Phoenicia Holiday Resort (Mamaia-Navodari)

Phoenicia Holiday Resort (Mamaia-Navodari) | Autor: carolinah

Link direct la acest mesaj

http://www.phoeniciaholiday.ro/content/phoenicia-holiday-resort/prezentare-generala,2.htm

A fost cineva acolo? Stiti cum este?

Noi am aflat de la niste colegi si ne-ar cam tenta, ca e plaja mare si buna si nici nu mergi atat cu masina. Dpdv preturi mi s-a parut comparabil cu Duni, dezavantajul ar fi ca nu e chiar all inclusive, cina nu e inclusa.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Citat:
citat din mesajul lui carolinah
Dpdv preturi mi s-a parut comparabil cu Duni, dezavantajul ar fi ca nu e chiar all inclusive, cina nu e inclusa.

Caro

Am tot vazut anul trecut reclama la tv, am intrat acum pe situl lor, intai la facilitati , dotari, in final la preturi , banuiam ca voi avea soc . La pret...da, as plati aproximativ la fel ca ptr Duni ( daca as lua cu reducerea E.B. ca altfel costa mai mult la Phoenicia), dar la Duni ai totul inclus pe cand la Phoenicia stai cu portofelul la tine ptr racoritoare , inghetata, sezlonguri la plaja, mancarea de seara, ....etc, etc.
Si daca vei intra pe situl acela romanesc cu pareri ( nu pot da numele ca s-ar sterge), vei vedea ca sunt minusuri destule la capitolul curatenie, servicii, etc.

Acum....alegerea e a ta, totusi mai intereseaza-te inainte de a lua o hotarare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Din pacate la Duni nu mai sunt locuri in iunie, ca si eu as fi preferat Duni... Pe de alta parte parintii si socrii mei (pt care caut eu de fapt) prefera sa mearga loco, e drumul mai scurt, stiu locurile, limba etc, se descurca altfel...

Pe de alta parte, review-urile (ca alea de pe am_fost_acolo) trebuie luate cu putina sare si piper, cum se spune; atat cele negative, cat si cele pozitive.

Eu risc anul asta si vin si va spun cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

la ce hotel din duni ati fost??plss o recomandare pt familie cu 1 copil de app 4 ani si un bb de 6 luni.
multumesc.

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

bbyasmi, cel mai potrivit pentru voi ar fi marina beach-duni, pentru ca aveti totul la indemana cum s-ar zice : din hotel iesi direct pe terasa restaurantului, apoi la piscina si imediat langa este plaja.
la royal marina palace e mai scump si nu merita sa platesti bani in plus doar ca sa ai acces la piscina interioara si vinul sa-ti fie servit in sticla. ba chiar cei care au fost in ambele hoteluri spun ca la marina beach camerele sunt mai bune decat anumite camere de la RMP.
pelican, bellevile si holoday village sunt mai departe de plaja si nu cred ca-ti va fi usor sa te cari cu 2 copii, carucior + accesorii de la hotel la plaja si inapoi, mai ales la pranz cand soarele te bate in cap. puteti insa opta pentru plaja la piscina hotelului si in acest caz nu mai este nevoie sa fa carati de colo-colo. insa cum sa te duci la mare si sa nu stai pe plaja, sa nu te bagi in apa marii ?
problema majora la duni, pentru MB si RMP este lipsa umbrei "naturale" (vegetatie sau cladiri), iar prin materialul umbrelutelor trece soarele, deoarece este un fel de sita deasa de plastic. noi am luat anul trecut un cearsaf mare si l=am prins de marginea umbrelei cu carlige de rufe, ca sa nu ne "prajim" pielea.

carolina, si eu am citit impresiile de pe acel site referitoare la phoenicia; inclin sa dau mai multa crezare celor care au avut un "ochi critic" si au punctat lipsurile in privinta curateniei. cand te duci cu un copil mic dupa tine, curatenia este foarte importanta, cred eu. poate pentru altii a fost super-ok, pentru ca nu aveau termen de comparatie sau nu-i deranjau acele amanunte, pentru ca nu stateau in camera prea mult.

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

corina multumesc frumos.

mami de fetita cu codite 3+ si baietel nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Corina, da, probbail ai dreptate. Pe de alta parte, daca nu e curat, nu ma sfiesc sa le cer sa faca...

Mergi la inceput