Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (112)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Sa cresteti mari !!
Beatrice-Teodora
Filip

Miguel are 9200g imbracat.
Laurika,daca il vedea femeia aia care ti-a zis tie ,imi zicea probabil ca ii dau tot lapte praf?
am fost azi cu Miguel la medic,era harait,si are bronsita,ma asteptam.ii dam doar ventolin spray la 4 ore.

vad ca v-a placut dansatoarea la 8 luni.acum nu mai e asa pasionata,acum Andres isi pune singur cd cu muzica ,si danseaza toate fetele care ii vin in vizita.

OTILIA haha si tu ai cardul de spectatori,zici

ROXANA TEO dar tu nu le spui femeilor,cand vin,cate ore doresti si cati bani oferi?vin ele si iti spun cat vor?eu stiu ca asa se face,tu spui ce vrei,iar ele se gandesc daca le convine sau nu,apoi si tu alegi dintre toate .
eu spun asa ca idee generala,ca habar nu am daca e mult sau putin cat cere

MICHELLE pup degetelul ei de scumpa mica !!! ce rau imi pare...

MIRELA2 Felicitari pt 3 lunite !!! sa creasca mari,sa fiti fericiti ! am vazut pozele,frumosii de ei !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

chiar ca s-a scris putin azi... numai bine ca am apucat de am recuperat 2 pagini repede. am avut musafiri, (nasii si inca o pereche tanara), au dragalit-o pe Isa cu randul pana la 22 cand am zis ca, daca tot am sarit peste baita, macar sa o culc la aceeasi ora. a adormit in 2 minute, dupa ce a dat gata 200 ml lapte. cu toata galagia ce era in casa, nu a schitat nici un gest, e de o cumintenieee!

Maria doarme de vreo 2 ore, tati acum s-a pus in pat si deja sforaie, eu mai am de mancat o felie de prajitura si doua gogosi. maine -adica azi deja- am planuit sa mergem in port la pescuit (adica barbatii, ca noi o sa stam la plaja si pregatim gratarul pentru ce pescuiesc ei - cu alte cuvinte, daca nu programam si un gratar sau un mic, ramanem cu foamea! dar pe mine ma intere mai mult sa ies la aer, la soare.

va doresc o duminica placuta!!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

mami Adriana, sa fii fericita multi ani inainte!!

Mihnea Damian de MOV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

mami Adriana, sa fii fericita multi ani inainte!!

Mihnea Damian de MOV

la multi ani si din partea noastra ADRIANA, mami, sa iasa cu pui daca asta iti doresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

BUMBLEEBLEE ce emotie, uff . si andrei s-a innecat de vreo 2 ori, dar nu asa tare, ultima data cu o bucatica mica mica de biscuite, care cred ca l-a zgariat mai mult pe gatut, decat sa se inece, dar m-au trecut toate caldurile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata girls!!!

servesc eu cafeaua, MARE SI TARE... noi tot matinali, ca de obicei...acu doarme...

ADRIANAAAA!!!! LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE FAMILIA TA!!!

victo, bumble, nici eu nu inteleg ce au piticii astia...plang in somn, se foiesc, sigur ii doare ceva, asta am concluzionat...in plus, cum va ziceam, Filip scrasneste de mama focului, chiar si noaptea, mi-e teama sa nu-si rupa dintisorii, pe bune..

racusor, felicitari puiului... baiat mare are mama...

ramona, sanatate multa...cum ati dormit?

rodi, fain de voi...ce bine ca e vreme buna si aveti program de ieseala...aci de azi e frig iar, mama ei de treaba...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata de de la Tg Mures. Noi am avut o noapte tare linistita. Ne mai luptam cu mucii, dar ziua. Si nu il mai prea aspir, dar stau cu batista toata ziua dupa el. Ce nu-i place sa-i sterg nasul!!!. Mai avem noroc cu stranuturile, ca atunci ies muuulti.
Racusor, felicitari pt dintisor!! Si baietelul tau destept.
De inecat inca nu s-a inecat Raul, dar nici nu-i dau bucati mari de nimic in manuta. Si biscuitele il pun in safe fedder si tot roade la el. Eu ii dai bucatele mai micute, dar suficient de mari sa tb amestecate, dar destul de mici sa nu se poata ineca.
Am inceput sa-i dau si cate un pic de paine, de ex i-am pus in spanac, dar miez si bucatele mici...
Oana, cum e cu scaunul de masina? Ti-a dat ceva ponturi d-l ala?
Azi sarbatorim mamica frumoasa si harnica :
LA MULTI ANI ADRIANA!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai tot ceea ce iti doresti!!
La multi ani Mihnea!!
Sa aveti o duminica frumoasa. Noi mergem la botez la nasicul lui Raul!! Raul, nu...ca el e inca un pic mucos, sta la ai mei

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

cum il obisnuiesc pe andrei sa manance si nepasat?

mie imi e frica sa ii dau si biscuiti, se ineaca, ia cate o bucata mare in gura cu ce sa incep oare, cu banana facuta cu furculita?

Cred ca e super ok asa, banana e moluta.
Victor a inceput sa accepte si pasat, nu isi mai face greata daca nu e perfect fin.
A comis-o barbatelul meu sapt trecuta, i-a dat piticului o felie de mar chiar mare, eii, s-a innecat puiul meu, ca degeaba se uita tac'su la el, dupa ce ii ajunse o bucatica mai mare in gat, nu mai putea respira. George tremura, eu am lasat vasele si l-am luat, l-am tinut aplecat bine, ca un balansoar si l-am frecat energic pe spate. A vomat V, de plans nu mai zic, pe tac'su l-au trecut toate gandurile.. pacatos tare marul. Nu va zic cam cum i-am facut morala barbatului..

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Luna 8

aveti grija ca e tare periculos asta cu innecatul....se poate fixa bucatica sau agata de ceva in gatut si sa nu iasa de acolo...ii poti da si cu palma pe spate mai tare. noi am tras o spaima cu ale rau de tot. nu doresc nici dusmanilor.

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://picasaweb.google.com/roparo/CopiiNectarieLuna5#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata!

Ramo - succes cu Dukan. Cate kg vrei sa slabesti? Cum a dormit Raisa?

Voi cand le dati sa mamance la delfinasi, dupa ora veche sau dupa ora noua?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna dimineata si de la noi!

Adriana La Multi Ani sa fii fericita si multa sanatate tie si familiei!!!!

Michelle, cu Banana noua ne-a spus ca sa o introducem dupa 10 luni, are seminte ca si kiwi odata maruntita pentru DA nu e recomandata, pe de alta parte in Spania cu ea se incepe!

Si cremele de galbenele si alte plante la fel sunt interzise la DA.

Pentru protectie solara este in farmacii o crema special conceputa pentru bebei si pielea lor sensibila, facuta de BABE, pentru piele normala si piele alba predispusa DA.

O duminica frumoasa!

Mergi la inceput