Crin Antonescu vrea conditionarea votului diaspore

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Citat:
Albastreii galbejiti sunt bine organizati in teritoriul meu.

Ma refeream la "Romania profunda", nu la B-dul Titulescu.
Daca nici in miezul sectorului 1 al Bucurestiului n-ar fi reusit sa-si organizeze o filiala functionala, nici n-am mai fi discutat acum despre acest partid.

Citat:
iileana ma acuza ca ti-am furat patentul

Nu am putut acorda premiul ex-aeqvo.
Ingrid a fost depunctata pentru ca, pentru ea, era doar un Cattani dintre cei multi, numai pentru tine el e the one and only.

Citat:
Acum esti galbena de invidie

Multumim pentru contributia la topic.
Este, desigur, de maxima importanta pentru toata lumea sa afle daca Ileana este albastra cu dungi galbene sau galbena cu dungi albastre.

Citat:
galben e una si galbejit e altceva. Cazi in acelasi derizoriu si penibil...

Este vizibila satisfactia deplina care-i cuprinde cind mai tasteaza inca, si inca!, si inca!! o data "galbejiti" sau "ochi de peste".
Daca, simetric, ar exista si postari despre "oranjgutani" si "Chiombu'", ar fi mocirla completa.
-----------

Citat:
De regula, cand mai activa si Xenocid pe la acest subforum, urmaream (si cateodata, participam) la un schimb de opinii unul la unul, ca la un meci de tenis, rareori interveneau epitete injurioase, practic era o placere sa discuti. Personal, nu pot sa cobor la nivelul de acum.

Nu mai este nimic de adaugat.
Si, probabil, nici de facut :(.
Ai sintetizat, din pacate, mai mult decit perfect situatia :(((.
---------------

La topic, (daca mai intereseaza pe careva):
Despre stadiul in care se afla legea votului prin corespondenta, se poate citi aici: http://www.realitatea.net/proiectul-pdl-privind-votul-prin-corespondenta-a-fost-respins-de-comisia-juridica-a-senatului_819027.html
Votul electronic, care fusese promis de Basescu pentru 2012, mai asteapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui iileana
La topic, (daca mai intereseaza pe careva):
Despre stadiul in care se afla legea votului prin corespondenta, se poate citi aici: http://www.realitatea.net/proiectul-pdl-privind-votul-prin-corespondenta-a-fost-respins-de-comisia-juridica-a-senatului_819027.html
Votul electronic, care fusese promis de Basescu pentru 2012, mai asteapta.

Au uitat esentialul:
"Propunerea a fost respinsa cu patru voturi, date de senatorii PSD si PNL, in timp ce senatorii PDL Iulian Urban si Mircea Andrei au fost în favoarea proiectului".
Asa ca lasa comentariile albastre cu Basescu a promis si a dres.

Mergi la inceput

La detalii (cine ce a respins, care sint rezervele fata de acest proiect de lege, numarul de voturi care se estimeaza ca pot fi fraudate astfel, etc) cei interesati pot ajunge prin studiu individual, eu am dat stirea "nuda".

Citat:
Asa ca lasa comentariile albastre cu Basescu a promis si a dres.

Controleaza-ti rogu-te modul de adresare. Incearca si un ceai de tei, ca ai ajuns sa te enervezi numai cind imi vezi nick-ul.
Te pomenesti ca oi fi inventat eu www.romaniantribune.net/a3511_Presedintele_Traian_Basescu_promite_vot_electronic_pentru_romanii_de_pretutindeni.aspx" target="_blank">asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

La detalii (cine ce a respins, care sint rezervele fata de acest proiect de lege, numarul de voturi care se estimeaza ca pot fi fraudate astfel, etc) cei interesati pot ajunge prin studiu individual, eu am dat stirea "nuda".

Nu. Tu ai dat stirea "nada". Basescu e de vina.
Cine vrea sa vada, cu adevarat, daca afirmatia e corecta (adica detalii...), sa se puna cu burta pe citit.
Tipic (si) celor pe care-i sustii. Vorbe fara acoperire, acuze, instigari. Limbaj de lemn, pus pe harta. Mistouri ieftine, dar reactii vehemente la tratament similar. Discurs populist, in favoarea intereselor personale.
Ti se pare cunoscut? Eu cred ca da, dar nu recunosti. Nu stiu care-i nivelul la care nu poti (doresti) sa te cobori, dar la asta, la care se poarta discutia acum, te simti ca pestele-n apa.

Am mai spus...cativa dintre voi imi amintiti de anul 1990...care nu era cu Iliescu, ii mergeau fulgii. "Nu ne vindem tara"...voi ce nu va mai vindeti, iileana? Ca nu mai e nimic de vandut...si toti s-au infruptat cu pofta, rosii, galbeni, albastri, portocalii sau alte culori.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Se vede ca bat alegerile la usa, am inceput sa ne porcaim, asa cum am facut si acum 3 ani, care mai de care, ala ca io, ba nu, io, si cu ce folos?
Am trecut prin multe faze privind sustinerea unui candidat sau altul, am fost PD-ista infocata, por'ma l-am urmat pe Base si al lui nou partid alaturi de cei din PNL in celebra alianta DA!L-am votat pe Base si pentru primaria capitalei si pentru presedinte, am avut incredere in el, mi-a inspirat incredere!Eram sigura c-o sa schimbe ceva,m-am inselat amarnic!Nu a facut nimic din ceea ce-a promis, ce-au primis ei PDL-ul!Nimic!La ultimele alegeri nu l-am mai votat, nu mai merita votul meu!
Daca sambata ar avea loc alegeri, as fi intr-o maaare dilema!Cu PDL-ul nu mai votez, UDMR-ul iese din discutie, PNL-ul imi pare rau, dar atata timp cat sunt aliati cu PSD-ul pierd votul meu.
Eu cu cine votez????

Cat despre Crin Antonescu si conditionare votului diasporei nu are sa se intample niciodata!Atata timp cat esti cetatean roman si ai dreptul sa votezi, nu te poate impiedica un reprezentant al opozitiei s-o faci!
Ma bucur totusi ca unii dintre cei cu care ne-am contrat la alegerile precedente, au realizat ca ne-au balacarit degeaba, "catindatul" lor preferat "a spalat la varza" doar!
Bleah!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:

Oare? In toata stirea nuda Basescu nu este pomenit nicaieri. Omiti esentialul, faptul ca pesedeul si peneleul au trantit legea la comisie, dar bagi de la tine aluzia ca basescu nu se tine de cuvant. Aluzie "nuda".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AkaManah spune:

Aceasta initiativa, dincolo de orice caracterizari, duce la un singur lucru: PNL si poate PSD s-au cam lins pe bot de voturile diasporei. Sper sa nu le treaca la plus-uri PDL-ul.

Lumea ar fi infometata fara macelari
"Cred ca acolo unde singura alegere este intre lasitate si violenta, eu as sugera violenta."Mahatma Ghandi

Prea des ne bucuram de confortul unei opinii fara disconfortul cugetarii.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:

Oare? In toata stirea nuda Basescu nu este pomenit nicaieri. Omiti esentialul, faptul ca pesedeul si peneleul au trantit legea la comisie, dar bagi de la tine aluzia ca basescu nu se tine de cuvant. Aluzie "nuda".

In stirea aia nuda scrie clar ca opozitia si-a justificat "trintirea" prin aia, aia, si ailalta. Cine-i nene opozitia? Deci ce ziceai ca a omis stirea ???
Baconschi e poftit sa compuna o lege ok (ca si el recunoste ca proiectul e perfectibil).
Iar aia cu Basescu nu era de loc aluzie, ci fapt, sau ai omis sa deschizi al doilea link? Sa-mi fie asadar rusine ca amintesc de ceva ce Basescu chiar a promis????

Mai, da' de ce n-ati dat voi stirea, daca voi va pricepeti atit de bine si eu nu??? Ca n-o stiati? Sau pentru ca voi intrati aici numai pentru boscorodeala, nu pentru discutii la obiect?

Are dreptate Ingrid, "Stati dragilor singuri si felicitati-va reciproc pentru promptitudinea cu care anihilati dusmanul de clasa."

Pe sistemul:

- Mama, ce bou e Antonescu si ce ochi de peste fiert are.
- Antonescu e bou si are ochi de peste fiert? Asa e.
- Mda, Antonescu e bou si are ochi de peste fiert, asa mi se pare.
- Exact ca Antonescu e bou si are ochi de peste fiert cred si eu.
- Ce tare ar fi sa am un frate ca tine!

Este ceea va doriti voi de la sub-forumul asta! Atit. Orice interventie de alt gen va tulbura armonia interioara si reactionati cum s-a vazut, pe o tonalitate pe care va invit s-o folositi cu cine v-o permite, nu pe un forum public.

Multe succesuri va doresc, in continuare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:

Este ceea va doriti voi de la sub-forumul asta! Atit. Orice interventie de alt gen va tulbura armonia interioara si reactionati cum s-a vazut, pe o tonalitate pe care va invit s-o folositi cu cine v-o permite, nu pe un forum public.

Te-as ruga sa incepi cu tine, cu tonalitatea ta.
Poate iau si eu exemplul (in numele altora nu ma pot pronunta, ca nu stiu la cine te referi cu atatia de "voi", "va").
La subforumul asta nu se aduc osanale politicienilor, partidelor, pentru ca nu avem de ce. Eu, oricum, nu am.
Daca doresti sa-l glorifici pe Antonescu, esti libera s-o faci; dar nu trebuie sa-mi permiti tu sa-l numesc ochi de peste fiert, pentru ca suntem pe un forum public si nu-ti place tie.
Daca, totusi, iti este ruda, poti s-o spui si promit sa nu mai zic nimic care te-ar ofensa; daca este o simpla optiune electorala, atunci te rog sa-ti vezi de treaba si sa ma ignori.

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Rufus

Daca doresti sa-l glorifici pe Antonescu, esti libera s-o faci;

Unde am facut eu asta la acest topic?
Unde am facut eu asta in ultima jumatate de an pe acest sub-forum?
Da-mi un singur exemplu.
N-ai sa gasesti.

Te-ai "blocat" intr-o anume perceptie superficiala si te tii de ea cu dintii. Tocmai pentru ca tu nu urmaresti sa discuti problema particulara a fiecarui topic, ci, orice-ar fi, tot la castravete ajungi. Si nu numai tu.
Ceea ce este deja plicticos.

Dap, pacat de discutiile de alta data, dus e nivelul ala.

Mergi la inceput