Pufi 2010 (9) - Felicitari Bea!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Dece, Ruxita

Noi am fost in Unirea.
Sunt in plin proces de calcat un munte de haine. Asta pt ca doarme mandra, altfel nu as putea. Voi cum calcati cu pufosii? Eu cand ma apuc ma rog intruna sa nu se trezeasca.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

eu calc....ale lui...si mi-e mult mai usor sa pun o patura pe .asa ziza masa a mea...decat sa fol masutza e calcat. operatiunea o fac dimi , dupa ce-i dau de mancare...el se joaca...je calc...ma vorbim mai...ne certam..mai sta printre picioare..cert e ca...max 1 ora cat imi ia sa calc o masina de rufe...e ok

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

Citat:

Dece, Ruxita

Noi am fost in Unirea.
Sunt in plin proces de calcat un munte de haine. Asta pt ca doarme mandra, altfel nu as putea. Voi cum calcati cu pufosii? Eu cand ma apuc ma rog intruna sa nu se trezeasca.

_

eu calc....ale lui...si mi-e mult mai usor sa pun o patura pe .asa ziza masa a mea...decat sa fol masutza e calcat. operatiunea o fac dimi , dupa ce-i dau de mancare...el se joaca...je calc...ma vorbim mai...ne certam..mai sta printre picioare..cert e ca...max 1 ora cat imi ia sa calc o masina de rufe...e ok

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

A mea cand vede masa de calcat intra in sevraj, de aia mi-e greu sa calc cu ea, sta numai agatata de masa.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:

Citat:

Dece, Ruxita

Noi am fost in Unirea.

_

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

eu nu pot calca cu Miruna
asa ca atunci cand doarme vreau sa mai cos/calc/calculator/citit ceva
si cum nu doarme jumate de zi de regula renunt la calcat
ei cel putin de mult nu i le mai calc- ma refer la body,bluzite ,pantaloni pt stat in casa
dar pt cine mai reuseste

si inca ceva legat de lp/lv
avea daria aproape 2 ani si ne intalnim cu niste cunoscuti cu fetita lor cu jumate de an mai mare
Daria beea lv-la care astia zic,cu un aer ce nu dadea dreptul la replica ca ei nu ar da lv ca nu se compara cu lp....
pana aici nimic nou sau rau-fiecare cu copilul lui cu opinia lui si cu posibilitatile lui
amuzant (acum) dar deranjant (atunci) era faptul ca insistau ca ei vor da inca mult timp pt ca vor sa aiba un copil sanatos.Si acel copil sanatos avea cu vreo 6 kg peste media varstei ei- nu de la lp desigur ci de la..cartofi prajiti-care era mancarea preferata ,de la faptul ca nu manca aproape deloc fructe,manca carne la greu zeama era bleah s.a.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Buna dimineata, haideti la o cafelutza calda si buna..ca se pare ca iar a venit frigul...

Mire...sa poarte sanatoasa Mara bascutza! Cred ca este rapitoare, cu ea, princesita! (poza, ceva?..)
Cu calcatul...e pericol, si la noi. Si iris intra in sevraj cand vede masa. Oricum, nu prea pot sa fac mare lucru in prezenta ei...se oftica daca nu-i acord intreaga atentie. Si daca perii covorul, si daca spal pe jos, sau fac altceva prin casa si ea e cu diana....se agita rau, maraie, plange pana la urma...Ieri dupa-amiaza am vrut sa vad "what not to wear", pe TLC. Am pus copila in patul mare, cu mine, cu jucarii, cu spatele la televizor....N-a fost chip. Se prindea imediat ca trag cu ochiul in alta parte, si-mi intorcea capul cu mana...Deci..in general calc dimi, f devreme, cand ea doarme, si am si o tanti care vine saptamanal si mai calca.
Dastefa...off, aiurea tare ce ai povestit de fetita prietenilor tai. Din pacate...este posibil sa nu fie exclusiv vina lor...poate doar la modul in care au spus...Ceea ce vreau sa spun este ca iris bea lp...nu din considerente gresit intelese, ci doar pe asta reusesc sa i-l dau, si cu mari eforturi. Lv am incercat, dar cu canitza, ca imi este frica sa-i pun altceva(alt lapte) in bibe, si si-a facut scarba..Pe de alta parte...de la Craciun continua sa refuze fructele la 10, cereale n-a primit never, pana acum cateva zile, si ma punea in situatia sa-i dau borcanel cu carne sau peste dimi, la pranz si seara...ca sa pape totusi si altceva in afara de lapte... Eu ii pregatesc totdeauna ceea ce trebuie sa pape la masa respectiva(fructe, cereale, iaurt, etc.), dar daca refuza...ceva trebuie sa-i dau, ca nici flamanda nu sta, am incercat si asta. Sa fereasca DD pe toata lumea de un copil mofturos si plin de personalitate, ca e tare greu de gestionat(de multe ori este frumos, este o continua provocare, dar cu mesele...m-a rupt in doua).
Ruxita...este super ca ai reusit sa recuperezi ceva somn. Despre administrarea de fier fara sfatul pediatrului...eu as fi oarecum rezervata...stiu ca poate fi foarte grava acumularea de fier in organism, mai grava decat lipsa lui...

O saptamana usoara si frumoasa, tuturor!

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatza fetili...saruma de coffe sorina( era sa scriu...iris)...la mine merge la fix...

aseara se facuse 1 si nu dormeam...dupa cand am adormit au inceput trezirile traditionale...multe ...acu...beau si eu cafeaua...cat se poate de repede...apoi..repede shmotru...si cand vine tanti...go la munca...

nu stiu cum ma voi imparti..sa reusesc sa le fac pe toate...si munca,,,si smotru..si copil cat mai mult..si mancare...si piedut timpul pe drumuri...etc....vedem...

sorina....mare belea ai tu cu mancatul asta....mare belea...cred ca zici si tu ce zic si eu de un an si ceva...lasa ca o sa mai creasca...si poate se schimba..

legat de fier...eu am refuzat sa-i dau ci ca si fe...stiti, cand incepuse sa fie recomandat dupa 6 luni...cam toti dr dadeau. i-am fc la 1 an analize...si nu avea carente de nik...( usoara anemie dar cik e specifica bb)...asa ca eu zic ca inainte sa dam ceva..sa vedem daca e musai necesar...la medlife costa 15 ron analiza sangelui din deget.

va doresc o sapatamana superba....cu cat mai putini pufi bolnaviori...

JUCARII PENTRU PITICI...

HAINUTE BAIETEI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

buna dimineata
si eu la cafea..multumim sorina
decenuela o sa te descurci
mai greu la inceput
dar daca e musai..cu placere
sorina n-am vrut prin povestioara despre cunostintele respective sa fac vreo aluzie la cineva sau ceva deja discutat
in cazul lor nu prea mi s-a parut ca ar face tot posibilul ca fetita lor sa accepte o alimentatie mai echilibrata
ceea ce am vrut eu sa subliniez este ce ei insistau f mult pe un aspect legat de alimentatie si scapau din vedere ansamblul

eu de obicei nu ma resimteam la schimbarea orei dar acum sunt cam nauca.Si Miruna si-a dereglat un pic programul
bine poate e si din cauza vremii asteia inchise
o saptamana usoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

Multumiri pentru cafea Sorina. E tare buna.

PS N-ai incercat si cu Iris? Poate de-asta refuza mancarea ca o excluzi din ritualul de cafea .
Da'stiu ca te chinui cu ea.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

neata!

vai da mult ati mai scris........

mersi sorina de coffe........

DECE....spor la munci..o sa fie greu un pic, vreo saptamaNA ASA, DUPA AIA ITI intri in ritm.........si va fi super ok, esti tu fata descurcareata!!!!!!!!!!!!!!
si jiji.............sper sa fie ok cu tanticea...........

MIRE si eu vreau sa vad poza la nora-mea, ca numa nu pot sa imi imaginez cum e bereta aia.........

RUXITA.....tot vroiam sa iti scriu, dar tot am uitat.........
nu stiu daca de adoptie s-a gandit.asa am zis si eu la un mom dat la mami, dar cica pana nu se afla sigur ca nu poa sa faca nu se gandeste la asa ceva.........

si mai ziceai tu ceva, sa vad daca imi aduc aminte...........

nu e chestia ca nu ramane, e are 5 sarcini oprite din evoluite la activ........si de aia e greu ca mor fetii in ea...............si nu se stie de ce.................

si merg la sovata la vara, asa ca spera ca drita aia de acolo sa o ajute cumva.........

noi am dormit bine

mai trag un oki la odisee............dar parca nu mai imi place ca la inceput.....................nush de ce..............

eu cu stresul ca maine mergem sa vedem samburelul, si sper sa fie okkkkkkkkkkkkkkkkkk
ooooooof am niste emotiiiiiiiiii de mor pana maine............
doamne ajuta!!!!!!!!!

cred ca apare in sfarsit dupa doua luni maseaua no 5.........of offffffffffffff

sa aveti o saptamana minunata!!!!!!!!!!

Bea, mamica fericita de flacau Ivan nazdravan(14.01.2010 si 4+ de fetita cu codite...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Neata!

Sorina ms pr cafeluta!

Eu sunt nerecuperata si nu stiu daca duc o lectura lunga azi. O sa ma delectez cu poze delicioase! Deja am inceput.
Ma simt ca si calcata de tanc, de la starea mea. Nu pot vorbi, nu pot inghiti, nu vreau sa ajung la antibiotic...parca m-a calcat un tanc, pe gat. De 2 ori pe gat si 1 data pe cap.

Dar partea buna este ca acum va lua si fi-miu mai multi anticorpi de la mine, asa ca tzitzi la greu.

O zi superba sa fie, pentru toata lumea!

Mami a lui Cristi

www.lucrumanual.tk/oferta-speciala-de-paste/60-set-clivia.html" target="_blank">NOUTATI - A doua oferta de Paste: Set "Clivia"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:

aseara se facuse 1 si nu dormeam...dupa cand am adormit au inceput trezirile traditionale...multe ...acu...beau si eu cafeaua...cat se poate de repede...apoi..repede shmotru...si cand vine tanti...go la munca...

nu stiu cum ma voi imparti..sa reusesc sa le fac pe toate...si munca,,,si smotru..si copil cat mai mult..si mancare...si piedut timpul pe drumuri...etc....vedem...

sorina....mare belea ai tu cu mancatul asta....mare belea...cred ca zici si tu ce zic si eu de un an si ceva...lasa ca o sa mai creasca...si poate se schimba..

Dece...zi usoara sa ai..offf, multe, multe tare de facut...
Asa spun, daaa...o sa creasca..n-o face asa la infinit..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput