Aspirante optimiste . Felicitari Walkiria!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarah199065 spune:

buna,fetele!!!

Citat:
citat din mesajul lui nouasnrs

Buna fetelor si scuze ca nu am mai intrat dar eu de la servici nu prea pot ca nu am timp iar seara acasa am fost ocupata cu doctori, programari ptr inseminari etc. Dupa cum stiti am luat laptisor de matca, omega 3 cu vitamina E, magneziu si primrose oil (nu am facut stimulare deloc) si chiar a avut rezulate fff bune. Am fost vineri la eco si endometrul era de 9 mm in ziua 9, iar pe ovarul drept aveam un 2 foliculi dintre care unul de 14.5 si altul de 13.5 sper sa fie bine, eu ma bucur mult de endometru ca pana acum in ziua a 16a era de 9mm deci e de bine.
Oricum sunt fff suparata colega si prietena mea de la servici este insarcinata in 5 luni si joi seara s-a dus la doctor sa faca o eco 3D si i-au spus ca are probleme mari copilul si trebuie sa avorteze am fost distrusa, am plans toata noaptea.
A doua zi vineri a mai fost la 2 doctori care i-au spus acelasi lucru ca are o malformatie congenitala si ca picioarele copilului sau oprit din crestere de 4 sapt si unul din picioare este stranb iar restul corpului s-a dezvoltat in continuare. M-am umflat de plans. Doctorii au chemat-o luni la comisie sa hotarasca cum o sa avorteze daca ii provoaca nasterea sau ii fac cezariana ca e mare la 5 luni. Oare de la ce se fac malformatiile congenitale? Ea l-a intrebat pe doctor care e cauza si ia spus ca nu stie.

2011 imi va aduce bebe mic!
o sa fiu !

http://dwdf.daisypath.com/1OSjp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Buna dimineata fetelor! am cam absentat stiu...
mea culpa
acum am intrat si eu si ma apuc sa va citesc din urma
Lore ce faci? las' ca vad acusha

pana citesc insa am si eu o intrebare pentru cine stie:

maine ma duc la Dr. Puia, la Giulesti de data asta
mi-a zis sa vin dupa ciclu
nu m-am programat, ma duc asa....
sper sa nu ma dea afara
dar...eu am de facut papanicolau si mycoplasma si ureaplasma iar (in afara de aspirarea colului)
tre sa platesc analizele astea? daca le fac la stat? adica din experienta fetelor care ati fost la Dr. Puia, ati platit analize si i-ati dat si lui ceva?
sau cum ati facut?
cat se da la dr. puia?....
m-o primi fara programare....?
ca mi-a zis ca il gasesdc luni miercuri si vineri si sa vin intr-una din zile...
ce ziceti? cel mai mult sunt bulversata cu an alizele - ca daca trebuie sa le platesc si pe astea si tre sa ii dau si lui ceva...n-am facut nimic..si deja sunt prea multi bani...
deci...daca e cineva sa imi raspunda si mieeeeeeee

ma apuc de citit din urma
si va astept la cafea fara cofeina

Buna Moni, buna fetelor!
Eu am fost la doctorul Puia acum o sapt, insa am avut programare.
Acum 2 luni am fost cu mama mea, fara programare.
In primul rand trebuie sa te inarmezi cu rabdare multa. Banuiesc ca dr ti-a zis sa fii acolo la 8.30, dar niciodata nu vine mai devreme de 9, 9.30.
Vei vedea, ca sunt foarte multe femei venite la control, cam jumatate din ele fara programare. Le va consulta intai pe cele programate, apoi se va face o lista cu cele neprogramate, in ordinea venirii.
Din cate am inteles de la doamnele de acolo, dr nu pleaca niciodata fara sa le consulte pe toate.
In ceea ce priveste banii, eu nu am platit nimic. De cate ori am fost nu am platit niciodata nimic si asta pentru ca nu e genul de doctor caruia sa ii bagi 50 de lei in buzunar pe ascuns.
Doar daca am facut ceva analize am platit la asistenta, altfel nu.
Analizele pe care le vei face tu nu stiu cat te vor costa, deoarece eu le-am facut in alta parte.
Aaa si inca ceva. Dr. mi-a zis ca ei lucreaza cu Centrul Medical Matei Basarab pentru analize, asa ca te sfatuiesc sa le faci direct acolo. Probabil vei astepta mult mai putin pentru rezultate si vor costa mai putin. Eu sunt f multumita de serviciile lor, toate analizele mele sunt facute acolo.

Aspiranta, cu ajutorul lui DD in curand

Mergi la inceput

Lorena, la multi ani pentu sot, multa fericire, multa sanatate si sa va dea DD cat de curand bebelul mult dorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Ela, multumesc mult de informatii, m-am mai linistit
insa de analize el mi-a zis sa nu ma duc sa imi fac mycoplasma si ureaplasma altundeva (ca ziceam ca tre sa fac analiza) ci sa le fac cand vin la el. si tot atun ci sa imi faca si papanicolau iar

acuma....ce sa fac....fac cum zice el nu? ca mi-a scris pe o foaia si a zis sa vin cu foaia. si o sa vada ce a scris nu pot sa il fentez
eu mi-am luat si adeverinta de la serviciu? crezi ca ajujta la ceva?

Mergi la inceput

Ela....si chiar sa nu ii dau nimic doctorului?
adica nu e aiurea?
toate fetele alea nu dau nimic?
asa ai auzit?

Mergi la inceput

Aveti idee cat e un Papanicolau la giulesti?
ca la privat ala in mediu lichid m-a costat 90 lei - la synevo
poate la spital e mai ieftin totusi?....
sunt disdperata ca nu mai am bani...i-am cheltuit tot pe analize

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Ela....si chiar sa nu ii dau nimic doctorului?
adica nu e aiurea?
toate fetele alea nu dau nimic?
asa ai auzit?

Moni, colposcopia costa 50 de lei.
Eu cand am fost s-a uitat cateva sec la mine, mi-a zis ca totul e in regula si mi-a dat sa fac hormonalele din z21.
Nu a fost ceva complicat si de asta nici nu i-am dat. Nu e vb de bani, ci de jena pe care am avut-o si alte dati cand am vrut sa ii dau bani si m-a refuzat.
O buna prietena de-a mea a avut un fibrom pe care i l-a operat Puia si a si nascut cu Puia si mi-a zis si ea la fel. Cand a mers la consultatii nu i-a dat nimic. Apoi, dupa ce afli ca esti insarcinata, te va vedea in cabinetul lui (care este altul fata de locul in care se fac consultatiile) si acolo ii dai tu cat vrei sau o sticla de wiski, ce vrei tu.
Tu faci cum vrei.
Eu iti impartasesc din experientele mele cu dr. Puia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele, am venit si eu la o cafeluta.
Corina din pacate am fost si pe la butoi cand am vazut ca apar primele semne de rusi, deja ieri imi revenisem. Partea buna e, ca sotul vazanu-ma plansa a zis ca merge sa repete si el spermo. E de bine!
Lary cam aiurea, ar tb sa mergi la doc sa vezi despre ce e vorba.
Lore la multi ani sotului!
Kitty nici sa nu te aud ca stai pe tusa, spor la prestat ca dupa laparo se prinde bebe, poate ca asa a vrut Dumnezeu. Da-i batai. Eu iti tin pumnii, sigur luna viitoare vi cu II. Am mai auzit de cazuri de endometrioza si fetele au refuzat tratamnetul ala care le oprea menstra si au ramas insarcinate, deci sansele sunt mari de gravideala la tine. . Nici o tusa, pune-ti sotul la munca.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Lore si la mine e la fel ca la tine. 2 zile de spotting si apoi menstra abundenta cu dureri. Luna asta insa, de la Brnca ursului cred, mi-a venit spotting doar jum de zi apoi abundent. Si cum eram plecata de acasa am luat nurofen preventiv asa ca durerile au fost catse poate de suportabile. Tin pumnii sa vi cu cele 2 liniute.
Noua imi pare tare rau de colega ta .
Monique bafta multa la doc., eu nu stiu ce sa te sfatuiesc.
Ela f. frumos din partea d-lui doc, sa-i dea Dumnezeu sanatate si sa-i tina obiceiul, ca e o raritate in Romania un astfel de doctor.

Ne dorim mult un . Doamne ajuta-ne sa-l avem curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

of katy
nu tiu ce sa iti mai zic....asa te inteleg
stiu cum e sa astepti atatia ani si sa iti doresti enorm

mai incearca tutusi si alte investigatii
nu mai amana atat

merci mult pt urari fetelor

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput