Strumfi si prichindei iul-aug 2011(34)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufi79 spune:

ma bucur tare ramyy

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
25+ Doamne ai grija de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

Citat:
citat din mesajul lui pufi79

ma bucur tare ramyy

viitoare mami de bebe strumf nazdravan
25+ Doamne ai grija de noi

21+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Ramyy.....draga mea ma bucur din suflet ca bebe este bine , nici nu avea acum altfel la cat de dorit si iubit este .

19 + Arianna-Maria

21+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ireth spune:

ramyy, felicitari!!
era normal sa fie bine, nu?
I hate to say "I told you so" but...I told you so

Roxybarbu, ma gandesc atunci ca bebe s-a asezat pe vreun nerv. Am patit-o si eu, tot asa, vreo 2-3 zile, durerea o lua spre piciorul drept, in jos; dupa care a binevoit bebe sa se miste de acolo si mi-a trecut

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

FELICITARI Rammy

Iti doresc sa te bucuri cat mai mult de sarcina si dupa aceea de bebe

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 26+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ireth

ramyy, felicitari!!
era normal sa fie bine, nu?
I hate to say "I told you so" but...I told you so

Roxybarbu, ma gandesc atunci ca bebe s-a asezat pe vreun nerv. Am patit-o si eu, tot asa, vreo 2-3 zile, durerea o lua spre piciorul drept, in jos; dupa care a binevoit bebe sa se miste de acolo si mi-a trecut

20+

Da Ireth asa era si normal..ai perfecta dreptate

legat de durerile de spate si de burta si eu le am tot timpul si nu trec cu no-spa , am zile in care abia umblu de dureri de burta si zile in care plang cand trebuie sa ma dau jos din pat sau sa ma intorc.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Bravo Rammy bravo bebe mic de Rammy ...se bucura si bebelina mea ca vad ca face valuri

Gata, de acum la shopping

Asteptam vesti si de la echo diseara bineinteles

Crisspy, fericita de Razvi si 18 sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui roxybarbu

FELICITARI Rammy

Iti doresc sa te bucuri cat mai mult de sarcina si dupa aceea de bebe

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 26+
DPN 04.07.2011

multumesc din suflet ...parca pe minut ce trece ma simt mai gravida :))))))))))))))))))))

21+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Bravo Rammy bravo bebe mic de Rammy ...se bucura si bebelina mea ca vad ca face valuri

Gata, de acum la shopping

Asteptam vesti si de la echo diseara bineinteles

Crisspy, fericita de Razvi si 18 sapt

si tie si la bebelina ta

da o sa va fac poze cu tot ce o sa cumpar si va arat

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Burtocika, tu ai dreptate ca sunt si lucruri inutile.
Cred ca majoritatea care suntem la primul copil o sa facem astfel de greseli.O sa cumparam ca ne este drag si vrem sa nu-i lipseasca nimic micutului si...or sa ramana nefolosite!
Poate daca ne mai dati voi, cele care sunteti deja mame, cate un sfat ( de ex este f imp chestia care ai spus-o cu caciulita).
Nu stiu ce program au, eu am fost sambata, pe la 11-12.
Nu erau cu marfa asezata pe jos, era intr-o cladire care se numea mare "Lumea copiilor"
Laura, imi pare tare rau pentru problemele pe care le ai ....
19+cu si

Pai sa stii ca si noi, la al doilea copil o sa facem greseli Cred ca nu exista mama care sa nu ia lucruri inutile, din dorinta de a-i fi cat mai bine copilului si de a nu-i lipsi nimic ! Si culmea e ca ceea ce ii place uneia si ii foloseste, alteia i se pare inutil.
Am de exemplu o prietena care tocmai si-a luat un carucior sport pt fetita ei de 1 an (eu nu l-am folosit decat de la 2 ani). Cel pe care si l-a luat ea era EXACT OPUSUL a tot ce am cautat eu la un carut ! Nu are copertina, sac de bagaje, bara de protectie in fata, spatar reglabil, si totusi ea a considerat inutile toate aceste aspecte si l-a luat pe alte considerente !

Mie mi-au folosit mult sfaturile altor mamici de la Odiseea lui bb1, dar sa stii ca multe nu le intelegi efectiv pana nu te lovesti de situatia respectiva ...

21+
www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai coase cineva goblen ?
www.dealemele.webs.com" target="_blank">cartile copilariei mele

Mergi la inceput