*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (131)*
Raspunsuri - Pagina 14
alra spune:
Ah americanco ce imi facusi! Iti scrisei un mesaj kilometric pe care il pierdui din motive de i-device.
Deci: la al doilea dilatatia fu rapida, expulzia mai grea la mine, asta insa ca m-au lasat pe mine sa o scot, fara moasa pe burta si pompa de vacuum ca la laura.
Ai grija la streptococ! Laura a fost infectata si la nicole l-au depistat, am luat antib sa il curat. Vezi ca poate rupe membranele in 36-37 de sapt.
Bronchovax din ala dau eu la fete anual. Aici se recomanda numa la cei cu probleme asociate, la mine se califica ambele ca ele sunt smechere.
Nu e medicament minune, e impotriva infectiilor bacteriene asociate virozelor. Deci muci face insa nu se mai inverzesc. Febra virala o face, insa ajunge mai greu la antibiotic. Ah, si e pt infectii respiratorii, de galci si urechi nu stiu daca functioneaza.
Restul: bine ati venit in lumea crizelor. Tin pana la 4 ani, nu e solutie pentru ele. Exista indicatii insa nu le puteti evita total. Rabdare si pastile antistres pt voi, rutina si consecventa pentru ei.
Anes, superb bebe ai! Sa creasca mare si sanatos, pupici la ambii baieti.
Darling_ spune:
Windycitygirl la mine a2a nastere a fost floare la ureche, vorba unei prietene, "next time you'll sneeze the baby out" Daca prima oara m-au lasat astia peste termen 2 saptamani de am crezut ca bubui, a doua oara am nascut fix la termen. Am inceut sa pierd din dop cu 3 sapt inainte, in ziua cu pricina contractii usoare, la 3 noaptea sangeram, la 5 juma eram la spital. Pe la 7 jumate au inceput contractiile alea nasoale rau, ca s-a umplut salonul de moase. Eu inca nici nu apucasem sa ma schimb, ele incercau sa-mi dea blugii jos, m-au transportat cu patul in sala de nastere, s-a blocat liftul, eu simteam ca iese copilul, ele-mi ziceu sa nu imping. Rasu plansu....Am ajuns insfarsit in sala, am impins (adica e mult zis am impins, pur si simplu am simtit cum corpul meu impinge) si gata, tzac, pac...fara epidurala, epiziotomie, n-a fost timp...Deci cam 40 de minute de durere nasoala. Si recuperarea a fost pe masura, in 4 zile ma plimbam cu sotul si bb.
si eu am de gand sa achizitionez de acasa Biotix, Stodal, homeopate, supozitoare de paracetamol si altele.
Anca Multa sanatate Sarei. Nu cred ca ajuta dar sa stii ca-mi trec si mie ganduri de genul "nu-s mama buna pt copiii mei, n-am rabdare destula etc..." o sa vina iar si zile bune. Ce dulce Sara, asa observ si eu niste lucruri prin ochii lui care in mod normal nu le-as fi remarcat. Acum vad orice autobuz care trece si daca e rosu sau albastru, aud toate avioanele iar cand vad trenuri nu pot sa nu zambesc.
Hera sunteti tare frumosi cu totii, Lorena a crescut si a asa de dulce, Eduard seamana tare bine cu ea iar ei amandoi seamana cu yummy mummy 
Bebecris cum e David?
Otilia voi ce mai faceti?
Darling_ spune:
pun si eu poze www.facebook.com/album.php?fbid=39791479129&id=527394129&aid=51438&l=b6d602dc05" target="_blank"> aici
Otiliav spune:
Adriana, pe aici citesc, n-am timp de un mesaj normal, astept sa scoata aerul. S-a culcat la 8:30 dupa ce m-a supt bine, s-atrezit repede flamanda. Aveam un biberon pregatit. In living n-a fost chip sa-l vrea. Am mers in camera Anei la lumina difuza si acolo a inghitit in timp record 130 ml. Acum suge iar. Nu-i inteleg fitele astea la biberon daca ii este foame.
Malinas, ti-am tinut pumnii. A iesit ce si cum ti-ai dorit?
Tot uit sa te intreb de Roxana. Sper ca se descurca bine.
Corina, eu cred ca Arianna n-a mancat tort pana acum ca nu era asa delicios. Acum stie ca poti ![]()
Eli, a nascut Madutza baiatul, vezi in lista la Odisee.
Manumanu, cheesecake e usoara, lactate multe, zahar putin. Deasupra fructe multe in loc de jeleu, jos cat mai subtire stratul din digestivi.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
Otiliav spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui Hera25 Fluturasha ma bucur ca ati reusit sa va mutati. Sper sa va placa zona... Nu ne-am mutat inca...probabil la inceputul lui mai...depinde de unele chestii...poate ne vedem sapt asta in parcul Tei...ce zici? Poate intri pe mess si vb mai multe....acum sa ne nimerim si cu orele...
Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si Eduard Andrei 21.11.2010 |
Vreau si eu la intalnire in parcul Tei. O sa vin la dentist acolo, probabil in mai multe zile si pe facultate o data.
Hera, serios ca va mutati? cum asa?
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
fluturasha23 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Otiliav Vreau si eu la intalnire in parcul Tei. O sa vin la dentist acolo, probabil in mai multe zile si pe facultate o data. Hera, serios ca va mutati? cum asa? Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010) |
Deci, cand te asteptam? Eu m-am mutat langa Parcul Circului dar vin si in Tei caci e foarte aproape. De abia astept sa ne vedem.
bebecris spune:
neatza....david este bine....nu a mai facut febra si nici frison
chiar nu stiu de ce a facut febra... ii dau panadol la 8 ore....
poze cu cozonacii mei de pe FB: http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.209379275739834.55956.100000032891044
spuneti0mi si mie cum se da bronchovaxon....in ce per, etc!!!
bebe creste si mananca enorm de mult!!! cam cat papa un bebe de 2 luni jumate ? ma refer la formula!!!! eu pe david l-am alaptat la san si nu stiu...am senzatia ca nu ma descurc cu formula...bebe papa HUMANA!!!
malinas spune:
Hera, sunteti o familie f frumoasa. Sa fiti sanatosi si fericiti.
Anca, sanatate multa Sarei. Sa dea DD sa aflati repede cauza bubitelor si sa stiti cum sa actionati.Distractie placuta la munte.
Otilia, multumesc 
. Da a iesit atunci cum am vrut eu, insa mai am ceva de rezolvat pana lucrurile vor intra pe fagasul normal.Dar este de bine.In curand ne vom muta din nou si sper sa fie pt o perioada cat mai mare de data asta.
Windycitygirl, David e bine. Nu a mai facut febra si nici alta manifestari nu a aut, prin urmare nu stiu ce a cauzat puseul febril, sper doar sa nu se mai repete.
www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">
ginye55 spune:
| citat din mesajul lui bebecris spuneti0mi si mie cum se da bronchovaxon....in ce per, etc!!! |
10 zile pe luna, timp de 3 luni, primavara si toamna. Eu am inceput sa-i dau lui Edi din martie (martie-aprilie-mai / sept-oct-noiembrie)
monicus spune:
Am vazut poze f frumoase.. am vazut doua minuni gingase in bratele mamei... o familie fericita si frumoasa. S ava traoasca minunile si sa va bucurati de ei.
Mai.. dar ce matur este Edu.. ce ochi expresivi si frumosi are.. in timp ce priveam pozele cu el.. aveam in minte si fata de bebe, se vede ca mezinul seamana cu tine pe cand el seamana cu tati. Povestete-ne mai mult despre ei ca, caracter... seamana la nazdravenii?etc?
| citat din mesajul lui Darling_ pun si eu poze www.facebook.com/album.php?fbid=39791479129&id=527394129&aid=51438&l=b6d602dc05" target="_blank"> aici |
Otiliav mamico toata stima in fata ta... cum reusesti sa te descurci singura... ma refer ca nu ai nici o bunica alaturi. Bravo...Am vazut poze cu trei fete cucuiete care asa de frumoa se inteleg. Amandoua fete te ajuta la multe presupun, asa-i?
Cum merge diversificarea? Felicitari pentru reusitele mezinei. Va pupam dulce.

Lorena Elena 07.11.2008 si
Eduard Andrei 21.11.2010