajuns acasa eram asa obosita si nervoasa ca i-as fi spart capul oricui ar fi indraznit sa ma contrazica.David l-a luat pe Nu in brate de cand am plecat de acasa. Nu a mancat decat biscuiti si paine marea majoritate a timpului, fiindca pensiunea la care am stat nu avea scaun pentru copii asa ca David nu a stat la masa.Nu am reusit sa-l conving sa stea si nici nu putea sa deranjez pe toata lumea alergand prin restaurant cu lingura de mancare. Cand nu a primit ce a vrut si cum a avrut s-a tavalit pe jos si a facut scandal. Mi-am zis ca am un copil salbatic. Toata lumea se uita cu mila la mine. Am ajuns acasa regretand ca am cumparat deja bilete pentru vacanta, convisa fiind ca situatia nu se va rezolva pana atunci. Luni seara cand am ajuns acasa a facut la fel. Nu a vrut sa-l imbrac, nu a vrut sa-l dezbrac, nu a vrut la baie, nu a vrut ... . Aseara mi-am propus sa ii acord mai multa atentie. Asa ca m-am jucat mai mult cu el, iar cand am avut treaba am incercat sa-i dau ceva de facut si sa-l tin ocupat pe langa mine, astfel incats a se simta implicat si bagat in seama. Aseara la culcare nu a vrut dezbracat si imbracat in pijamale, dar zic ca a fost mai bine. Sunt curioasa cum va fi astazi. Sunt si eu curioasa ce sfaturi au fetele cu 2 copii.

anes, ma bucur ca sunteti bine. Am vazut poze frumoase cu bebe cel luptator. Dar ar trebui sa ne pui poze si cu Remus.

Wndyctygirl, felicitari pentru sarcina.

anca, m-am gadit la tine tot weekendul. Am fost prin zona voastra in weekend, am ajuns la Praid. Data viitoare cand mai ajungem in zona te sun.

Voiam sa va mai spun ca sunt foarte multumita de kit-ul de raceala homeopat de la Chirila. L-am folosit in decembrie prima data, dar pana la urma i-am dat niste nurofen si panadol, fiindca a avut febra destul de mare si nu a scazut cu homeopate.Dar lunea trecuta david s-a trezit cu muci asa ca am inceput sa-i dau imediat homeopate. toata noaptea de luni spre marti nu am dormit, fiindca david se trezea mereu si spunea "Am muci". Dar situatia s-a imbunatit de marti in colo, asa ca am trecut peste raceala cu o zi de muci si 2 zile de febra sub 38. Mai fornaie si acum, dar ...zic ca am scapat de raceala. Eu sunt multumita si am de gand sa ii merg cu acest kit de fiecare data cand va fi cazul.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Buna dimineata!

Poftiti la o , ca n-am mai baut cafeaua impreuna de o groaza de timp.

Noi suntem bine, chiar am trecut cu bine peste iarna cu amandoi, cate o amigdalita de fiecare si un episod mucios pt Ioana. Eu am bifat 2 amigdalite urate si cateva raceli mai usoare, am ajuns mai rau ca ei, se lipeste orice de mine.
Da, Ioanei i-a crescut parul, i-am cumparat si pieptan! Si a disparut si mutulica lu' mama, acum vorbeste continuu, face propozitii, ne topim de dragul ei, ca prea am asteptat mult sa-si dezlege limbuta.
E permanent umbra lui Darius, copiaza tot ce face, el ii zice "xeroxelu'".

Vad ca vorbiti de crize...e abia inceputul, cam intre 3-4 ani dau ei tot ce pot. Vestea buna e ca dupa 5 ani devin mai rezonabili...rabdare, rabdare, rabdare, explicatii permanente si fara atitudini gen "ma faci de rusine", "esti copil rau" etc. Ei trebuie sa simta ca, orice ar face, noi suntem langa ei, chiar daca ii certam si incercam sa le descurajam apucaturile nedorite. A! Si fermitatea e de baza, adica, oricat s-ar tavali, daca am zis "NU", asa sa ramana. Ca daca apuca sa vada ca tavaleala si plansul isteric rezolva problema...e nasol rau.

Imi pare rau ca nu mai am timp sa stam la povesti ca altadata.
O sa incerc sa mai apar uneori la cafea, macar sa va salut.

Va pupam pe toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Malinas cred ca a fost un week-end obositor!
Eu il implic pe Edi in treburile mele, ca sa spun asa...la bucatarie in permanenta ii gasesc ceva de lucru cat fac eu mancare, zilnic fac cu el diverse activitati: desenat, pictat, modelat plastilina, decupat/lipit (e innebunit dupa lipici...cred ca ar fi in stare sa se lipeasca peste tot cu el ), inventez tot felul de joculete din care invata cate ceva...deci petrecem marea parte a timpului impreuna facand ceva. Momentele astea ii plac f mult, este f receptiv si cooperant. Si totusi se gaseste ceva care sa nu-i convina. Si incepe taraboiul.

Si eu mai astept sugestii de la fetele care au trecut prin fazele astea.

Monicus Bebecris

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Bertha bine ai revenit! Ma bucur ca sunteti bine!
Cu fermitatea in decizii clar asa tb procedat. L-am observat pe Edi in timpul crizelor....pur si simplu se uita la noi cu coada ochiului sa vada daca suntem impresionati de spectacol....daca ne uitam la el, incepe cu urlatul si mai tare...tot, tot om ceda. Speculeaza orice, manipularea e o arta ...

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Sara e cheliuta din ianuarie, am tuns-o de ziua mea nr 2 si apoi la 2 saptamani am mai tuns-o o data nr 1...e asa haiosa...
Si ea face crize, de 2 zile nu ma lasa s-o imbrac in pijama, adoarme in body si ii pun pijamaua mai tarziu...cand intram in casa de la poarta incepe cu urlete si in casa se tavaleste sa n-o dezbracam.Cand e la ai mei nu zice nici pas...nicio criza nimic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am mai pus cateva poze cu mine roscata...
http://entertainment.webshots.com/album/580051970DwRrLN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

ziua buna fetele

ginye si gasca cu personalitate sa va povestim de pe la noi ca si dimitrie cum iesim din casa cum zici ca e turbat eu vb berthei am zis nu, apoi nu sa ramana...la mine a vazut copilul ca nu merge da la tasu face in toate formele si chipurile....mai asa ne stresam ca nu le facem ca nu le dregem de parca strabunii nostri mai stateau cu copii si le faceau si le dregeau...rabdare vb berhei vor creste si vor deveni mai rezonabili.

corina sa nu iti para rau ca ai tuns pe scumpa de arianna poate asa va scapa de obiceiul prost in timp ce ii vor creste la loc coditele

ramo arati foarte bine in poze cu machiaj si toate cele frumos domle, frumos

windygirl ne bucuram sa auzim vesti de pe la voi. sanatate si sa va vedeti cu bine la termen. asteptam povesti despre fata, despre tine, despre tot.

de pe la mine si tzatzele pai bun termenai antibiotic dai bag dostinez 2 zile dupa prescriptie..bon jale mare dureri tzz cat china,curgeau ca nebunele rosii nu va mai spun..vad ca nu cedeaza bag si brocriptina..deja se observa o imbunatatire, dar tot curg mai ales daca ating sanii sau iau fata in brate curg siroaie..a si la orele la care ma mulgeam se intaresc si curg...depresie, depresie....greu nene sa speram ca imi va trece odata nu stiu cand

o fi nascut madutza ca vad ca azi avea termenul?

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput