Buburuze de 2009 (11) **BUN VENIT ANNA**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Ia uite ca nu am mai vazut ce m-ai intrebat, Mady. Nu te-am intrebat in ce clasa e Alex, dar cred ca a patra.
Atunci, desenul e baza rezolvarii problemei si nu algebric.
a-b=2*436 (atentie in desen sa fie a mai mare decat b)

Dar vorba ta, ia sa le explice doamna.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

andreea, alex e clasa a doua . deci nici vorba de inmultiri, dar am prins ideea .

ssabrya, esti norocoasa...

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

neataaaaaaaaaaaaa.....
haideti la calda,perfuzabila cu nes [pofat],ceai frucata,trabuce si vougue

Sa va spun ca m-am trezit la 9 ? nu-mi vine sa cred inca,dar sigur e de vina timpul de afara care parza zica ca vine iarna,nu ca pleaca

mady am vazut ieri postarea ta la problema aia meseriasa,si la inceput n mi-am dat seama dar m-am aruncat sa iau un pix si o hartie sa incep cu a si b,dupa care vine fi-mea si imi distrage atentia.mai citesc o data problema si vad ca tu deja o rezolvasei "indicatie: foloseste o reprezentare grafica pentru a rezolva problema" ...asa ca mi-am pus un pahar de vin si am lasa t balta totul.Totusi,daca imi aduc eu bine aminte,probleme de genul asta se rezolvau pe timpul meu prin clasa a IV -a .Cina v-au cerut de fapt banii astia?Pentru ca:
1). primaria/consiliul local e cel obligat sa asfalteze sau sa pietruiasca strazile
2). Tu ca si propieter al unui lot/casa cu deschidere la strada,nu ai voie sa pietruiesti,cu atat mai putin sa demarezi vreun proces de asfaltare fara acordul primariei si fara hartiuta pe care ti-o inmaneaza ei.Deci e ilegal..iar daca se trezeste cineva sa va faca rau(puna mana de-o problema aritmeticoasa si vezi cati vecini ai nesuferiti pe strada)si te denunta ca ai participat la "amenajarea" strazi,pai ai incurcat-o..
Ca cineva de la primarie sa puna osul la munca,e nevoie de cal putin 30% din vecinii strazii respective sa faca o plangere legata de starea de deteriorare vizibila a strazii voastre(parca asa scrie in legea ai (trebuie sa o mai caut o data ca sa nu gresesc procentajul).Sa ne ti la curent cu strada aia fata
picky incearca supozitoarele cu diclofenac,asta daca poti sa le ieie fara reteta sau mergi la medic sa ti le prescrie..pe mine m-au ajuatat enorm si eram varza.Stai linistita ca intelegem lipsa ta,si mi se pare normalCand ai timp sa ne arati si noua printesucile ca tare mult as vrea sa vad o puca mica si pe Anna
lavi HAi tu,ai putea sa-l iei si pe rares cu voi la finutzul mic,cred ca o sa si o surpriza foarte placuta sa-l vezi pe rares cuminte si fascinat de un bebe asa mic
mady fata,daca tot ti ca vreo o terorista motata,pai ti-o dau pe a mea dar numai o saptamana cel mult..nu de alta dar o sa mor eu de dorul ei,cu toate ca sigur mi-o trimiti tu mai repede colet acasa ca o sa-ti scoata perii albi din primele 2 zile
mady acum vazusi ca s-au monopolizat si fetele cu problema
andreea aha,uite ca tu esti cu matematica nu?uitasem sa mor daca atunci cand o inceapa fi-mea scoala,nu o sa te innebunesc cu chestii de genul,nu te superi nu?
getik stai fata sa vezi ce vreme nasoala e la mine ploua sanatos si bate un vant de te ia pe sus,iar strada mea a devenit o veritabila si magnifica mlastina..oare nu s-or aciua si niste mormoloci si vreo 2 specii de pesti pana vine vara?..ce rea sunt
ssabrya vad ca si tu tot cu supozitoarele cu diclofenac te-ai pus pe picioare,deci am un aliat.Ce daca a venit mai devreme printesa,important ca sunteti amandoua sanatoase si stii ca asteptam si poze,dar nu pe FB ca nu am cont si nu ma lasa sa vad nimica

Mirunel terorista

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
ce faceti mandrelor?????
mady sa incerc sa ma exptim cu reprezentarea grafica
magazia 1 il desenezi ca un segment de 2cm si deasupra scrii magazia 1. cantitatea de 436 kg o desenezi in prelungirea segm de 2 cm , ca fiind segm de 1 cm, cu alta culoare si cu linie intrerupta
desesupt
magazia 2 o desenezi de 1 cm, scrii deasupra magazia 2, desenezi in continuare cantitate de 436 cm , cu aceeasi culoare ca la magazia 1 si tot cu linie intrerupta
dupa de la magazia 1, din dreptul cant de 436 faci o sageata spre mag 2 in dreptul cant de 436, ca sa se inteleaga transferul..... sper sa fie bine nu vin fata la bucale ca n-am cu ce.....iar trenul il urasc
am tuns cupilulllll.....e 0....scot mai acusica foto si le bag pe contul comun....are un cap asa frumos si perfect, parca e desenat....sper sa nu si-l accidenteze in decursul anilor
vremea si-a revenit ieri si am fost afara pana seara
va pupacesc pi tatiiiiiii, mai intru eu

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Neatza am simtit miros de cafea si am venit rapid.Mi-am recuperat aseara copilul si m-a anuntat mama ca pana dupa Pasti sa nu ma mai gandesc sa-l las pe Rares la ea ca are treaba si ea o sa-i mai zic odata la soacra mea sa vina sa-l ia saptamana viitoare sa-mi spal si geamurile si gata, restul fac cu el pe post de ajutor nu mai cer la nimeni nimic. Chiar nu o inteleg pe mami ca doar in adora pe Rares dar nu inteleg ce are de face asa cand e vorba sa-l las acolo
Picky curaj si multa putere, sper sa fie ok cu operatia, sa ne spui dc ai fost la dr si ce a zis daca e normal sau nu. te pup si pe printese la fel
Vad ca s-a rezolvat si problema lui Mady , parca ma vad pe mine rezolvand problemele lui fiu meu numai pe forum
...dar acum ca am vazut rezolvarea e chiar simpluta
Getik mami cand m-ai sunat tu eram dupa Rares iar telefonul l-am lasat acasa, dar te sun eu azi, sper doar ca nu era ceva urgent, cum mai sunteti?
Serialbastre daca faci vre-o data sa-mi spui ca ma incumet si eu ca-mi plac tare mult
Ssabrya ma bucur ca sunteti bine, te mai asteptam cu vesti si pozici despre voi...din pacate n-am putut vedea pozele de pe facebook, dar ti-am dat add , poate dupa ce accepti o sa va pot vedea
Cris sa stii ca Rares a devenit un mic Bin Laden, e foarte rau si-si baga nasul peste tot, deci mai bine nu ma risc sa fie si el cu mainile prin cada la bebe sau sa traga cada jos cum are obiceiul sa traga de toate nu vreau sa o stresez pe fina mea cu Rares pe acolo cand facem baitza. Stiu ca la prima baitza a lui Rares chiar cand l-am adus acasa a venit cumnata cu nepoata iar nepoata era mereu cu mana in cadita, storcea buretelul la Rares in ochi si tot asa iar eu eram super mega stresata si ii tot spuneam si tot degeaba, deci momentan nu...cum e miru cu scaunele? e ok? pupici
Ema baga foto sa vedem smecherasul
Va pup si eu pe toate si va doresc o duminica placuta

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Ema am vazut pozicile ai un copil foarte frumos si ce bine-i sta...si ce papa el acolo?

Baietelul meu scump 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Buna fetelor,

ma omoara net-ul asta!!!

In primul rand vreau sa o felicit si pe ssabrya! Felicitari mamico si imi pare rau de intarziere insa nu era listuta updatata. Si eu vreau sa vad pozici cu micuta printesa!

Despre Darian ce sa va spun?.... ma inebuneste, ziceam eu mai demult ca este "frate" cu Miru, ce mai! este un copil foarte, foarte energic, trebuie sa fie cineva mereu in spatele lui daca nu sigur face vreo boacana! Striga fara un motiv anume, scoate tot din sertare dulapuri cutii samd. Miauna dupa mine toata ziua chiar si atunci cand sunt langa el

Plange ca sufla vantul hainele puse afara la uscat sau ca a vazut o cutie de ciorapi cu o tanti de la brau in jos si plangea ca s-a ascuns tanti... nah, isi gaseste motive din orice.. parca e o mica sirena la cat chiuie toata ziua! E inebunit dupa Micky Mouse iar daca acesta se urca in sanie, avion, intra in casa, etc plange ca pleaca Micky!
O sa va pus si pozici doar sa pot...

in schimb a crescut foarte mult si vorbeste de ne face capul calendar

va pupacesc si mai revin!

Raza noastra de soare www.flickr.com/photos/deea_24" target="_blank"> DARIAN RAFAEL (22.04.2009)
Darian's B-day ticker!>>>>> bebe mic >>>>> filmulete

Mergi la inceput

multumesc de rezolvare . imi astept copilu' de la bunici ca sa ii explic problema .

cris, noi suntem doar 3 familii pe straduta asta. acum depinde cum vede primaria problema: daca ne ia in considerare doar pe cei care stam pe straduta suntem 3 familii, daca ne ia in considerare ca facand parte din strada principala (ca avem aceeasi denumire) atunci sunt cateva mii de familii . eu cred ca ii doare'n p!x pe cei de la primarie de noi. pretul ala ni l-au cerut muncitorii ca sa ne faca ceva la straduta, altfel nu avem nici o sansa nici intr-o suta de ani sa iesim in oras fara noroi pe pantofi...

lavinia, ai dreptate cu baita copilului. eu stiu cum a fost cand i-am facut baita de mir finutului meu. a stat alex calare pe cadita, desi avea 4 ani... si socrii mei se fofileaza cand trebuie sa-l ia pe alex la ei, chiar daca are 8 ani si se inteleg cu el. pe mihaita l-am lasat cu ei doar de 2 ori cateva ore .

ema, stai ca ma uit si eu la keliuta. a stat la tuns? eu nu stiu cum o sa-l tund pe M ca nu ma lasa deloc sa-i tai vreun zuluf .

picky, tot obosita? tot cu dureri?

deea, parca ar fi mihaita la scormonit . eu il las in pace ca imi e tare drag si stiu ca trece asa repede timpul...alex nu mai face asa. o sa-mi fie dor de dezordinea lui mihaita. aaa... am observat ca esti nascuta in aceeasi zi si aceeasi luna cu kinderul meu cel mic .

duminica placuta!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Salutare dragelor

Uite ca am aparut si noi . Lui Razvan i-a placut ff mult la tara, cu toate animalele si pasarile imprejur. In prima noapte s-a trezit in toiul noptii si imi spune sa mergem la caii . Si acum ma mai cheama sa mergem sa le vizitam (ai mei nu au nici animale si nici pasari, dar mergem la vecinii care au de toate). Daca il intreb daca mai vrea la tara spune imediat DAAA . Dar nu va imaginati ca scap usor, nuuu, daca nu pleca la plimbare cu mn, dupa cateva min incepea sa ma strige sau spunea HAI A MAMI, HAI A MAMI...
Mergem de Paste iar, apoi la 2 sapt il duc definitiv ac incep munca
Sper sa fie usoara despartirea pt amandoi, ca altfel nu stiu cum o vom rezolva
Fetele care ati inceput munca si ati terminat CIC, unde trebuie sa depunem cererea pt intrerupere CIC? Am inteles ca daca nu depunem acea cerere, banii vin in continuare si trebuie apoi umblat pt ai restitui Numai la noi se poate intampla asa ceva, ca doar ar trebui tinuta evidenta dupa varsta copilului nu? Dar e tare grele chestiile astea pt ei...
Mai revin cand am timp, am vrut doar sa va salut si sa va spun cateva vorbe despre noi.
Vreau sa ma apuc si de curatenie generala, sa vad ce pot face cu strumful dupa mn

pt fiecare

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

sorina, cred ca trebuie sa intrebi aici:
Plata alocatiilor, indemnizatiilor si stimulentelor precum si solutionarea cererilor este efectuata de catre AGENTIA PENTRU PRESTARTII SOCIALE Bucuresti.

Adresa Agentiei pentru Prestatii Sociale Bucuresti - str. Ion Cāmpineanu nr.20, sector 1 (zona magazinul Muzica);
tel. 021.250.90.20, 021.250.90.21, 021.250.90.22, 021.250.90.23,
e-mail: ajps_buc@yahoo.com
Program de lucru cu publicul:
Luni, Marti, Joi, Vineri: 08.30 - 16.30; Miercuri: 08.30 - 18.30

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput