Strumfi si prichindei iul-aug 2011(34)
Raspunsuri - Pagina 2
Michelle_12 spune:
Buna Burtici,
Multumiri celor care ne-au felicitat pt. implinirea a 20 de saptamani 
. Sarcini usoare si bebei sanatosi si mancaciosi tuturor! 

Lulusor felicitari pentru baietel! 

Babyblue e tare delicata burtica ta
. Vezi ca incepe si bebe Iustin sa faca miscare? Si eu am inceput sa-l simt pe bebe, mai ales dimineata. E inca un delicat cand isi face simtita prezenta, dar ma pregatesc pentru perioada urmatoare cand vor veni pumnisori si sutulete. De fapt de-abia astept! 
Am incarcat si eu in Picasa o poza "calda" cu burtica la 20s+1z.
Pupam si uram un week-end minunat!
20+ &
din burtica ei
corry_28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Savvy Dragi burtici, Multumesc foarte mult de incurajari si imi cer scuze ca nu mai stiu cine mi-a scris mesajul cu d-na dr. Simona Tivadar. Sper sa nu fie nevoie sa apelez la dumneaei, dar daca va fi cazul o sa cer nr. de tel. Ma voi duce peste o saptamana la test si vom vedea atunci ce va fi, intre timp dr. de familie imi face si o analiza pentru hemoglobina glicozilata, care arata glicemia din ultimele luni, din cate am priceput (cam in ce masura se leaga glucoza de celulele rosii din organismul tau, sper sa nu spun prostii). Sa-mi fie cu iertare, dar ori sunt eu mai calma de felul meu, ori nu actioneaza hormonii de sarcina cum ar trebui Pai daca stim ca "suferim" 9 luni din viata noastra pentru un copil si doar atat, ce ne facem atatea griji cu kilogramele acumulate (daca suntem cat de cat in grafic), sau in leg. cu vopseaua de par (n-o folositi deloc, nu e mai sanatos asa?) sau cu (d)epilarile inghinale (faceti-le cu ceara, numai sa nu fie fierbinte, nu cu crema sau cu lama). De-aia cred ca informarea corecta, din carti de specialitate si prin leg. constanta cu medicii, e de baza. Nu zvonistica de pe net ne ajuta si nici faptul ca cutare graviduta crede una sau alta si-atunci, hop-top, ma iau si eu dupa ea. Am mers la cursul de puericultura de care va vorbeam mai demult si mi-am lamurit astfel multe dileme: da, poti sa te epilezi, cu cond. sa nu fie ceara fierbine (provoaca contractii, dar e vb. de temp. ridicata, nu de metoda in sine), se pare ca poti sa te vopsesti (dar repet, chiar murim fara vopsea 9 luni?) samd. Si mai importante decat aceste mici vanitati sunt problemele medicale: da, trebuie sa iei no-spa daca ai orice fel de dureri, altfel sufera bebe si e mai rau (inclusiv daca esti racita si tusesti/stranuti puternic), nu e bine sa-l tii pe bebe in picioare sau atarnat in hamuri timp de cel putin 6 luni dupa nastere (se formeaza coloana vertebrala si pot aparea deformari) si multe altele, pe care acum nu mi le amintesc (n-am reusit sa citesc toate mesajele voastre, scuze). In rest, toate bune si frumoase, putem intra in fiecare zi pe acest forum, pe care eu l-am crezut mai "de specialitate", mai stiintific, si ne putem lauda in fiecare zi cu ce ecografii/analize mai facem, cat mai cantareste bebe, ce-am mai auzit de la cumnata/prietena etc. Repet, poate nu actioneaza hormonii de sarcina in cazul meu si ma entuziasmez eu mai greu. Sanatate, ca-i mai buna decat toate! ![]() DPN 4 iulie 2011 - baby boy |
Savvy, scuza-ma vreau sa te intreb ceva?
Tu mai ai copii?
Eu, nu!Mi-am dorit foarte tare.AM cheltuit bani multi pe doctori si pe doua incercari in FIV.
Mi se pare normal sa avem anumite intrebari, chiar daca cateodata sunt prostesti.
Acesta nu are cum sa fie un site "de specialitate", deoarece nici una dintre noi nu este gineco sau obst, ci este unul de socializare, de sustinere...
Nu cred ca vreuna dintre noi a dat sfaturi sau pareri in necunostinta de cauza ( doar ca asa crede...), cel putin eu am prefereta sa nu ating subiectele care nu le cunosc.
Te rog, nu te supara, este parerea mea

Caty, chiar ma intrebam pe unde umblii.

Babyblue, am citit la FIV, te-ai hotarat sa iti iei concediu?

18+cu
si
Krissy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui caty2585 Va mai rog inca o data,daca se poate sa ma treaca si pe mine cineva pe prima pagina |
Esti oficial "luata in evidenta" acuma.
La multi ani ESKA
cu multa sanatate tie lui bebe!Andra si Mariaruxi, si eu am aceleasi emotii cu fetita ca si voi. Ea merge la gradinita cu placere, dar oare cum va reactiona cand vede ca eu stau acasa cu fratiorul ei si pe ea o "expediem" la gradinita?!
Am oricum mari emotii cu gelozia, caci e printesa casei de 4 ani, dar incerc sa o pregatesc din timp si sa ne documentam cum trebuie procedat cat mai delicat si firesc.Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
19+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
mariaruxi spune:
Gata, am vazut si ultimele pozici postate.
Caty ce burtica micuta si draguta ai, e un pic mai mare decat a lui Babyblue.
Michelle ce fain ti-ai pictat burtica, imi place.
Va doresc un weekend placut, eu nu stiu daca mai apuc sa intru pana luni pentru ca avem 2 party-uri, unul sambata si altul duminica.
gasca!
Maria (27 nov. 2007) si
23+ 
anaemi spune:
BUna burticute! 
V-am citit si eu repejor pt ca suntem putin aglomerati. De ieri tot intr-o alergatura cu masinuta noastra
..acte si alta hartogaraie 
Multa sanatate fetelor bolnave/cu probleme , Laura , mamutz (scuze doar pe voi v-am retinut, dar daca mai este cineva ....aceleasi ganduri bune
)
Felicitari Lulusor pt baietel 
Am vazut si eu noile pozici cu burtici
...incet incet se cam rotunjeste situatia ![]()
A! Sa nu uit Adra, tu cu ce desenezi pe hainute. De fapt cu ce culori, de unde le iei ca ma bate si pe mine un gand sa "infrumusetez"
niste hainute la pitici ... si de ce nu si mie ![]()
Sunt asa de nervoasa pe sistemul asta cu hartogaraie de nu mai pot. Unde mai pui si ca tre' sa pastrezi fiecare chitanta si chitantzuca pe care o primesti pt ca nu sunt in stare sa bage in sistem 3 cifre si un nume, iar apoi te trezesti ca ei nu au inregistrat impozitul pe care l-ai platit cu 2 sapt in urma
. ... m-am nervozat
Scuze ca nu mai stiu care , cum si ce ati mai facut
...dar va pup pe toate 
Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) &
25+ 
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
pufi79 spune:
savy sunt sigura ca pentru problemele noastre grave fiecare dintre noi apeleaza la dr. sau la persoane de specialitate ci nu la sfaturile primite pe acest forum.
in rest eu cred ca se vrea a fi un loc unde putem discuta relaxat si detasat despre ce ni se intampla, ce simtim, ce ne place sau displace, in care mai facem haz una de alta sau in care ne incurajam in diferite situatii, daca ma regasesc in vreo discutie intervin, daca nu citesc din umbra si daca nici una nici alta atunci nu intru deloc. Mi se pare simplu.
viitoare mami de bebe strumf nazdravan 
25+ Doamne ai grija de noi 
ramyy spune:
Savvy nu te supara pe mine dar mie mi s-a parut ca ai fost cam ironica in ultima parte a mesajului tau...
nu este si nu va fi un site de specialitate ...dar mie mi se pare mult mai util sa imi zica una din fete ce a simtit cand ia facut de ex emniocenteza decat sa imi zica medicul care habar nu are decat teoretic...cred ca s-a inteles ce am vrut sa spun ...aici avem fiecare capatata specialitatea pe pielea ei ![]()
asa ca sper sa nu fie cu suparare la nimeni dar eu o sa intreb tot ce imi trece prin cap si tot ce ma nelinisteste 
21+
2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)
gogoshika10 spune:
Bravo voua! Distractie placuta!
Cristina G.
21+
http://lmtm.lilypie.com/PrElp2.png
http://www.pregnology.com/preggoticker2/777777/000000/My%20pregnancy/08/05/2011.png