*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (131)*

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Friganele, orez cu lapte, papanasi ...toate astea merg indulcite cu miere

Citat:
citat din mesajul lui Printesa01

MAnu, chiar vroiam sa intreb si eu daca aveti retete de " dulce" fara zahar.
Alex nu are voie zahar....
Mai fac saratele, gogosi si clatite. Miere are voie, deci la gogosi si clatite, merge si "ne-dulce"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

GYNIE, La multi ani si multa fericire!!!! [noi astea mai in varsta asa ca mine n-am citit cum trebuie pagina dinainte].

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna dimineata, dragelor!
Va invit la o calda!

Incep prin a ma scuza fata de sarbatoritele lunii, de care am uitat cu desavarsire. Nici nu mi-a trecut prin minte sa ma mai uit pe lista sa vad a cui e ziua.
LA MULTI ANI, multa sanatate si numai bucurii pentru: Ginye, Hera, Mirtha, Cherieactiv, Bebecris, Andy. Sa fiti fericite alaturi de cei dragi voua!

Wndy multa sanatate, iubita! Sarcina cat mai usoara in continuare si o nastere asisderea! A fost foaaaarte placuta surpriza sa-ti regasesc mesajele pe forum! Daca ai stii cat ti-am dus lipsa...
BraveGirl felicitari pentru vorbareata mica! Nu-ti fa probleme de par, ca are vreme sa creasca.
Bertha pup dulce "xeroxelu" Cum merge la servici? Poate mai reusesti sa mai dai si tu un semn pe mess...
Ramo sa-ti fie de bine schimbarea! Iti sta bine roscata!
Eli cum mai esti? S-a retras lapticul?
Darling wow ce a mai trecut vremea! Deja ai baieti mari! Esti grozava cum reusesti sa te descurci cu amandoi. Ma bucur ca ai reusit sa-i faci asa program lui Alex ca sa te poti si odihni! Iti trimit prin PM detalii legate de gradi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Multumesc pentru urari fetelor!

Ieri am iesit cu fostele mele colege de la scoala (unde am fost invatatoare) si ne-am dus si ne-am cinstit la un restaurant . Relaxare totala...mi-a prins tare bine iesirea!

Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

La multi ani Ginye si tie! sa fii sanatoasa si voioasa....si numai fericire iti doresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Giney, Hera, La multi ani (scuze de intarziere)!Sa fiti sanatoase fericite si iubite.

Bertha, Darling, ma bucur ca ati scris si ca sunteti bine.

darling, multa bafta cu Edi la gradi.Sa dea DD sa nu raceasca prea des. Stai linistita in ceea ce priveste vorbitul. Am un verisor in Italia a carui fetita la 3 ani si jumatatea vorbeste doar italiana, desi in casa se vorbeste doar romaneste.Intelege perfect ce i se spune in romana, dar de raspuns nu raspunde decat in italiana.Deci e bine daca Edi rupe cate un cuvant romaneste si cate unul englezeste.Si desi au venit cu ea in romania unde au stat mai bine de o luna nu a spus nici un cuvant in romaneste.

www.motociclism.ro/forum/index.php?showtopic=609325" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

ginye fatoh sa imi fie rusine sa nu imi aduc aminte de tine, ntzz, ntzz la nas pt mine oricum cu revansa

LA MULTI ANI!!![tobe] sa ne traiesti suta de ani cu de toate in viata vb aia sa nu te plictisesti , te pup te imbratisez si sa dea Domnu sa ne vedem cu bine sa mancam o praji impreuna gorjeni

windygirl nu te mai panica asa am zis si eu imposibil sa a eu 2 copii cuminti da asa s-a intamplat...nu te stresa ia lucrurile asa cum sunt si mergi inainte mai o lacrima, mai un scrasnit din dinti, mai o injuratura, mai o floricica...ce sa mai diversitate nene. va pupam

darling va pupam si pe voi

amalia lapticul parca s-a mai dus insa tot curge...cred ca treptat se va duce imp e ca nu ma mai dor sanii cand se astrange laptic curg si gata. ce fac baietii? , ceva progrese cu baiatul cel mare sotul zice ca dureaza mult etapa asta a minciunilor ial asa cum e si gata atata timp cat nu face ceva rau , nah nici nu stiu ce sa te invat.

imi e dor si de restul fetelor o gluma , o ceva acolo va rog

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Malinas Eli

La multi ani tuturor celor care isi sarbatoresc azi ziua numelui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

La Multi Ani Florilor din viata noastra!

Mai vin, va citesc si va pup tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

La Multi Ani!!!tuturor cu nume de floare

Amalia

Malinas

stie cineva o pensiune mai child friendly in zona Sinaia, Busteni???

am fugit ......Duminica frumoasa

Mergi la inceput