Mar-Apr (191) Hai Ally, sorina !!! Bv Ssabrya !

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Alina mersi de raspuns

Strumphy te cred! si eu de abia astept si totusi mai am pana la termen. nici nu vreau sa ma gandesc ce stare o sa am daca trec de termen. dar fii tare ca oricum nu mai are cum sa stea mult muffinul acolo

Roxy multumim

39+ Natalia

AMR 7 zile :)

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

simonaaaaa... ce coincidenta, ieri ma gandeam la tine ca nu ai mai dat de mult pe aici si voiam sa vad ce mai faci si tu si Petra si acum ma uitam la pozele cu Petra ce le ai pe picasa si cand am dat refresh la forum am vazut ca ai scris

iti multumesc de ganduri, sunt ok, numai putin nerabdataore ca am trecut de termen si donsoara mea nu da semne ca ar iesi m-am si uitat la vreme pe site la bbc sa vad cand da cu ploaie ca ma gandesc din ce in ce mai serios ca nu-i place pe soare si frumos vrea tipic englezesc, deci mai am de asteptat pana miercuri ca scrie heavy rain pentru miercuri daca o fi sa ploaie cand o nasc, sa vezi atunci ce rad de englezoaica mea

_
Mind the Bump!40+ Sophia Nicole

AMR: God Knows!!!

Mergi la inceput

ana_o , multumim de vestile despre Ally deci a fost alarma falsa, bata-le vina de contractii, te chinuie putin asa si dupa aia te lasa... uhm.. nu-i bai, poate vine maine Eduard ca tot e ziua bunicii

Persi, hai mai pui pozici noi cu burtica ?

MsBB tu nu intri deloc sa ne spui de voi si sa ne-o arati pe fifi aia mica a ta ? Hai ca poate de aia nu nasc eu , pana nu vad toti bebelushii de la odisee

ama, l-as pune eu la treaba pe domnu sotz, dar nu cred ca ma ajuta , e munca fizica draga si el la de astea nu se preteaza, el munceste `ntelectual rad eu rad dar sa ma vezi mai tarziu cum trag eu de el , dar il mai las ca doarme inca

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

salo ma bucur ca ai mai intrat sa ne scrii. din cauza colicilor cred ca nu pot dormi si micutii nostri.
eu am observat ca atunci cand n-o deranjeaza colicii doarme asa bine , neintrerupt. dar cand are colici....se trezeste , iar adoarme , iar se trezeste, mai vrea titi.... si tot asa pana adoarme cu greu.

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ally oooo...era alarma falsa. ce bine era sa nasti

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

persi ce frumoasa e camera lui Raducu si ce burticuta draguta

imi plac tare desenele si verdele de la mobila, tare dulci

ai stabilit datei cezarienei sau deja stii si eu-s batuta in cap si mai intreb odata ?

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Salutari fete dragi!!!
Felicitari proaspetelor mamici!!
Felicitari SSabrya!!!!
Strumph,m-ai prins cu matu'n sac!!!!
Tocmai ce am pus poze noi cu burtica si cu camera lui bb.
Abia ieri am terminat cu smotrul si cu aranjatul camerei.
Pictura a durat mai muult decat ma asteptam,dar la fimal a iesit totul minunat.
Mai am draperia de dus la croitorie si de pus la geam si gata.
In rest,bagajul e facut si refacut,iar maine la prima ora voi fi cu el in dinti la Bucuresti.
Asta daca nu-mi face Rducu vreo surpriza la noapte...
toti bb superbi pe care i-am vazut pe picasa!!!!
si mamicile frumoase!!!
si burticile!

fericita de Radu Andrei +37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanda80 spune:

buna dimineata.pt mine e dimineata.dupa o noapte nedormita,in care micutul a plans incontinu,pe la ora 7 a preluat tati stafeta si am reusit sa ma odihnesc putin.
ieri am avut o zi buna:a cazut buricutul si am scapat de un stres.inca nu e uscat dar nu sangereaza asa ca continuam cu pudra,iar stefanut s-a apropiat pt prima data de fratiorul mai mic,l-a pupat si i-a spus pe nume.
fetele ce stiti de laptele NAN sensitive.e chiar atat de bun pt colici.daca as sti ca functioneaza i-as ruga pe ai mei sa-mi trimita din tara.aici nu au decat nan obisnuit si pro nan.
burtici am vazut ca vb.de semnele travaliului adevarat.eu nu am avut decat contractii neregulate(chiar ma gandeam ca ajung la 42 sapt),iar in noaptea cu pricina m-am trezit pe la ora 1 cu contractii la 3 minute, nu insuportabil de dureroase.am sunat la spital si moasa mi-a spus sa mai stau acasa ca e prea devreme.am ascultat-o si pe la 2:45 am plecat la spital.am lasat bagajul in masina pt.ca ma gandeam ca-i alarma falsa(la prima nastere am facut cateva vizite la spital degeaba)si ma trimit moasele la plimbare sa mananc un MC"Donalds.m-a monitorizat o practicanta si m-a lasat sa o astept pe moasa de garda pt.control.cand a aparut eu aveam cam 4 contractii la 10 min.(suportabile),m-a consultat- dilatatie 6.am incercat s-o conving sa-mi faca anestezi.ea a inceput sa rada si mi-a spus ca cu atitudinea mea(radeam si eram f bine dispusa)nu pup nici o anestezie,doar laughing gas.neavand incotro ama acceptat.mi-a facut instructajul cu privire la gaz,mi-au dat masca si au plecat,eu ramanand cu sotul.gazul era doar in proportie de 50-50%,dar a fost suficient.la un moment dat m-am suparat ca nu ma mai baga nimeni in seama si am apasat butonul de urgenta(eram curioasa sa stiu cum merge cu dilatatia).a venit moasa si dupa control-dilatatie 8,imi rupe apa(am avut f mult lichid)si i-a pus ceva pe capul lui bebe sa-l monitorizeze.m-a parasit si mi-a spus s-o chem cand simt nevoia sa imping,dar ca pana atunci mai dureaza 10-15 min.nu stiu exact cat a mai durat pana a aparut bebe,stiu doar ca am ajuns la spital la ora 3 si la ora 5:57 imi tineam baietelul in brate.nu-mi venea sa cred ca mi s-a intamplat mie sa am un trvaliu si o nastere "floare la ureche"fara epiziotomie,fara franjurare si fara broderie.cam asta a fost.Serban a vut 3545g si 52 cm,scor APGAR 10.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Hei..ce vorbarete sunteti astazi...!!!

Si mamicile noastre..multumim ca intrati pe aici:Roxy,Dorinut,Madutza,Mandreac...

Persi...foarte frumoasa a iesit camera iar desenele dau asa o tenta aparte camerei..Mai ai putinnnnnnnnnnnn!!

Strumfy..stai tu linistita ca berbecuta ta nu vine cand vrei tu ci cand vrea ea..Eu te-am avertizat ca berbecii is caposi ( ca doar ma stiu pe mine...)

Roxy
..acum nu mai dorm nici de dureri nu numai de insomnii..asa ca eu o sa nasc obosita ..pe bune!!!Sa vad daca se mai amelioreaza ceva,pt ca durerile nu mai sunt asa intense..dar sunt!!!

Madutza...vad ca asta este tiparul cu 38 de saptamani....dr eu nu vreau sa ma opereze vineri...Apropo,m-a chemat pe 7 aprilie la spital,chiar de ziua mea de nastere...Ar fi culmea sa vina bobul la o zi dupa mine..dar nu cred..Eu zic ca nasc in saptamana 11-15 aprilie..asa am eu un feeiling..iar taticul zice ca mai sigur 11-12 aprilie...Nu ne intalnim noi la spital,dar voi fi cu gandul la tine....

36+ David
Doamne iti multumim pt acesta minune si te rugam sa ne ajuti sa o ducem la capat!

AMR 4 saptamani!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns persi spune:

Strumph,nu am stabilit inca data.
Maine merg la Bucuresti si in functie de starea colului o sa raman sau nu.
Dr.mea mi-a sugerat ca o sa astepte declansarea nasterii normale si apoi cezariana.
Eu sper sa nu zabovesc prea mult prin spital si sa fie bb amabil sa scoata cat mai devreme nasucul.
Oricum mai am ceva cumparaturi de facut si cu ocazia asta o sa-i dau si lui Raducu o mana de ajutot,poate vine mai repede.

fericita de Radu Andrei +37

Mergi la inceput