Strumfi si prichindei iul-aug 2011(34)
Raspunsuri - Pagina 16
Ireth spune:
eu n-am vazut ca a mai aparut cineva pe forum
incep sa uit si a nu mai vad bine... ofofof
bine ai venit deea draga! sarcina usoara si bebe sanatos si la termen 
si mancacios, si necolicos, si si... si nu mai stiu ![]()
20+
crisspy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lisssa_ana crisspy, , asa si noi cu somnul, sa stii ca eu mi-am mai revenit de cand am pus umidificatorul in functiune si dorm la 45 de grade, zau![]() |
Spune-mi please ca nu ma tine pana nasc rinita asta...nu mai pot, dorm cate 3-4 ore pe noapte

...la Razvi nu am avut probleme, dormeam ca valiza in gara.Crisspy,
fericita de
Razvi si
18 sapt
babyblue spune:
| citat din mesajul lui Ireth babyblue, felicitari pentru "casa noua" te invidiez pentru concediu. din pacate la mine nici nu se pune problema, am luna aprilie+mai FULL, de cred (sigur) o sa lucrez si in weekend... ![]() 20+ |
da, casa a iesit super. asa cum imi doream. mai am insa CURATENIA...

..si astept si noua mobila pt bucatarie. deci inca avem deranj in casa.:)
cat despre concediu, mkr la spital nu ma mai duc, ca ma duc la cabinet. tot am scapat de un job. nu mai faceam fata cu doua si mai ales cu balamucul de acolo, de ma enervam zilnic. nu cred ca i face bine copilului atata stres.
iti urez si tie cat mai multa odihna, mai ales ca ai si contractii!! cum te mai simti?
_
Babyblue va pupa pe toti!!
19+ cu
Iustin-Andrei Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.
lisssa_ana spune:
crisspy, dupa ce ai pus in functiune umidificatorul emult mai bine. Eventual inainte sa mergi la culcare, curata-ti bine nasul de mucozitati
si perne...MULTEEEEEE
Mama de Ana si
25+
Fashion
Krissy spune:
Buna gasit dupa weekend, burticilor
!
Laura si Mihaela, imi pare rau sa aud sunteti asa bolnavioare, multa sanatate si Doamne-ajua sa fie totul bine
!
Roxana (Roxibarbu), ce ai tu e f posibil sciatica de sarcina daca radiaza in picior, uite www.pcfarm.ro/intreaba_farmacistul/intr/5146/tratament-sciatica-in-sarcina" target="_blank">aici sfatul unei farmaciste. Multa sanatate si tie
!
Ramyy, ma bucur din suflet pentru rezultatul bun de la amnio, va cred ca sunteti in al noualea cer dupa atata ingrijorare si probleme! Iti doresc sa te bucuri din plin de a doua jumatate a sarcinii care a mai ramas pana la intalnirea cu bebe cel sanatos
!
Deeag, bine ai venit, felicitari pt fetita si sarcina usoara pe mai departe!
Maine am si eu ecografia morfologica si interpretarea finala a TT, sunt f nerabdatoare. Sper sa ma intorc si cu poze 3D, sa vi-l arat si eu pe Philip (daca ramane tot baiat
).
Va pup si numai bine,
Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si
19+ cu 
Poze
"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"
Babylicious spune:
Salutam si noi fetele frumoase!
Bun venit noii burtici, deea daca am retinut eu bine, sarcina usoara si la termen!
Sanatate multa Laurei si Mihaelei!

Eu sunt bine, desi ma doare osul asta de e intre coloana si sold pe partea dreapta de ma inebuneste...si mie mi se infunda nasul cand dorm! si imi curge si sange... As vrea si eu un masaj de ala de simti ca zbori dupa el
.
Rammy, felicitari pt rezultatele super!!!!
23+ cu
Eliza Maria
Bebelina
mamutz spune:
Deci,
am fost la o eco f amanuntita, ca s vedem ce a fosta cum cateva zile de aparea ca nu mai luase deloc in greutate. O gresala. Bebe e tot inainte cu 4 zile si are 769g, deci tot grasut si mai important s+a ridicat, nu mai apasa pe col. Multumesc lui Dumnezeu. Si mi+a oprit si injectiile ca nu mai am contractii, merg doar pe pastile momentan.
Fluxurile sunt sub 0,50, adica ff bine.
Citesc si eu din urma si daca nu adorm si raspund unde pot. Adica azi am facut ultima injectie care are si diazepam, asa ca s+a rt putea in 10 minute sa
. Sunt fffffff happy!!
24+ 
Roberta84 spune:
Laura si Mihaela , imi pare rau ca aveti probleme , va doresc multa , multa sanatate , sa aveti grija de voi si de bebici
Deea bine ai venit si sarcina usoara in continuare
Felicitari Rammy pt rezultatele bune , sa dea DD sa aveti o fetita sanatoasa si frumoasa!!
Bafta celor care urmeaza sa faca eco si sa primeasca rezultate la amnio(scuze daca am uitat vre-un nume)
Corry , mersi de intrebare, eu nu am fost bine in ultima saptamana si am preferat sa nu mai scriu ca sa nu va intristez si pe voi cu starea mea, insa v-am citit mereu
. Am ajuns si eu la urgenta la spital , intr-una din seri incepusem sa am contractii la diferenta de 15 minute si m-am speriat rau. Mi-au marit doza de tratament si odihna cat mai multa. Acum sunt mai bine , dar tot mai am ceva contractii, asa ca ma rog la DD sa ma ajute sa-l tin pe bebe cat mai mult in burtica
Cam atat de la noi , nu mai intru in detalii ca sa nu va speriati cele care mai aveti contractii , va pup pe toate si va doresc sarcini cat mai usoare si bebei sanatosi si la termen.
24+ cu
Gabriel
Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
Roberta84 spune:
| citat din mesajul lui mamutz Deci, am fost la o eco f amanuntita, ca s vedem ce a fosta cum cateva zile de aparea ca nu mai luase deloc in greutate. O gresala. Bebe e tot inainte cu 4 zile si are 769g, deci tot grasut si mai important s+a ridicat, nu mai apasa pe col. Multumesc lui Dumnezeu. Si mi+a oprit si injectiile ca nu mai am contractii, merg doar pe pastile momentan. Fluxurile sunt sub 0,50, adica ff bine. Citesc si eu din urma si daca nu adorm si raspund unde pot. Adica azi am facut ultima injectie care are si diazepam, asa ca s+a rt putea in 10 minute sa . Sunt fffffff happy!! 24+ ![]() |
Ma bucur ca beeb este bine , vezi doctorii astia uneori cum gresesc ei pe pielea noastra... si ne fac sa traim zile de cosmar
ca si pe mine tot Dr m-a speriat de am plans o saptamana !Iti doresc sanatate in continuare si sa nu mai apara nenorocitele astea de contractii
24+ cu
GabrielAjuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !
babyblue spune:
mamutz, ma bucur pt tine ca ai scapat de contractii! doamne ajuta sa fie bine si pe viitor!
roberta, asemenea si tie, o sarcina cat mai lunga (nu mai lunga de 41 sapt) si cat mai ok!!!
_
Babyblue va pupa pe toti!!
19+ cu
Iustin-Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010- Dr. Albu Dragos, AMH=0,4, ovarectomie stanga, sotul cu oligoastenospermie moderata, in decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv. Sarcina obtinuta natural.