pestele pangasius toxic??????
Raspunsuri - Pagina 3
alina_satena spune:
Eu si ieri iam dat fetitei mele peste pangasius,ea pana acum nu a avut nimic.dupa ce am citit acest subiect am sunat si eu doctora Deliei pediatra si mi-a spus ca nu este adevarat,ca yi pot da fara probleme,acum fioecare parinte decide ce este mai bine penru copilul lui.Eu sper sa nu fie probleme.
Androix spune:
Alina, eu tocmai am dat o cautare pe google. E fifty-fifty asa la o prima vedere. Cam mari riscurile
Si nu e adevarat ca e ieftin. 22 de lei pe kilogram nu mi se pare ieftin. E peste si cu 10 lei kilogramul. E adevarat nu e file, dar cum am povestit pe mine nu ma deranjeaza asta. Asta pentru ca asta e principalul argument in sprijinul teoriei conspiratiei ca vezi doamne d-aia e desfiintat ca e ieftin si strica afacerile cu somon 

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii! ![]()
alina_satena spune:
Eu yi iau congelat,acum depinde nu am gasit file de pangasius proaspata de ce sa spun.Sa speram ca nu este chiar asa cum spun ei.
danaradum spune:
nu stiu daca pangasius este sau nu toxic..... sunt o multime de pareri pe forumuri si am primit si pe mail ceva referitor la toxicitatea apelor în care se gasesc pestii astia.
problema mea cea mai mare este legata acum de faptul ca eu sunt o mare consumatoare de peste oceanic.... si din pacate, din cauza accidentului nuclear din Japonia ma vad nevoita sa renunt la peste.....
din cate am inteles au depistat deja radioactivitate in apa marii asa ca nu voi mai risca. si din pacate pestele era ”singura carne” pe care o mancam si eu.
A_driana spune:
si mie mi-a spus pediatra copilului sa NU-I dau pangasius ca-i ,cel mai imputit peste'...si nu i-am dat niciodata...
mi-a spus ca cele mai recomandate pt copii sunt somn, salau si ton...pana acuma a mancat doar somn, luat viu si portionat pus la frigi...ce-i drept ca-i destul de scump, dar asta este...
Adriana, mamica pufarinului David
ana_25 spune:
Nu am mai luat peste din ala.
Am luat cod. Oricum,se mai incalzeste putin ,si-l trimit pe sotul la pescuit ca e mai bun pestele proaspat.![]()
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010)
Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol
Karina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 Nu am mai luat peste din ala. Ana de Maia Elena(24.09.2010) Poze Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol |
Ana, o fi pestele proaspat cel mai bun, dar conteaza si de unde-l pescuieste
Eu am cumparat Pangasius prima data acum o saptamina, a fost foarte gustos, dar citind ce ati scris aici nu stiu daca mai cumpar vreodata. Ma intreb oare cum am putea stii daca alimentele pe care le cumparam sint bune sau nu ?
salcia spune:
Pai nici nu mai stii cum s-o dai, pangasius e toxic, dar si ceilalti sunt contaminati cu metale grele, acum mai vine si valul radioactiv si tot asa...
Pe de alta parte, carnea de porc e prea grasa, puiul e crescut artificial, legumele si fructele sunt pline de pesticide, deja devine o adevarata provocare sa mananci cat de cat ok, chiar nu mai stii incotro sa te indrepti. Si cand mai ai si copii... imi pot imagina cat de complicat devine totul.
Acum la subiect, cum zicea cineva, e dubios sa nu vezi niciodata pestele intreg (l-am cautat pe google ca sa-l vad "la fata"
), si mi se pare dubios si pretul foarte mic, prin comparatie cu alti pesti. Bine, eu am mancat o singura data si nu mi-a placut deloc, mi s-a parut gretos. Mananc in schimb salau, somon, somn, pastrav, crap, dorada, n-am decat sa sper ca or fi mai ok.
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Karina
Ana, o fi pestele proaspat cel mai bun, dar conteaza si de unde-l pescuieste Eu am cumparat Pangasius prima data acum o saptamina, a fost foarte gustos, dar citind ce ati scris aici nu stiu daca mai cumpar vreodata. Ma intreb oare cum am putea stii daca alimentele pe care le cumparam sint bune sau nu ? ![]() Karina + Bogdanel ![]() |
Karina,sotul merge la pescuit pe balta privata,adica cu taxa. Dupa cate am vazut eu,apa e curata. Si peste am mancat de acolo si a fost f bun.
Ana
de
Maia Elena(24.09.2010) Poze
Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

+ Bogdanel