Mar-Apr (191) Hai Ally, sorina !!! Bv Ssabrya !

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

strumph, Dodo (apropo iubi a zis ca asa o sa o strigam), papa si ziua si noaptea destul.. si doarme, noaptea tb sa ne obisnuim .... ca sunt capie de somn si ma simt tare slabita...
cred ca aluat ceva ca s-a mai albit... a cantarit-o dr luni si eu tot luni o sa o cantaresc , ca nu vreau sa cad in ideea asta cu cantaritul non-stop... nici eu nu ma cantaresc decat o data pe saptamana...oricum sentimentul e suuuuper. Ieri am iesit in parc si azi ne-am plimbat un pic...ne cam deranjeaza caciula , dar in rest e ok

fug sa fac dus, sa-mi ingrijesc cicatricea si poate prin si eu un pic de odihna... toate fetele...

mami de printesa de 7 ani Maria-Daniela si dodoloatza frumoasa Andra-Simona si cu un ingeras la Doamne-Doamne din 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

va dati eama cum e neuronul meu, dupa cat de cooerent a fost mesajul...

mami de printesa de 7 ani Maria-Daniela si dodoloatza frumoasa Andra-Simona si cu un ingeras la Doamne-Doamne din 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Buna, fetelor! As vrea sa va rog daca ma puteti ajuta cu niste preturi la cezariana, eventual fetele din provincie (eu nu sunt din Bucuresti), dar ma intereseaza si din capitala, ca sa imi fac o parere. Daca vreti, dati-mi PM, ca poate nu vreti sa apara pe forum chestiile astea. Va multumesc mult de tot!

37+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salo_sama spune:

strumphy, roxy

am revenit putin sa va spun ca azi am facut prima noastra plimbare in parc, a fost super frumos dar destul de scurt ptr ca se trezise si direct cu degetele in gura si zbierate de foame, pampersul plin ...tot tacamul, drept urmare am ajuns la sora-mea ca e prima mea iesire de trei saptamani si parca nu voiam acasa imediat

acum avem colicii de rigoare, noroc ca ne plimba tati ca mama nu ar fi avut timp sa scrie

sper sa ma tin de cuvant si sa va mai povestesc si sa apuc sa si citesc ce mai ziceti sa-mi revin in ritm

pupici la toata lumea

deci noi suntem in parametri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Bunaa, sa incep cu galeria:

Hai Sorinam!!!
Hai Ally!!!

Strumphy, voiam sa-ti povestesc de cateva zile: cumnata mea a nascut fetita la 9 luni si 3 saptamani . Prin cezariana, ca aia mica n-avea niciun stres sa iasa afara. Tare ii mai placea. Nici macar n-a avut pielea incretita.

Cami, insanatosire grabnica!

in S 36+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 3 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alina06st

Strumphy, voiam sa-ti povestesc de cateva zile: cumnata mea a nascut fetita la 9 luni si 3 saptamani . Prin cezariana, ca aia mica n-avea niciun stres sa iasa afara. Tare ii mai placea. Nici macar n-a avut pielea incretita.

in S 36+ cu minune de sanatos si fortzos!!!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

AMR 3 saptamani

vai de mine si de mine, 9 luni si 3 sapt, adica sa mai stau inca 2 sapt juma sa astept

nu cred ca as putea sa mai astept atata, plus ca aici cam la 9 luni si 9-10 zile peste termen cam te induc , deci maxim 2 sapt peste termen te lasa, off... sper sa nu ajung sa mai astept inca o sapt sau mai mult de aici inainte... ca prostesc cu adevarat

de cand m-am trezit de dupa amiaza ma tot invart in fund pe loc pe canapea, ma vait la barbat, nu mai stiu ce sa fac si el tot incearca sa ma incurajeze: poor mummy, don`t worry, it wontt be long !!! yeah right

el e relaxed si laid back si nu il doare nici in cot, eu -s ca o ursoaica si nu mai pot... fac si eu pe aici la fel ... off off in loc de mor mor si plus ca m-a mai pocnit si o arsura naspa pe gat de nu-mi da drumu deloc nici cu rennie

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

salo , pozici noi de la plimbare ? imi pare bine ca ati iesit si v-ati aerisit, chit ca nu e usor cu schimbatul si alaptatul in aer liber, dar face bine la moral o iesire la aer curat... plus ca Sibiul are un farmec aparte, nu stiu daca la fel il vad si locuitorii, nu numai turistii

voiam sa te intreb, tu cate zile ai trecut peste termen pana ai nascut ? ca vad ca si la mine se lungeste asteptarea

te pup si astept pozici cu Petra

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

buna, fetelor. ce mai faceti? unele cu colicii, unele cu nerabdarea dinaintea nasteriiva salut pe toate.va tin pumnii, si va doresc sa aveti parte numai de lucruri frumoase de acum incolo- bebici nou-nascuti sanatosi si frumosi, sa ne dispara colicile tuturor cat mai curand,iar mamicile sa fie vesele si voioase cat mai repede
-noi am avut o prietena 4 zile la noi. a fost bine, ne-a gatit, a avut grija de bebici,mami a cam tipat un pic la ea..am descoperit desi intuiam,ca sunt tare posesiva- ca o leoaica, desi sunt varstaor, dar a fost si obositor.treb s-o supravgehz non-stop, doar cand dormeam eram relaxata, si era totusi ca si cand aveam un ajutor dar si un musafir
- am fost in parc de 2 ori, in tineretului.soare, frumos, am facut pzoe- acum le pun pe picasa.dar mami era praf- de-abea ma tineam pe picioare- inca am anemie,cred- si faptul ca am slabit asa mult- nu ma incape nici un pantalon, trening, raiat- toti cad efectiv..si flutura..nu am cantar, catare as vrea sa vad cat am. cine m-a vazut- a zis ca fund si copase ca acum,n-am avut niciodata. mami e fotomodeala, dar la mers pe jos- o poti aduna cu farasulasa ca o sa luam o pauza la iesitul in parc deocamdata,pana imi mai revin..
- cine a vorbit de botez,la cat ati ajuns cu meniul? fara si cu bauturi..ma intereseaza rau,mai ales bucurestencele..

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -
- mami de 2 frumuseti: - SONIA IOANA si SERGIU IONUT

Mergi la inceput

- gata, am pus cateva poze proaspete, pe picasa.- maine mergem la spital, la fata sa-i scoata ghipsul, la baiat sa-i faca control dupa masaj picioruse 10 zile.sper sa ne intoarcem fericiti
- astept impresii preturi botez,pleaseeeee!

Dupa 3 ani de asteptari - cu ajutorul lui D-zeu, al doctorilor, si al prietenilor care ne-au sustinut intens -

Mergi la inceput

- voi le spuneti la copii, pe nume cand vorbiti cu ei? ca cica s-ar spune dupa botez..dar ma enerveaza asa mult superstitiile astea..oricum eu ii alint, cu frumusetea mea, si altele , incat uit sa le spun pe nume

Mergi la inceput