Mar-Apr (191) Hai Ally, sorina !!! Bv Ssabrya !
Raspunsuri - Pagina 5
pisucmic spune:
Dragele mele
apar si eu
, ma primiti?
Ieri am fost la Feeria, am stat pana pe la 9 seara, nu degeaba zice mama ca nasc in Feeria
. Am cumparat niste cadouri, am fost la Carrefour (am vrut sa mai umplem congelatorul sa nu avem grija cand revenim de la maternitate).
Am mancat niste pizza (cu pui, ciuperci, ardei...), care m-a costat somnul de azi-noapte, am avut 1 ora niste arsuri si niste regurgitatii cumplite 

intre orele 1 si 2 noaptea, numai la Strumphi m-am gandit... Intr-un final am adormit de oboseala, azi m-am trezit bine. Am luat micul dejun, am facut un tiramisu ca avem musafiri azi si maine, si apoi am vrut sa ma culc iar - iar reflux si arsuri... iar 

. Am reusit dupa o ora sa dorm 1 ora...
Azi am fost si eu la drita. Mi-a facut non-stress test care a iesit foarte bine, bebele se tahicardizeaza bine la miscari; spre deosebire de data trecuta insa am avut niste contractii BH (complet nedureroase, eu nici nu le simteam, mai mult dupa miscarile bebelui), crestea presiunea uterului de la 1 la 75... Am fost impresionata, dar mi-a explicat ca aceste contractii nedureroase nu au niciun efect pe col.
Bebele are 3100 g (plus minus 440 gr evident), ceea ce e la limita pentru varsta sarcinii (maine am 38 s implinite si intru in sapt 39). Ca de obicei capsor si femur de 39-40 sapt si abdomen mai mic... Sunt tare curioasa cat va avea el cand iese de fapt
. In rest totul OK, acasa mi-am dat seama ca nu mi-a facut fluxuri, dar inteleg ca daca tot restul e perfect ok nu e cazul.
Data viitoare ma vad cu drita si bebeul pe 2 aprilie, de azi intr-o saptamana, nu-mi vine a crede!!!
Mi-am cumparat carti si reviste ca sa treaca saptamana mai usor
, mai ales daca arsurile au de gand sa nu ma lase sa dorm!
Gata, v-am zapacit cu povestile mele 

, acum sa vad ce-am retinut din tot ce am citit!
Strumphi, nu te necaji
ca iese Bebe Sophie sigur, nu ramane de tot in burtica mamei!!! Te cred ca te simti mai stresata si mai emotiva, dar trece si asta! Noi suntem aici!
Am vazut si eu ce manifestatii sunt la Londra, mai bine stai relax acasa!
Antguess si Cami, bafta multa, ca se apropie tare si la voi!
Antguess, frumoase poze si foarte draguta camera. Sa-i transmiti sotului tau ca noi te gasim realmente frumoasa si sexy, e un fraier daca nu te vede asa! 
Ama, culmea e ca aceeasi angoasa cu imbracatul la scos din spital o am si eu de 2 zile!!!
Ieri printre altele asta am cautat la Feeria, un combinezon pentru iesirea din spital: nu prea mai sunt fiindca sunt doar colectii de primavara-vara. Am intrebat lumea in dreapta si-n stanga si mi s-a sugerat asa de catre alte mamici: body cu maneca lunga + pantalon cu piciorus; peste o pijama mai grosuta intreaga (tip salopeta); pe cap caciulita nu foarte groasa; eventual peste un pulovaras (am doua tricotate); eventual chiar un saculet de dormit din ala din care ies mainile, daca cumva e rece afara (in Bucuresti se anunta racirea vremii de maine). Oricum, vorba fetelor, prea mult nu sta de fapt afara.
Si mi-a placut tare mult camera, calda, luminoasa, spatioasa!
Eu am aparatori la pat, nu foarte umflate, de jur imprejur. Cred ca e mai bine cu decat fara.
Anamira, ce frumoasa e papusa ta!!! 

Roxy, sunteti amandoua niste frumoase! Ce bine ca s-a facut frumos si la Brasov!
Scrish, ce mai faceti voi, cum va descurcati? E bine cu lapticul?
Va pup pe toate

Pisuc Mic
Ce minune de la Dumnezeu!
s38 cu un
dragalas
AMR 1 saptamana !!!
roxy_s spune:
pisuc ma bucur ca bebe este bine, mai ai asa putin pana il tii in brate

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
antguess spune:
strumphito te vrea lumea nascuta...ce te faci ?:))))
AMR: JOI 31 MARTIE!!!!!!!!
Mamica mandra a lui Dani 8 ani si
cu o
Evelinne luna a 9 a
antguess spune:
fetelor...am pus o poza cu mine la 122 de kg.nu pot sa cred ca eu eram:)))..intrati repede sa va oripilati ca dupa aia vreau sa o sterg
cu o
Evelinne luna a 9 a
strumphitza spune:
am devorat si pizza si acum sa stau un pic sa odihnesc burtica si sa ma duc sa trag un pui de nani nani ![]()

tot nu ati raspuns care m-ati trecut in titlu`?? 
antguess, daca barbatu ala a tau iti mai spune vreodata ca esti grasa sa il intrebi daca stie cu adevarat ce vorbeste , ca mie mi se pare ca nu
arati bine mai mami, plus ca daca te-as vedea pe strada nu as spune ca mai ai un pici acasa de 8 ani ![]()

madutza, te strigasem la catalog sa vii sa ne spui de voi si sa ne arati pozici cu gradina nu sa imi agiti motatele
nu ca m-as supara, ca eu vreau sa iasa gogoasa mea , dar spun si eu asa

Pisuc, ce rau imi pare ca te-au luat si pe tine arsurile si regurgitatiile ![]()
e aiurea rau de tot
si azi noapte m-am trezit de vreo 2 ori ca imi venea rau de la stomac si aveam gura plina de amar
sper ca o sa fii mai bine si o sa poti dormi la noapte
de azi intr-o sapt iti vezi puiul si o sa il ai in brate 

ama22, da 2 sapt maxim te lasa peste termen, ca cica e max. pana cand nu incepe puiul sa sufere, ii este mai bine afara decat inauntru dupa 2 sapt peste termen... miercuri pe 30 am programare sa ma vada un doctor, cred ca atunci o sa ma controleze si sa vedem ce spune de inducere sau ma lasa pana la 2 sapt sa astept si vedem atunci ce si cum... cred ca o sa mai merg si la monitorizare sau ceva de genu asta, daca nu ma duc eu singura pe capul lor si ii stresez
cum am fost ieri ca mi se pusese mie pata ca nu miscare bebe toata dimineata pana la pranz , nici macar la cafea nu reactionase si ma gandeam aiurea, paranoia
si m-am dus la spital sa vad ce face si cand colo ea donsoara era ok, dormea, dar ii batea inimioara asa frumos si a inceput sa se si miste 
_
Mind the Bump!
40+
Sophia Nicole
AMR: God Knows!!!
antguess spune:
strumphy mersi frumos:)
cu o
Evelinne luna a 9 a
strumphitza spune:
antguess, vad ca lumea ma vrea nascuta, si eu la fel... sa nu mai spun ca si azi suna telefoanele si ma intreaba lumea daca nu am nascut
astia ai mei din romania cred ca nasc fara s ale spun sau ceva de genul asta 

Cu cat timp in urma e facuta poza aia ??
si interventia pe care ai facut-o a fost singura modalitate de a scapa de kg in plus? cum ai scapat de surplus ? cat ai dat jos si cum ?
catank, tu unde esti ? ai nascut si tu si nu ne spui ?
hai mai treci sa ne spui ce faci 
rad eu rad dar parca vad ca naste si pisuc si ally si catank si cami si mai toate care aveti dpn curand si eu tot nennascuta o sa fiu 

_
Mind the Bump!
40+
Sophia Nicole
antguess spune:
doamnelor ma bag in pat un pic...poate iesim diseara sa mancam ceva mai pe seara si vreau sa fiu odihnita
tocmai mi-am dat seama ca asta este ultimul weekend din viata noastra in formula de 3.....weekendul viitor vom fi 4...cate de frumos!!! ma apuca niste emoti si un plans...off..nebuna mai sunt...
cu o
Evelinne luna a 9 a
alina06st spune:
Mai fetelor, ce avuserati cu Strumphy? Ca am deschis calculatorul si zic: ups! ce sa se fi intamplat in 2, 3 ore de cand n-am mai citit eu...
Antguess, esti o sexoasa. Eu cred ca la barbatul asta al tau i s-a urat cu binele. In schimb poza aia de la 122 e
... bine ca ai avut ambitia si hotararea de a face operatia.
Roxy, ai o grasunica acolo..., iar tu imi pari ok. Nu se vede oboseala. Si nu pricep de ce vrei sa te ingrasi. Cred ca la inaltimea ta esti ok.
Eu observ ca de cateva zile mananc mai mult. Pt ca mi se face foame. Si chiar si noaptea
. Am inceput sa simt senzatia de foame cand ma trezesc fie de amorteala soldurilor, fie sa merg la toaleta. Noroc ca m-a apucat acum pe final...
in S 36+ cu minune de
sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!
AMR 3 saptamani 
strumphitza spune:
ies si eu de pe aici , las` liber la cine mai doreste sa 
m-am uitat putin la stiri si cica 250.000 protestatari , tot centrul Londrei e paralizat din cauza lor... marshaluiesc importiva taierilor ce s-au facut si aici nu e asa rau cum e in Ro si au iesit in masa , un sfert de milion, cica ar fi chiar si mai multi
stiu aici sa isi ceara drepturile, nu le-au taiat 25 % din salariu , nu le-au taiat deloc din salarii, numai din cheltuieli pe ici pe colo cate putin ...si fac scandal sa ii bage astia in seama, in Ro nu ai sa vezi asa ceva ca nu sunt uniti si nu stiu sa ceara ce li se cuvine sau sa isi sustina punctuld e vedere... vad ca deja s-au luat si la bataie cu politia si sunt in alerta maxima... bine am facut ca nu am iesit azi din casa ca aveam ce sta blocata pe la metrou si nu vreau sa nasc pe acolo ![]()

ne auzim mai tarziu , ma duc la nani nani 

_
Mind the Bump!
40+
Sophia Nicole