*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (131)*
Raspunsuri - Pagina 21
Hera25 spune:
Am citit asa in mare, nici nu mai sti cu sa rasp...
Despre mutarea fratilor in aceiasi camera - voiams a zic ceva - eu nu as putea....am dormit cateva nopti cu ei in aceiasi camera...frate...ma innebunesc...deci dc se trezeste el peste noapte o trezeste si pe ea...si invers...El inca se mai trezeste o data pe la 3 sau 4 dim..apoi dimineata la 7 sau 8.....ea ar mai dormi pana la 9.30...oar dc el se trezeste normal ca si ea e in picioare...Tare mult as vrea sa doarma amandoi si sa nu se mai deranjeze unul pe celalat...cum sa fac? :)
Andy la mine a fost Lorena in vizita la maternitate....au lasat-o sa intre la post operator....era un pic speriata...ca ma vedea asa...nu a plans cand a plecat...dar totusi mai bine nu o aducea...dar nu aveam cu cine sa o lasam....asta e...
Ralukutza ma bucur ca va merge bine afacerea....ce domeniu de activitate aveti...? Ce mai merge bine la momentul de fata....?De curiozitate te intreb....poti sa nu-mi rasp...:)
Hera25 spune:
Fluturasha cum e in noua casa? Inc e parc iesiti pana la urma?Poate ne vedem ori sapt asta ori cealalta ce zici?
malinas spune:
hera, am tot vrut sa te intreb, dar am uitat, unde va mutati (am citit ca va mutati din Bucuresti, iar noi ne gandim de ceva vreme sa plecam de aici, dar nu ne putem hotara)? Asta daca poti sa spui.
bertha, am vazut poze cu Ioana.Ce de plete are!
ralucutza, e tare dulce Bianca.Si vorbareata :D.
Am primit pe email chestia asta si tare mult mi-a placut, mai ales ca de dimineata m-am suparat pe David si am ridicat vocea la el. Am constatat ca in ultima vreme ridic vocea la el tot mai des, desi stiu ca nu este bine sa fac asta si imi propun sa fiu calma, dar, sincer, nu reusesc. Voi cum reusiti sa va pastrati calmul. Si nu vorbesc de chestii legate neaparat de copii. Pe mine m-a ajuns oboseala si nu reusesc sa-mi regasesc echilibru. Sunt mereu gata de harta si asta ma deranjeaza. :(
"Istorisirea nepotului lui Mahatma Gandhi
Doctorul Arun Gandhi, nepotul lui Mahatma Gandhi si fondatorul Institutului M.K.Ghandi pentru Viata Fara Violenta, la cursul sau din 9 Iunie la Universitatea din Porto Rico, a spus urmatoarea istorioara, ca exemplu de viata fara violenta din partea parintilor lui:
“Aveam 16 ani si locuiam cu parintii mei in Institutul pe care bunicul meu l-a fondat in afara, la 18 mile de Durban, Sudafrica, in mijlocul plantatiilor de zahar.Locuiam destul de departe de oras si nu aveam vecini, asa ca mie si celor doua surori ale mele, ne entuziasma posibilitatea de a merge in oras sa ne vizitam prietenii sau sa mergem la cinema.intr-o zi tatal meu mi-a cerut sa-l duc la oras pentru a asista la o conferinta care dura o zi intreaga si eu am profitat de aceasta oportunitate.Cum mergeam la oras, mama mi-a dat o lista cu cumparaturi de la supermarket si cum aveam o zi intreaga la dispozitie, tata mi-a cerut sa caut niste lucruri necesare si sa duc masina la atelier. Cand m-am despartit de tata el mi-a spus :
Ne vedem aici la 5 dupa masa si ne intoarcem impreuna acasa.Dupa ce am terminat foarte repede toate sarcinile pe care le aveam, m-am dus la cinematograful cel mai apropiat.M-a absorbit atata filmul, un film lung cu John Wayne, incat am uitat de timp.Era 5,30 cand mi-am amintit. Am fugit la atelier, am luat masina si
m-am grabit catre locul unde ma astepta tatal meu. Era aproape 6 dupa masa. El m-a intrebat nelinistit:
- De ce ai ajuns tarziu ?M-am simtit prost din cauza asta si nu puteam sa-i spun ca fusesem la cinema sa vad un film cu John Wayne; atunci i-am spus
ca masina nu fusese gata si a trebuit sa astept...asta i-am spus fara sa stiu ca tata intrebase deja la atelier.Cand si-a dat seama ca l-am mintit, mi-a spus :
-Ceva nu merge bine in felul in care te-am crescut, poate ca nu ti-am dat destula incredere sa-mi spui adevarul. O sa reflectez la ceea ce am facut rau cu tine. O sa merg pe jos cele 18 mile pana acasa si ma voi gandi la asta.Asa ca, imbracat cu costumul si pantofii lui eleganti, incepu sa mearga pana acasa pe jos, pe un drum neasfaltat si intunecat. Nu puteam sa-l las singur... Asa ca am condus 5 ore si jumatate in spatele lui...vazandu-l pe tatal meu suferind agonia unei minciuni
stupide pe care i-o spusesem. De atunci m-am decis sa nu mai mint niciodata. De multe ori mi-am amintit acest episod si m-am gandit... Daca m-ar fi pedepsit asa
cum ii pedepsim noi pe copiii nostri, as fi invatat lectia ? Nu cred. As fi suferit pedeapsa si as fi continuat sa fac acelasi lucru.
Dar atitudinea asta de nonviolenta a fost asa de puternica incat o am intiparita in memorie ca si cum ar fi fost ieri.
Asta este puterea vietii fara violenta !""
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
fluturasha23 spune:
Monicabo , multumim de urare. Ne-am mutat langa Parcul Circului.
Hera, iti dai seama ca e super, mai ales ca am cautat 2 luni pana am gasit un apartament mare si stam si langa socri la 5 minute, mai ales ca soacra e la pensie si ma ajuta cu fetele. Mergem in Parcul Circului ca e la 3 min. de noi. Cred ca ne vedem saptamana viitoare luni, marti sau miercuri.
Andy08 spune:
Hera, Monicabo, multumesc de raspunsuri.
Avem o bunica aici cu care poate ramane. Speram sa nu se intample nimic in Romania si sa fie nevoita sa mearga inapoi, ca atunci chiar nu am avea cu cine sa-l lasam.
Otilia, Bertha,
asa e, cand e copilul mai mare e altceva. Andrei e inca mic si foooaaaarte lipit de mami. Ii va fi greu cand va fi si bebelina cu noi.
Fluturasha, multumesc de urare. 
Darling, asa e si Andrei, misuna peste tot, intreaba cate in luna si in stele si ar trage de toate alea pe acolo. Ar trebui sa stam tot dupa el. Eu am zis ca o sa vb. cu el la telefon cat de des pot, ca ne-am obisnuit sa vorbim cand eu sunt plecata. Si sper sa nu stam mult in spital. Burtica e bine, marisoara, iar eu stau cuminte ca sa nu mai experimentez contractii. Pe 14 mai am 37 de sapt. si dupa aia, ma apuc de dansat si fugit dupa Andrei.
Ca parca n-as mai vrea sa ajung la 41 de sapt.
Bertha
si mie mi-e dor de discutiile noastre, dar stiu ca nu ai timp. Asa am fost si eu cand am inceput lucrul. Nu aveam timp nici sa respir iar seara, dupa ce se culca piciul, cadeam lata. Andrei e ok, vorbeste mult, e curios ca o baba si are, normal, crizele de personalitate specifice varstei. Si noi il ferim de tot si toate si cand mergem undeva ne caram cu toate catrafusele dupa noi (mancarea lui, gustare care ii e ok etc.) In continuare ii rotim meniul in asa fel incat sa nu manance mai mult de o data la 3-4 zile ceva. Eczema a disparut, dar daca nu suntem atenti la meniu, reapare. I-am facut si noi analizele si sta bine cu calciul, iar la cele de alergie i-a facut dr. pt. prima oara si test de sange. Valorile normale sunt sub 0.35 iar el are 9 la lapte, 7.23 la albus, 0.54 la arahide si 0.43 la mazare. Doar pe astea le-am testat si toate sunt peste limita. El mananca in continuare galbenus o data pe sapt. si unt fiert in mancare o data pe sapt. fara reactii. Din septembrie va merge la gradi si mi-e cam teama sa nu fie accidente cu laptele. Inca face urticarie numai daca atinge lapte. O sa vedem. Initial il voi lasa pana la masa de pranz, dar dupa aia as vrea sa manance cu copiii, sa se socializeze mai mult (bineinteles cu mancarea adusa de acasa). Hai ca m-am intins de numa'. Poate reusim sa mai vb.
Andy, mami de Andrei si
34+
bebecris spune:
la municipal nu este permis accesul copiilor in maternitate...eu sunt de acord cu asta...eu nici nu am vrut sa aud ca vrea sotul sa-l aduc pe david...ce sa vada? m-a vazut acasa dupa 2 zile...
felicitari, vera!!!!
noi suntem bine...am avut un PASTE LINISTIT, am facut pasca, oua, drob de pui cu carne de vita si pentru prima oara cozonac (mai bine imi bagam un deget undeva)a crescut nevoie mare insa am un cuptor prost si mi l-a ars pe deasupra...
am facut si stufat de pui...nu sunt amatoare de miel...
am atat..ne pregatim de inscrierea la gradinita din toamna, program scurt...
david are 98 cm si 16,600 kg, iar bebec are deja 6 kg....
am pus si un link de pe FB cu poze:http://www.facebook.com/#!/cgavrila1?sk=photos