Puiuti de Sept-Oct 2011 (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

mami de Annelies (30.06.2005) si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Fetelor voi ati patit ca noaptea, la o miscare mai brusca , sa simtiti asa, ca o crampa musculara puternica , o durere in burta? Am patit deja a doua oara, o durere puternica, in care cateva sec nici nu m-am putut misca, .. nu stiu daca s-a intarit sau nu burta.. ca eram prea nervoasa si speriata sa gandesc ceva..

17+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

da seidana. si eu patesc asa. si nu numai noaptea. si ziua daca ma ridic brusc si repede sau daca ma intind ... simt o durere f puternica in una din laterale care ma lasa cocosata si fara respiratie cateva sec. nu sunt contractii. probabil din cauza intinderii ligamenteleor ma gandesc eu ... (daca vb de acelasi lucru )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elly_b

da seidana. si eu patesc asa. si nu numai noaptea. si ziua daca ma ridic brusc si repede sau daca ma intind ... simt o durere f puternica in una din laterale care ma lasa cocosata si fara respiratie cateva sec. nu sunt contractii. probabil din cauza intinderii ligamenteleor ma gandesc eu ... (daca vb de acelasi lucru )

cred ca vb de acelasi lucru... ... patesc numai noaptea pt ca ziua am mare grija la ridicat, intorc, miscari bruste.. insa noaptea.. dorm, nu stiu ce fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Fetelor voi ati patit ca noaptea, la o miscare mai brusca , sa simtiti asa, ca o crampa musculara puternica , o durere in burta? Am patit deja a doua oara, o durere puternica, in care cateva sec nici nu m-am putut misca, .. nu stiu daca s-a intarit sau nu burta.. ca eram prea nervoasa si speriata sa gandesc ceva..

Buna dimineata!
Seidana eu am patit de 2 ori. Dar de ceva vreme buna nu mi s-a mai intamplat. Numai ca eu nu am simtit neaparat durereputernica. ma durea doar cand incercam sa ma misc si dura cam 15 secunde. Parca ramasesem intepenita numai ca durerea nu era de spate.Dc stateam nemiscata ma lasa durerea. Dar e inspaimantataorul sentimentul. Mai ales noaptea cand esti buimaca.

18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Si eu mai patesc asa noaptea.
Si pe mine ma ingrijoreaza jade.Eu nu stiu daca a intrat si vineri.

16+si mami de Razvan 7 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

Buna

Of, ce vreme urata e afara... numai buna de somn.
Eu is la munci asa ca las somnul de frumusete.
Noi sambata am facut 12 sapt, sapt trecuta la 11 sapt si 3 zile am facut dublu test, a iesit bine... cu grad scazut, Bebe era bine la eco, i-am vazut manutele, piciorusele,, era activ si ia dat ceva de lucru la Domna doctor la masuratori.
Mai am ceva greturi seara... cand nu ii convine ceva, am inceput sa pap ceva mai bine ...

Noi urmatoarea Eco e la 16 sapt... dar cade de Paste exact... deci trebuie sa o sun pe doctorita sa vedem cum facem ... ca vrea sa facem si triplu test atunci... cred ca amanam cu o sapt si o sa fie la 17.... Deci mai am pina il vad/O vad pe bebelina

Va doresc o sapt usoara.

Alina cu Darius Gabriel si 10+
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Neatza fetele..cam slaba activitatea zilele astea,ne-am facut cam lenese...e foarte naspa afara intradevar..nu am chef de nimik:(
eu am o problema cu dormitul,toata noaptea ma zvarcolesc d epe-o parte pe alta si pana la urma,tot pe burta jaung, Doamne,zici ca sunt distrusa, nu situ cum sa fac sa ma dezobisnuiesc sa nu mai dorm asa, nici nu ma deranjeaza deocamdata burta,da roricum,daca ii fac rau lui bebe ca dorm asa

Zubi, mami17+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GORGY spune:

Neata fetele, burticioasele!
Zubi, imi pare rau ca te-ai simtit asa.. raceala era tot ce iti lipsea,bine ca acum ti-a trecut
Lali, , toata ziulica faci treaba,ai fost harnicuta, eu am lenevin week asta, am dormit cat am puput eu de mult
Seidana, bine ca nu te mai doare capul, sa vii joi cu vesti bune de la dr
May, cred ca esti tare slabita de la cat ai vomat,incearca sa papi putin si ceva racoros, mult iaurt si branzeturi sau fructe daca poti
Lore, cred ca ai lesinat din cauza aerului din biserica, trebuie sa eviti sa stai in spatii aglomerate
Camady, te asteptam cu vesti bune de la dr
Elly, tu te duci prima, tu esti maine prezenta la doctor, te asteptam cu vesti bune!
Burticioaselor, o saptamana cat mai placuta!

Mergi la inceput

Camady.. ai dreptate, nu a mai intrat de miercuri , lali intrase vineri...

Mergi la inceput