Strumfi si prichindei iul-aug 2011(34)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramyy

laura imi pare rau ca esti bolnava

cred ca astia de la clinica unde merg eu s-au ingozit de mine sau or fi vazut ce paranoica sunt deseara la 7 am programarea pt eco si pt rezultatul final la amniocenteza...dar tocmai ce l-am primit pe mail mi l-au dat si pe mail.
Bebita al nostru este perfect sanatos...eu si tati nu mai putem de fericire ..zburam...iar el..dragul de el cred ca simte si el ca da din picioare tare de tot..el care e mai linistit de felul lui

asa ca incepand de azi ne facem si noi planuri ca oameni normal si cred ca ma apuc de luna viitoare si de camera lui...
pupici la toate fetele.

21+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

FELICITARI!!!
Sa dea Domnul ca de acum sa te poti bucura de sarcina cat si pentru perioada dinainte. Si sa fiti sanatosi cu totii!

Laura: Sanatate multa!

Fetita noastra cred ca stie cand e we, ca sambata a inceput de dimineata cu activitatea, si a tinut-o asa toata ziua, si duminica la fel. Azi, cand sunt la munca, e mult mai linistita

la toate si sa aveti o saptamana minunata!

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Buna ziua, mamici si viitoare mamici Nu stiu daca va mai amintiti de mine Am absentat aproape o luna din cauza unor probleme de sanatate destul de grave. Pana ieri am fost in spital, deoarece am facut o colica renala si am avut probleme cu splina. Vineri cand sa ma externeze mi s-a facut iar rau si de atunci am constant glicemia 50 Nu mai pot dormi pe partea stanga si nici pe spate. Dorm doar pe partea dreapta si amortesc mereu. Tot ce imi doresc e sa duc cu bine sarcina la capat si sa nasc un bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

Buna burtici!

Rammy, felicitari pentru rezultatele bune si pentru baietelul sanatos! Te astept cu vesti de la eco!

Crisspy, tu ai primit rezultatele de la amnio?

Laura, sanatate multa si un pupic pt tine si pt bebe!

pup toate burticile, toti strumfii si toate strumfitele din odisee! Sa aveti o saptamana usoara! Sanatate multa celor ce mai au problemute. Va astept cu vesti bune!

Theo 23+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui thaimeed

Buna burtici!

Crisspy, tu ai primit rezultatele de la amnio?

Numai pe cele preliminare...restul peste 2 saptamani.

Crisspy, fericita de Razvi si 18 sapt

Mergi la inceput

Crisspy, acum vad ca are culoare caruciorul.... Felicitari pentru beblina! Cele preliminare banuiesc ca sunt foarte bune si ca e perfect sanatoasa!

Theo 23+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

Mihaela, da, eu imi amintesc de tine, chiar ma intrebam pe unde mai umbli...
Imi pare rau sa aflu ca nu te simti bine, iti doresc sanatate maxima si sa duci sarcina la capat cu bine!
Bebe nu e afectat de toata problema asta, nu?
Te pupam!

20+

Mergi la inceput

Azi avem 24 de saptamani si pe 30 mergem la eco! Abia astept sa vad ce trebusoare mai are de facut minunea mea...

Theo 24+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Buna ziua, mamici si viitoare mamici Nu stiu daca va mai amintiti de mine Am absentat aproape o luna din cauza unor probleme de sanatate destul de grave. Pana ieri am fost in spital, deoarece am facut o colica renala si am avut probleme cu splina. Vineri cand sa ma externeze mi s-a facut iar rau si de atunci am constant glicemia 50 Nu mai pot dormi pe partea stanga si nici pe spate. Dorm doar pe partea dreapta si amortesc mereu. Tot ce imi doresc e sa duc cu bine sarcina la capat si sa nasc un bebe sanatos.

Mihaela

Bine ai revenit!
Imi pare rau ca nu ti-a fost bine.

Sa te faci bine cat mai curand, si bb sa fie bine, si sa duci sarcina la capat fara probleme.

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Ireth si oxidoni va multumesc de primire Bebe e f bine, doar eu sunt afectata ca s-au strans toate bolile in corpul meu. Mie imi era teama sa nu fac diabet gestational, mai ales ca tata si bunicul au diabet, dar uite ca am opusul. Tot ma fortez sa mananc dulciuri si de abia reusesc sa urc glicemia la 60-70 si tot rau imi e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

MihaelaV multa sanatate si multi pupici

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
25+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput