Buburuze de 2009 (11) **BUN VENIT ANNA**
Raspunsuri - Pagina 19
Serialbastre spune:
Mady, nu chiar. Ca am concediu mai putin anul acesta (restant din 2008-2009) si directoarea de la scoala unde sunt acum chiar are pretentia sa merg in activitate. Plus ca-n iunie e evaluarea la clasa a opta, deci chiar e ceva de facut.
Picky, nu stiu exact, dar cateva ore cred ca e bun, poate mai stiu fetele. Multa sanatate iti doresc! 
Andreea si
Cezara - Ilinca (2.06.2009)
In bucataria mea
POZE
anna-mama spune:
Lavi, Dumnezeu sa-l ajute pe bebelusul cumnatilor tai! Doamne, ingrozitor sistemul medical din Romania
Sper din tot sufletul sa se rezolve cu bine si sa poata sa fie operata la timp si cu succes!
Picky, nu-mi vine sa cred prin ce treci, nu pot sa inteleg ce se intampla. Doamne ajuta sa fii bine si sa se rezolve problema! Ma gandesc la tine sa fie totul bine
Pup cu drag si printesele 
Simina, am vazut pozele, mi s-au scurs ochii cand am vazut ce frumos e acolo 
SoriLea, super buburuza mica 
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR
ninia spune:
Buna fetelor!
Am intrat si eu pe aici ca tot mi-a zis Ema de voi si cum am ceva timp liber ..ca nu am cum sa fac mare lucru din motive de sanatate..
Am citit putin in mare si vad ca sunteti un grup foarte unit si va spuneti mai toate ofurile..Brava la voi..Eu oricum nu as avea cum sa tin pasul cu voi toate , incepusem sa scriu la odisee pe vremea cand eram insarcinata .. aoleu aveau fetele alea o viteza..asa ca am renuntat..![]()
Picky imi pare rau prin ce treci, multa sanatate iti doresti si sa fie bine maine.Nu stiu daca intelegi flamanda, pun aici un link http://www.borstvoeding.com/kolvenenwerken/bewaren-van-moedermelk.html in legatura cu pastrarea laptelui de mama.Aici gasesti si mai multe informatii despre alaptat..Ei spun ca-l poti pana la 5 zile in frigider , insa nu in usa cel mai bine in spate , ca sa nu sufere din cauza variatiilor de temp. In recipiente mici ca sa nu trebuiasca sa-l arunci ca odata incalzit ( nu la microunde !) nu mai poti sa-l refolosesti..Poate astea le stii..
Ema fata draga ti-am vazut si eu flacaul cu cheliuta io intelesesem ca tu crezi ca nu-i sta bine din msj tau
.Acu am vazut ca te mandresti tare cu el nu gluma! Si ai si de ce , e frumoooos foc, ii scoate si mai bine ochii in evidenta!
Va salut pe toate si va doresc multa sanatate la pitici
POZE ELENA 1 AN
otiliap spune:
picky, offf, prin cate treci... multa, multa sanatate de la noi, si sa=si faca efectul antibioticele cat mai repede!! 

lavinia p, ne rugam pt bebe sa fie bine!! 
cris, a umplut pampersul mirunica?? ![]()

lavinia.p spune:
Buna dragele mele! Vin cu vesti bune, sau sper ca o sa fie bine. Maine dimineata pleaca spre Targu Mures la operatie. Inca nu stie cu ce vor merge cu elicopterul sau cu salvarea, cu elicopterul ar ajunge mai repede dar cumnata mea e terminata sa stea atatea ore fara sa stie nimic de el, caci dc merge cu elicopterul ea nu are loc si trebuie sa mearga cu masina...dar oricum totul sa fie spre binele lui. Starea lui e la fel, parca umpic mai bine in sensul ca i l-a dat si cumnatei in brate doar ca nu are voie sa faca efort bebeul, n-are voie sa planga, nu poate sa-l schimbe de hainite, e foarte complicat. Dumnezeu sa-l ajute si sa-l fereasca pe micut de toate relele si drumul de maine sa fie un pas inspre bine pt ei. Maine dimineata la 7 sunt asteptati la clinica. Doamne ajuta si va rog din suflet sa ne rugam pt puiutul acesta mic la dimineata!
Inca odata va multumesc ca-mi sunteti aproape
N-am apucat sa citesc nimic din urma, sper ca sunteti cu toate bine, sper diseara sa pot sa intru sa va citesc 
Baietelul meu scump 23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
Simina1980 spune:
Picky-of ce rau imi pare ca trebuie sa treci prin asa ceva
.Oricum e bine ca macar nu mai umbla la operatie.Despre lapte nu stiu ce sa zic dar cred ca macar 24 de ore tot tine.
Lavi-cum mai e bebele?Doamne ce sistem medical avem si noi....daca nu ai bani te cam lasa sa te chinui.
Ninia-bine ai venit la noi in club!te asteptam cand ai timp-vezi ca aici absenta se plateste-Ema stie mai bine sa-ti explici ![]()
Cris-imi vine sa-i fugaresc eu pe astia de la audit in locul cainilor dar nu prea avem incotro-cica in afara de sapt asta ne vor mai stresa vreo 2-3 zile-dar cine crede-parca vad ca mai vin vreo saptamana.
Andreea-lasa ca e bine ca incepi munk-mai faci si altceva.
Mady-voi aveti treaba nu gluma!Partea cu gratarele imi place cel mai tare ![]()
Ema-speram ca maine nu mai esti asa,da?
la chelios.Cum ai reusit sa-l tunzi?A stat?nu a plans?Vreau si eu sa-l tund pe Andu nu are el mult par dar are asa puf care nu sta nicicum-e sa zicem "un chel ciufulit".
Lali-tu ce faci?Ca parca nu imi aduc aminte sa te fi invoit..
Anna-voi ce mai faceti?Vladut ?
Sorina-stii ca ai un baiat tare frumos,da?
Va las ca ma grabesc sa ajung la zumba!Va povestesc maine cum a fost!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
Picky_toto spune:
Buna fetelor,
Multumesc mult de raspunsuri fetelor, chiar imi sunt de folos. 
Ninia multumesc mult ptr sustinere si ptr site, e foarte bun 
Lavi ma rog si eu ptr nepotelul tau, sa fie ok operatia 
De umblat la operatie va umbla in cazul in care nu va vedea din interior cauza ptr care e umflata, iritata si ma doare. At o sa-mi faca si o mica incizie la nivelul taieturi, deci inca nu am scapat de taiat..maine va vedea.oricum o sa ma adoarma...
Is nervoasa, stresata, multe adunate..sper ca maine sa scap de dureri si de mers la doctor..
Va pupic dulce si imi e tare dor de voi
Mami de
mica si iubita
05.05.2009 si de inca o
mai mica si iubita
25.03.2011Buburuza mea
Povestea Printesucai
alynta27 spune:
Buna! Fetelor si eu sunt suparata rau! Nu mi-a putut deschide sufletul in alta parte, dar va zic voua... Sotul meu a ramas fara serviciu de azi. De o saptamana ii purta sambetele un sefulet si aseara ia dat vestea "pleci". Si a plecat pur si simplu fara preaviz, doar cu o demisie "silita"! Acum suntem in cautari. Azi a sunat toata ziua telefonul. Toti colegii il iubeau si l-au incurajat! Ce sa zic- mergem inainte!
Lavinia ma bucur ca a gasit loc pt interventie! Ne rugam pt nepotel!
Picky multa sanatate, sa treaca raul asta!
Ninia bun venit!
Alina-Mirela mami de
Maria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
SoriLea spune:
e a 2-a oara cand imi sterge razvan ce-am scris 
si tocmai cand ma apropioam de incheierea mesajului 
scriu iar dupa ce-l culc ca deja nu mai am rabdarea sa reiau a 3-a oara 
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina
Mamica fericita
a ingerasului RAZVAN - IONUT
(11 MAI 2009)
http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
clodyac spune:
Cris suntem bine cum ne stii ... dar multumim lui Dumnezeu inca nu vorbim decat 4-5 cuvinte suntem tot singuri mereu dar sa fie sanatate te pup
Picky multa sanatate si sa treaca toate
Alina offfff lasa ca Dumnezeu e mare si sigur va fi bine putere va doresc
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
pui mic