Aspirante optimiste . Felicitari Walkiria!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

Felicitari, Walkiria!

Lorena, mai ai putina rabdare si saptamana viitoare vei avea vesti bune! Chiar daca ti-e greu incearca sa ai o titudine pozitiva si relaxata pt ca asta ajuta.

Fetelor nu uitati ca in noaptea asta se schimba ora.

Finn Constantine 15.10.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

neata fetele
o cafeluta
hai lore cu testu ala pozitiv

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Buna dimineata fetelor!
Multumesc Lia pt cafeluta!
Cum te simti?
Bebe e bn?Mai ai singerari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Eu ma simpt destul de aiureaIn sensul ca nustiu daca am gatat cu menstra sau singerez din cind in cind de la alcevaDuminica trecuta mea venit "zana rosie".Am avut o menstra normala de 4 zile ,apoi sa oprit,cel putin asa credeam euApoi in ziua 6 am avut 2-3 picaturi de singe,in z7 la fel,azi iar de dimineata am vazut cateva picaturi rozalii.Eu nu am mai avut niciodata asa ceva,cind mi se oprea ciclu mi se oprea si gata
Mie teama sa nu fie vreun hematon ceva pe acolo care sa singereze din cind in cind.Nu stiu ,daca si in urmatoarele zile tot asa se intampla va trebui sa-mi fac o programare la dr. sa vedem totusi ce e pe acolo.De durut nu ma doare nimic,doar citeva picaturi rozalii din cind in cind!Contact sexual nu am avut de la avort asa ca chiar nu stiu ce ar putea fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Neata fetele.
Lorena la multi ani de ziua sotului, sa fie sanatos, sa va iubiti si DD sa va implineasca cat mai repede visul cel mare.Ai facut testul? Cu toate ca asa cum ai zis si tu nu se pozitiveaza decat atunci cand ai cateva zile intarziere eu tot astept sa ne dai vestea cea mare. si nu uita ca noi suntem alaturi de tine.

Mergi la inceput

Gaby spuneai ca stii o metoda ca sa iti vina uratii, nu mi-o dezvalui si mie te rog, eu astazi sunt in ziua 41 si nimic. Poate are efect si la mine ca asa m-am saturat sa astept cate un ciclu asa de lung, macar daca vin uratii stiu ca a inceput o noua luna si am inca o sansa dar asa stau si astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

multumesc miha pt urari

am mai facut unul si e negativ
asta e

ce ma face sa mai sper sunt sanii si durerile de ovare dar poate fi un simptom si de cm

eu va las, merg la biserica
offf si asa imi e destul de greu ca nu sunt cu sotul de ziua lui, macar testul mi-ar fi dat o stare de bine

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Lorena cum ti-am zis si mai devreme ai rabdare ca se pozitiveaza mai greu ca la sarcinile trecute si e bine ca nu ai spoting inca, si eu ma pregatesc, indata plec la biserica, sotul s-a dus mai devreme eu merg un pic mai tarziu ca nu stiu cat pot sta si aici e frig a inceput si a ninge. Sotul mi-a zis sa stau acasa dar parca nu pot cand stiu ca el e la biserica si eu in pat, o sa ma imbrac bine, ma duc si stau cat pot ca biserica e aproape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna fetele!!!!
katy imi pare rau pt z1...ma bucur ca esti optimista...
eu nu am inceput inca tratamentul,astept uratii pt ca se face din z2...dar o sa sar peste luna aceasta pt ca m-am trezit tarziu sa-mi iau injectia si a trebuit sa o dau comanda...vine tacmai joia viitoare si pana atunci vin si uratii.asa ca mai stau o luna pe tusa.
sarah si eu zic ca ti s-a dereglat din cauza ac..

ASPIRANTA LA BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

am venit de la biserica
ma simt mult mai bine, mai linistita sufleteste
nici eu nu am stat mult, dar m-am rugat pt toata lumea, pt bebe, familie si pt voi, sa va tineti bebelusi cat mai curand in brate

va pupic

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput