Bunaaaaa!!!
Am ajuns astazi acasa, suntem foarte bine amandoi, incercam sa ne acmodam unii cu altii si cu noul loc.
Va multumesc tuturor pt urari si sunt sigura ca gandurile voastre bune au contribuit la bunul mers al lucrurilor.
Bebe nu a facut icter, insa e cam lenesut. Ma chinuiesc cu el la papa. In spital am facut de toate ca sa vina lapticul si am cam reusit, insa noaptea il lasam la salon si mai primea si completarea cu bibe cand eu nu aveam suficient colostru. Si acum adoarme cu tata-n gura. Cred ca ar fi in stare sa doarma toata ziua fara sa suga
Ne chinuim putin si sper sa fim tari sa nu scapam pe lapte praf. Oricum, laptic acum este.
Felicitari noilor maimici. O sa citesc din urma dupa ce ne mai obisnuim cu viata in trei.
Strumphy, ce faci mama? Nu nascusi?
Stef 39s cu
Tudor Stefan
AMR 1 zi!!!!
It's nice to be important, but it's more important to be nice.
heello
offf miki, multa sanatate va doresc!!! si mie imi e tareee fricaaa sa nu ia si bb de la iasmi,....tot pe el tuseste...il pupa...
viss.....sunt superbe pozicile!!! bebei!!! mi-a placut in special ultima poza nu stiu daca te ajuta, dar la noi e 150 ron meniul, cu bautura inclusa.
noi acum cautam ofertele pt antalya!!!
mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan